И аз се бях притеснила, но всичко се нареди, дано скоро и твоето детенце започне да се обръща.

не трябва ли детето само са се изправи от легнало в седнало положение, когато му е дошло времето за това? какъв е смисъла да се слага детето да седи, при условие че гръбнака му очевидно не е готов за това, ако не може само...
/. но при положение, че в конкретния случай детенцето определено е рисково, по-добре да се провери.
просто сме се нагледали на много случаи на "чакащи педиатри" и реагираме бурно понякога
, напълно те разбирам. Сигурно говориш от личен опит - вероятно и аз бих се стресирала да ми кажат, че детето ми не се обръща защото....а да се окаже нищо. Но за съжаление - поне 90 процента от майките в болинацата за деца с ДЦП са ми казвали, че техният педиатър не е видял проблема навреме или е твърдял, че на детето нищо му няма. Онзи ден се запознах с поредното дете на 1,6 месеца "пропуснато" от личния си лекар. Затова, ние, родителите трябва да сме нащрек.......и при всяко отклонение от нормите да търсим компетентно мнение. Дори не за друго, а за нашето собствено спокойствие.
Препоръчани теми