Изпитани сайтове за парфюми - 21

• 78 961
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Някой търсеше Ralph Lauren Safari и бях го гледала някъде, но не помнех къде, сега го видях
https://elinor.bg/product/ralph-lauren-safari

# 436
  • Sofia
Плюсче за Нотино отново от мен. Много добре опакован парфюм, браво на тях.

# 437
И аз получих моят. Ще го задържа, нетипичен за мен парфюм, на границата харесва ми/не ми харесва. Но при мен всички Chloe-та на първо фъс са така. Топъл е при мен, леко плодов, но усещам и дървесните нотки, има накъде да се развива още рано му е. Повече от доволна съм, дори и на редовна цена бих купила.
Нотино бяха опаковали чудесно пратката.

# 438
Не се сещам да е писано до сега, но не чета редовно:
 в parfimo.bg има кодове
PFBG5 -5 за поръчки над 50 лв.
SAVE12- 12 от 100 и нагоре лв.

# 439
  • София-в сърцата на моите деца
 в parfimo.bg има кодове

PFBG5 -5 за поръчки над 50 лв. Дава ми ,че е невалиден!

# 440
Благодаря за споделеното!
Кода е PFBG5 и SAVE12  Хващат си нормално и двата. И си е цяла доставка! Дали са временни? Rolling Eyes Пфуууу....колкото пари сме им набутали до сега....Rage

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 15:08 от mimoza7710

# 441
еххххх,опасни сте-уж Делината била смотана а я грабнахте като куцо пиле домат..... ххахаха

# 442
Нотино – отлично двойно опаковане, бърза доставка и изпълнена промоция на обявената грешна/вярна цена!
Че сме свидетели, че понякога намаления има, но продуктите ги няма налични! Simple Smile

# 443
"Наномадих" се най-после и съм много доволна! И от мен голямо браво на Нотино, какъвто и да беше случаят..
И продължавайте да споделяте подобни невероятно хубави оферти и занапред! Two Hearts
Благодаря!

# 444
  • Sofia
Получих своя Nomade Absolu от Нотино. Благодаря на дамата, която ни сподели чудесната оферта. Парфюмът е прекрасен. За моя нос има доста сходства с първия Номад, който също харесвам. Не мога да описвам, но най-общо казано - в първия осезаемо усещам фрезията, заедно с мирабела, по-цветен ми е, а в новия компания на сливата прави санталовото дърво, сливата е по-сладка, зряла и наситена.

Плюс и за Долче, откъдето получих тестер на Valentino Donna Noir Absolu. Никакви забележки към продукта и магазина! Някой назад по темите търсеше този парфюм, в момента Долче предлагат тестер на прилична цена. 

Ще похваля и elfragrance - любезни, бързи и коректни са.

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 17:21 от Melite

# 445
  • Бургас
Като гледам май малко номади ще скитат в <размените> Mask
Номад е новтата Рава.

# 446
  • Варна
Мммм разкош е тоя Номад както си и мислех Grinning. Кристалче поредните гуш Heart от моя милост за теб. Много харесвам първия. Тоя носи същия привкус,но е и различен в същото време. По-мек някак и има някаква нотка,която ми навява спомен за детството и учителката ми по химия Grinning/ не ми се смейте/,но това беше първата асоциация,която ме връхлетя. Усещане за изящна стилна дама с високи токчета и коса на висок кок.
 Много съм доволна от покупката ще си го нося с кеф.

# 447
  • София
И аз го получих, но не мога да го помириша с този запушен нос и обилна хрема. Няма и да рискувам. Като се оправя, тогава ще го тествам. Като ви чета супрелативите, ще го задържа със сигурност ❤🎈

# 448
  • София
Преди малко си взех и аз Номада, много ми харесва! Не мога да описвам толкова цветно аромата като другите девойки, но е страхотен! Сърдечни благодарности на Кристал за линка! ❤️

# 449
 в parfimo.bg има кодове

Точно снощи пуснах поръчка от тях и то голяма... Днес ми писаха, че е изпратена..... Sad

Общи условия

Активация на акаунт