Гримиране - идеи и техники. Тема №76

• 46 518
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
NiaV, прекрасно изглеждаш и много добър грим си направила.Браво!:bouquetf:

# 601
Благодаря, на живо съм по-оранджува обаче. Бг мама убива всички цветове някак...
И ФДТнът ми изсъхна ужасно Sad

# 602
Момичета, може ли да ми препоръчате палитра до към 70лв., в която да има подобни цветове?
Скрит текст:

Имам подобни цветове в палитра на Революшън, но не се блендват добре и лъщят повече от колкото искам.
Не държа цветовете в нея да са много, държа само да не се прашат много и да са пигментирани. А.. както и да мога да я взема от физически магазин - я Сефора, я някоя дрогерия. Бях загледала едни малки палитри на Худа, но твърде лъщящи ми идват цветовете, иска ми се май да са матови.

# 603
Ниа, косата ли си потъмнила? Значи за мен на тази снимка си много строга. Кожа перфектна, гримът и той, с прическа си, всичко е ок, но някак тези цветове за мен те правят по- сериозна, а от там и по- голяма.

# 604
Не съм си вдигнала балеажа, потъмних корените. И съм одъртяла. Ще звънна на дерматолога, трети човек ми казва тези дни, че съм се слеличосала.
П.С по-голяма от какво?

# 605
Ми на предните снимки си като момиченце, а сега си по- голяма кака....така да кажа. Но! За мен това е от по- тъмните корени и по- тъмния грим. За това написах, че кожата е перфектна, че си издокарана, но цветовете те състаряват. Без да искам да те засегна. Просто ти грееш с по- розовко, лъскавко, по- русичко.

# 606
Ниа, много хубави устни. Естествени ли са ?

# 607
Memento, Too Faced Just peachy mattes е палитрата за теб. Но е 90 лв в Сефора.
Виж и новата на Катрис, която похвалих преди няколко страници, тя се за 20, но няма прасковено.

# 608
Зависи кой пита Simple Smile
Не са, имам половин мл филър в тях.
Mariat, не се засягам, напротив- благодаря за фийдбека. Като се накъдря често изглеждам по-дърта.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 16:21 от Анонимен

# 609
Зависи кой пита Simple Smile
Не са, имам половин мл филър в тях.
Mariat, не се задягам, напротив- благодаря за фийдбека. Като се накъдря често изглеждам по-дърта.
Не е само при теб, аз като се накъдря се виждам като 45 годишна минимум.

# 610
Не се бях сетила за къдриците, признавам си.

# 611
Скрит текст:

Похвалвам спиралата на Primark Aqua Lash, която ползвам от три дена. Страшно много ми харесва и не се размазва. Иначе гримът днес е буквално за 5 минути, но пък така спиралата се вижда в целия си блясък без очна линия.

# 612
NiaV, много красив грим! Особено много ми харесва лицето! Ще споделиш ли с какво си (фон дьо тен, пудра)?

# 613
ФДТнът стоеше чудесно, но сега определено изсъхна. CYO lifeproof, пудрата е моето HG- ByTerry Hyaluronic, бронзърът е на ЪД, отгоре съм с Боби Браун Шимърбрик и един оранжев руж на YSL, но те май не се виждат. Базата е на Tatcha. И базата, и ФДТнът според мен не са ок.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 23:35 от Анонимен

# 614
Скрит текст:

Похвалвам спиралата на Primark Aqua Lash, която ползвам от три дена. Страшно много ми харесва и не се размазва. Иначе гримът днес е буквално за 5 минути, но пък така спиралата се вижда в целия си блясък без очна линия.
Като Снежанка си😍 Коя е спиралата? Червилото е убиец. Завиждам благородно.

Общи условия

Активация на акаунт