Изпитани сайтове за парфюми - 21

• 79 016
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
И аз благодаря за находката, изкуших се и поръчах вчера. Ако не ми хареса ще отиде за подарък. Как ги следите тези ниски цени, има ли някакъв трик? Wink Редовно влизам, но не съм попадала на такива оферти, гледах филтрите, няма по процент.

# 301
Аз чакам да пуснат някъде на хубава цена Нилските градини. Ако някой го открие на добра цена да каже, моля.

# 302
  • Бургас
Сега ще изчакам от Нотино да ми пуснат Съншайна на 100-150 лева и ще съм парфюмно-презадоволена.......хахахаха
Ако четат да ме имат предвид за Либре Animal Heart Eyes Cat

# 303
  • София
Бройте ме и мен в поръчалите. 😁

# 304
Ако е за бройката аз се разписах с 1 ( вече споделих), но мои приятелки направиха 2 поръчки с х 2 парфюма и взеха още по-добра цена - 48 лв за брой (4 броя) Simple Smile

# 305
  • Балчик
Радвам се, че устоях на масовата психоза, хехе.
Роялът вече се появи в размените, очаквам и този. Simple Smile
 Ако някой като мен търси спрения от производство, днес го получих. Красота.
https://makeup.bg/product/205493/#/option/614058/

# 306
Бройте и мен с поръчка от снощи.. като вляза в тази тема и губя разсъдък
Да похваля elfragrance - изключително бърза доставка и всичко наред с Dupont Vanilla & Leather!

# 307
  • София

По повод Royal-а - ...мога да споделя, че при мен върху дрехи, възглавница няма отмирисване, с дни стои със същия интензитет!! На кожата ми обаче не е така, аз спирам да го усещам след около 3-4 часа, но околните - не..
Същото и при мен!
Върху якето ми ухае, но върху мен, изчезва след 2-3 часа. Дъщеря ми: "Ами мамо, ти така си ухаеш по принцип, затова не го усещаш! "Simple Smile

# 308
  • София
Рояла го пропуснах, на моята кожа е ананас със сол и нищо друго, но Номад поръчах. Много харесвам класическия, надявам се и този да ми допадне.

# 309
Леле как ще се на-NOMADE-им уикенда.....по аромата ще се разпознаем четящите и пишещите във форума Stuck Out Tongue Winking Eye

# 310
Мисля, че им изгубихме бройката отдавна! Smile Обаче силно взех да се тревожа за Нотино!! Simple Smile

По повод Royal-а - ...мога да споделя, че при мен върху дрехи, възглавница няма отмирисване, с дни стои със същия интензитет!! На кожата ми обаче не е така, аз спирам да го усещам след около 3-4 часа, но околните - не..
Същото и при мен!
Върху якето ми ухае, но върху мен, изчезва след 2-3 часа. Дъщеря ми: "Ами мамо, ти така си ухаеш по принцип, затова не го усещаш! "Simple Smile
Пръскам се вкъщи по никое време и после казвам на децата, че не го усещам, а те - че не съм добре, направо се задушавали и го усещали навсякъде! И двата пъти като като го пробвах в Сефора преди да поръчам, беше вечер и съответно преди лягане следваше душ и нямаше как да разбера реално колко ще се задържи на моята кожа. Затова и споделям сега след по-продължително носене. Даже леко беше започнало да ме човърка наред ли е парфюмът, че нали беше всят смут тук конкретно за него. Simple Smile Но след като и ти споделяш същото, значи си е ок! Не съжалявам, харесвам си го и ще си го изпръскам с кеф.. П.П. сега напълно е изчезнал от Парфимо!

# 311
Скоро усетих Рояла на една минаваща покрай мен дама, веднага го идентифицирах, а съм го тествала броени пъти на пръс в магазина. Доста шлейфов е да, но не е моят. Да видим Номад, още е на 1-ва стъпка поръчката ми...А в коша имам 2 Номад на офертна цена, това значи ли, че ако си изпуснал промото, в коша имаш т.к."запазени" на изгодните цени? Поръчвали ли сте така?
Аз да кажа, че чакам оферта на Ла Бел.

# 312
Не намерих за тест Номад. Но преди час си пръснах "love story" на китката и вече едва се усеща ефирен сапунен аромат. И с други клоета,така. Дали и този ще е със същата трайност..?

# 313
Да видим Номад, още е на 1-ва стъпка поръчката ми...
Моята е на 3-та - "готова за експедиране" и съответно със статус "подготвена за изпращане"!

П.П. Soñadora, пробвай да ги поръчаш, на тази цена, ще се появят доста желаещи! Wink

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 16:36 от Сиси ♥♥

# 314
  • Sofia
А в коша имам 2 Номад на офертна цена, това значи ли, че ако си изпуснал промото, в коша имаш т.к."запазени" на изгодните цени? Поръчвали ли сте така?
Аз да кажа, че чакам оферта на Ла Бел.

Аз, една арабелка. Сложих я в коша на 38 лв., ама се лензих с поръчката и стана към 40 и нещо. В коша си ми седеше на 38, пуснах я на толкова и платих толкова.
Не съм сигурна дали работи с кодове обаче, защото имах един парфюм, който отлежаваше с кода за 15 % и после си стана нормална цена и в коша.

Общи условия

Активация на акаунт