Изпитани сайтове за парфюми - 21

• 79 530
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • ново
https://www.parfimo.bg/burberry-brit-for-her-eau-de-parfum-za-jeni-30-ml/

Поръчах това, идеален непретенциозен подарък за млада дама. Цената е супер.

# 241
  • Стара Загора
Скрит текст:
Здравейте, мнения за този комплект? Някой поръчвал ли е такъв от Парфимо?
https://www.parfimo.bg/guerlain-mon-guerlain-florale-podarachen- … e-01-noir-8-5-ml/
Комплекта не съм ,но моят Мон Флорал е от Парфимо и няма грешка ,както винаги.Поръчвай смело, между другото тази спирала е топа за моите  мигли ,мега добрата!
+1 са спиралата и при мен така!
Аз също много харесвам спиралата. Подариха ми същия комплект преди време, само че с Мон Герлен едп, от Douglas. Благодаря за отзивите, момичета! Flowers Rose

# 242
И аз си получих това

https://www.parfimo.bg/lalique-pour-homme-eau-de-parfum-za-maje-75-ml-tester/

класически, изчистен аромат. Подарих го на баща ми, много си паснаха.

# 243
Отново имам нужда от съвет, отзивчиви съфорумци.И  в двата сайта, в които набелязах желания парфюм, го предлагат произведен 2015г. /Тестер е/.Чудя се дали да го поръчам , или да погледна и другаде,въпреки че няма гаранция да е произведен по -скоро.

# 244
  • Бургас
И  в двата сайта, в които набелязах желания парфюм, го предлагат произведен 2015г. ................................................,въпреки че няма гаранция да е произведен по -скоро.

Стига вече с тия дертове, дали парфюма е "пресен"

# 245
Отново имам нужда от съвет, отзивчиви съфорумци.И  в двата сайта, в които набелязах желания парфюм, го предлагат произведен 2015г. /Тестер е/.Чудя се дали да го поръчам , или да погледна и другаде,въпреки че няма гаранция да е произведен по -скоро.
Как разбрахте кога е произведен? Аз не съм забелязала такива опции. Проверявала сам по код в сайтове за проверка след получаване на парфюма и козметика.

# 246
Отново имам нужда от съвет, отзивчиви съфорумци.И  в двата сайта, в които набелязах желания парфюм, го предлагат произведен 2015г. /Тестер е/.Чудя се дали да го поръчам , или да погледна и другаде,въпреки че няма гаранция да е произведен по -скоро.
Как разбрахте кога е произведен? Аз не съм забелязала такива опции. Проверявала сам по код в сайтове за проверка след получаване на парфюма и козметика.

Обадих се на сайта, за да ми кажат бач кода.Понеже парфюм , струващ немалко пари,  рисковано е.Поне за мен.
Провокирана бях от поръчка наскоро на тестер, оказа се произведен преди 6г. и 7 месеца, което за мен е прекалено .

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 15:09 от chery_k

# 247
Това е добре, че дават инфо за бачкодове. Попадала съм на козметика с изтичащ и изтекъл срок на годност.
Относно Вашето колебание, преди време някой е писал по подобен повод, че парфюм се купува за удоволствие, съответно, ако имате притеснения - не го поръчвайте. Аз лично съм купувала тестер на спрян парфюм и не се притеснявам от срокове. Не съм попадала на развален парфюм.

# 248
  • Sofia
Обадих се на сайта, за да ми кажат бач кода.Понеже парфюм , струващ немалко пари,  рисковано е.Поне за мен.
Провокирана бях от поръчка наскоро на тестер, оказа се произведен преди 6г. и 7 месеца, което за мен е прекалено.

Рисковано е от гледна точка на съхранение, иначе защо да е? Винтиджите не са произведени преди една година, примерно. Simple Smile

# 249
Провокирана бях от поръчка наскоро на тестер, оказа се произведен преди 6г. и 7 месеца, което за мен е прекалено.

Рисковано е от гледна точка на съхранение, иначе защо да е?

Да, поради тази причина.

# 250
Аз от нотино като поръчах дойде доста пресен. Произведен 29 ноември 2019 г.
А от апартамента в Пловдив бях взимала, онзи на 1 ет., за който се говори, винаги съм доволна и е прясно, но с едно Xhloe edp леко изгорях. Беше произведено преди 3 г и 2 месеца и не беше същия аромата, леко променен. Сега само от нотино мисля да пазаря, евентуално и парфимо, но по-като краен случай.

# 251
Аз от нотино като поръчах дойде доста пресен. Произведен 29 ноември 2019 г.
А от апартамента в Пловдив бях взимала, онзи на 1 ет., за който се говори, винаги съм доволна и е прясно, но с едно Xhloe edp леко изгорях. Беше произведено преди 3 г и 2 месеца и не беше същия аромата, леко променен. Сега само от нотино мисля да пазаря, евентуално и парфимо, но по-като краен случай.

Аз го поръчах от Долче, произведен 2019г.Идеално!

# 252
Предвид реформулациите на парфюми, ще съм щастлива при покупка да имам инфо именно, че не е пресен парфюма!

# 253
Предвид реформулациите на парфюми, ще съм щастлива при покупка да имам инфо именно, че не е пресен парфюма!

И у мен се прокраднаха такива мисли, надявам се да не е.Стискайте палци! Утре е при мен.

# 254
  • Бургас

И у мен се прокраднаха такива мисли, надявам се да не е.Стискайте палци! Утре е при мен.
Боже! Угодия нямате! Последно - какъв реши, че ти се иска... или реши направо да си купиш друг, излязъл 2019-2020 - нито с изтекла "годност", нито ще е реформулиран

Общи условия

Активация на акаунт