Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 391

• 48 111
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • ГЪРЦИЯ
Добре заварили момичета
Снощи влязох в ЮТ да погледна фрага и не можах да не запечатам това
Само за 1 ден 3мил.100
Мисля че биха рекорда с тоя фраг!!!А и е доста интересен,само аз незнам колко пъти го гледах...Grinning
araselia Като новобранка, незнам как се цитира още,тепърва ще се уча...със сигурност си предпочитам нашия сериал пред всичко това което описваш...тези сериали ги подминавам,не са за мен...Просто някои неща ми се набиха много в очи та реших да си ги кажа:blush:
Може би,защото казаха че сценария са го писали 1 година, та затова може би имах по големи очаквания и се надявах на по смислен и логичен сц. Но това не ми пречи да се наслаждавам на прекрасната актьорска игра...Енгин и Неслихан ги чакам толкова време че май не трябва изобщо и да се оплаквам....а и интересното сега започва,и тепърва ни предстои да го видим!Съдейки по фрага,6 серия се очертава доста интересна,така че се надявам "издънките" да са само в началните серии...и да ни разкрият по нататък поне как се е спасила Наре,и кой я е спасил...Според  мен е Акън,но може и да е друг....
Да ви споделя че аз съм от отбора на тези,които не вярват че е имало ПБН!!!Прекалено клиширано ще стане ако започнат с фалшива бременност и т.н..Ако пък наистина забременеят  Менекшето,немога си представя развитието на сюжета по нататък...та затова вярвам че нищо е нямало между тях и ще ни го покажат в следващите серии....
Изчетох ви с интерес Hug Доста интересни постове и разсъждения има на което благодаря на всички които пишат в тази тема
Не съм гледала още 5 серия,но довечера с удоволствие ще си я изгледам,затова и няма да я коментирам...
Момичета,извинявам се за първия ми пост...аз по друг начин го писах,но се публикува по друг...един такъв единен...малко труден при четене..точно новобрански Joy
Приятен следобед ви желая,и по едно кафе от мен

# 121
  • Пловдив

Наре иска да ги събере, дори с цената на това, да лиши отново Санджар от дъщеря му. Не коментирам миналото, говоря за настоящето. Тя съвсем сериозно го е обмислила и решила. Кой е Санджар, да не би да е баща на дъщеря й. Какво са тук годините занапред. Наре може да живее без него, но Мелек ще може ли? Вече познава баща си.

Но, ето кой е Санджар. Тя си мисли, че го познава по-добре отколкото той си мисли. И обратното - той я познава по-добре, отколкото тя си мисли. Отново равенство.
Надали, ще успеят да се надцакват, успяла ли е да го излъже, или той - хванах те в лъжа.
Полицията ще промени хода на събитията и намеренията им.

# 122
Здравейте, взаймно се лъжат 😂😂😂
Наре и Санджар, той няма да остави труда си, братството замина, но не и партньорството.
Във фрага ми направи впечатление, малката на Гедиз ли казва, че баща му има неща за оправяне и след това ще влиза в затвора или аз бъркам?
Ще съм груба в това, което  ще напиша и, моля да не ме съдиите ама.. Не мога да не го напиша....
Така, разбирам че ДП е наранена, излъгана, преживяла, ама тая у ред ли е да се подиграва така с детето си и с баща му, ама Вие наистина, би се в гърдите, че детето е негово, иска да му го докаже доказа го, извинявайте ама да не си виждал детето си 8 години да си в шок да не знаеш какво иска, какво обича, и да го правиш по тоя грозен начин да го манипулираш ще ме извинявате ама това е тъпизъм на ентта степен не съм СЦ ама моля Ви се....
Другото нещо е видяхме какво и защо е преживяла, но както каза Яхя... Всичко си го направил заради дъщерята на посланника... Добре и каза на майка си как толкова се е възгордяла?
Менкшето да си бере плодовете, заедно с брат си и Аннето, избеснявам, аз ли разсъждавам тъпо....
Динамика и разкрият по лъжичка на епизод, не забравяйте че във фрага 100%  има подвеждащи неща Simple Smile
За 20 епизода за 1 сезон хич не ми е зор, заради рейтинга и ГГ ще преебат всичко, без извинение... Замисълът някъде ми куца, да не говорим режисурата, ще се бием ама няма да има синини, ще се почучим няма да има белези...
Да Санджар иска и обича Наре, но все повече клоня да не са заедно не и трябва друг на нея, добре и го каза Ефето, тя е земетресение, не защото в миналото не са се получили нещата, а защото неговия брат е влюбен в нея и ще се бори за нея иии Бате Санджо се спира заради това... Това е мъж а не..... Да не се изразявам...
Докато ги нямаше боевете, нашата я отвлякоха, кога се спъна та и куцаше даже...
Що като си  отворена извика Санджар а не Гедиз а?
Да не ми ги събират 2 братя, че ще спра да го гледам, само зарсди Енгин ще направя изключение или ще гледам фраговете!
Всички подкрепят Санджар, без тъпата майка и Менкшето...
Както писах и в предния пост Каврук ще бъде размисъла и истината  за Санджар...
 Олях се извинете ме ама... 😤😤😤😤
Трябваше да го напиша 💪💪

# 123

Симпатяги, Елван много ме усмихва, много заразителна усмивка има 😂

# 124

Да обичаш, не означава да се гледаме един друг.
Да обичаш, означава да гледаме в една и съща посока заедно.

