Снощи влязох в ЮТ да погледна фрага и не можах да не запечатам това

Само за 1 ден 3мил.100
Мисля че биха рекорда с тоя фраг!!!А и е доста интересен,само аз незнам колко пъти го гледах...

araselia
Може би,защото казаха че сценария са го писали 1 година, та затова може би имах по големи очаквания и се надявах на по смислен и логичен сц. Но това не ми пречи да се наслаждавам на прекрасната актьорска игра...Енгин и Неслихан ги чакам толкова време че май не трябва изобщо и да се оплаквам....а и интересното сега започва,и тепърва ни предстои да го видим!Съдейки по фрага,6 серия се очертава доста интересна,така че се надявам "издънките" да са само в началните серии...и да ни разкрият по нататък поне как се е спасила Наре,и кой я е спасил...Според мен е Акън,но може и да е друг....
Да ви споделя че аз съм от отбора на тези,които не вярват че е имало ПБН!!!Прекалено клиширано ще стане ако започнат с фалшива бременност и т.н..Ако пък наистина забременеят Менекшето,немога си представя развитието на сюжета по нататък...
Изчетох ви с интерес
Доста интересни постове и разсъждения има на което благодаря на всички които пишат в тази тема Не съм гледала още 5 серия,но довечера с удоволствие ще си я изгледам,затова и няма да я коментирам...
Момичета,извинявам се за първия ми пост...аз по друг начин го писах,но се публикува по друг...един такъв единен...малко труден при четене..точно новобрански

Приятен следобед ви желая,и по едно кафе от мен