" Антоан дьо Сент Екзюпери

# 125
  • Пловдив

И както са казали някои духовни учители: "Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящето." – Буда.
Ей, учителите как добре го казват. Аз като реалист, живея в настоящео. Вълнуват ме отношенията на Санджар и Наре в сегашно време. Каквото е било - било. Какво ще бъде - не се знае.

# 126

Всичко забелязват  децата и го оценяват.Kissing Heart

Баща и дащеря.Heart

# 127
Скрит текст:
Здравейте, взаймно се лъжат 😂😂😂
Наре и Санджар, той няма да остави труда си, братството замина, но не и партньорството.
Във фрага ми направи впечатление, малката на Гедиз ли казва, че баща му има неща за оправяне и след това ще влиза в затвора или аз бъркам?
Ще съм груба в това, което  ще напиша и, моля да не ме съдиите ама.. Не мога да не го напиша....
Така, разбирам че ДП е наранена, излъгана, преживяла, ама тая у ред ли е да се подиграва така с детето си и с баща му, ама Вие наистина, би се в гърдите, че детето е негово, иска да му го докаже доказа го, извинявайте ама да не си виждал детето си 8 години да си в шок да не знаеш какво иска, какво обича, и да го правиш по тоя грозен начин да го манипулираш ще ме извинявате ама това е тъпизъм на ентта степен не съм СЦ ама моля Ви се....
Другото нещо е видяхме какво и защо е преживяла, но както каза Яхя... Всичко си го направил заради дъщерята на посланника... Добре и каза на майка си как толкова се е възгордяла?
Менкшето да си бере плодовете, заедно с брат си и Аннето, избеснявам, аз ли разсъждавам тъпо....
Динамика и разкрият по лъжичка на епизод, не забравяйте че във фрага 100%  има подвеждащи неща Simple Smile
За 20 епизода за 1 сезон хич не ми е зор, заради рейтинга и ГГ ще преебат всичко, без извинение... Замисълът някъде ми куца, да не говорим режисурата, ще се бием ама няма да има синини, ще се почучим няма да има белези...
Да Санджар иска и обича Наре, но все повече клоня да не са заедно не и трябва друг на нея, добре и го каза Ефето, тя е земетресение, не защото в миналото не са се получили нещата, а защото неговия брат е влюбен в нея и ще се бори за нея иии Бате Санджо се спира заради това... Това е мъж а не..... Да не се изразявам...
Докато ги нямаше боевете, нашата я отвлякоха, кога се спъна та и куцаше даже...
Що като си  отворена извика Санджар а не Гедиз а?
Да не ми ги събират 2 братя, че ще спра да го гледам, само зарсди Енгин ще направя изключение или ще гледам фраговете!
Всички подкрепят Санджар, без тъпата майка и Менкшето...
Както писах и в предния пост Каврук ще бъде размисъла и истината  за Санджар...
 Олях се извинете ме ама... 😤😤😤😤
Трябваше да го напиша 💪💪
Ми нали Наре се би с тия дето искаха да я отвличат и не забравяй,че има пирони в крака си,абе върни се на този момент и ще си отговориш,защо куца и на другите ти питанки мога да ти отговоря,но според мен отговорите са във внимателното гледане и разбиране на сериала и епизодите....Hands Plus1

# 128
  • Пловдив

E, и следи от боя има, ама някои не ги виждат.
Долната устна на Санджар е спукана, на Гедиз нищо му няма, той е един мекичък, та за това.
През цялата серия се вижда раната на Санджар.
Както и на Наре... Отново поравно.

# 129

Момичета Two Hearts
Лека и спокойна!

# 130

Лека да е.Hearts

# 131

Момичета Two Hearts
Добро утро, хубав и успешен ден!

# 132
Добро утро,

"Нужна е сила, за да направим това, което искаме.
Често, за да се въздържим от желанията си, тя ни е нужна дори повече."

из филма "Откраднат живот"

Момичета, Hearts

Лек и приятен петък.

# 133
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Какво чакаме в ден петък - озет, снимки и евентуално втори трейлър към еп.6.
Успешен да е денят ни.

# 134

Да видим, какво ще има в новия фрагман.Thinking

Общи условия

Активация на акаунт