Изпитани сайтове за парфюми - 21

• 79 554
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • addicted
Парфимо имат безплатна доставка, този път не се хвърлих на парфюми - набълбуках се с Yankee candles, големите им буркани са по 35лв. Heart, по тукашните магазини са обикновено по 50 - 55.

# 346
Аз виждам, че доставката е безплатна само за поръчки над 99лв(в Parfimo). Пропускам ли нещо?

# 347
  • addicted
Права си, така е. Моя грешка.

# 348
За търсещите Принцесата,  я има в Парфимо.
Май й се наситихме на тая Принцеса.....или поне аз.С нетърпение очаквам това бижу,но още го няма налично в официалния сайт-звучи много мое.....

Top: mandarin, black currant, pink pepper, pear
Heart: plum, rose absolute, patchouli
Base: vanilla, sandalwood

Подсигнално винаги страшно ме привличат парфюми  в чийто нотки се среща круша,слива,мандарина.....

# 349
Тази сутрин и аз гръмнах 2 Номада Blush
Направи ми впечатление, че има анулирана поръчка. Винаги ли е така при поръчка на втори артикул с по-добра цена?
Имам товарителница, но до там. Цял ден няма движение ...
Скрит текст:

# 350
Нещо съм изпуснала за Нилските градини,я подскажете?

# 351
Предполагам, че на тази ниска цена, решават, че по 1 артикул на потребител, е напълно достатъчен. И са прави. Така повече хора ще могат да си купят на тази цена, иначе по няколко бройки ми отива на търговия тип изкупувам евтино и после продавам по-скъпо, което те предполагам искат да избегнат.

# 352
И аз държа 2 Nomade Absolu , един за подарък и един за мен. Чакам да дойде първия поръчан. Simple Smile

# 353
Тя поръчката си е същата и пак е с 2бр. Едното съдейки по номера е като под поръчка. Въпроса е дали е практика или без да искат са анулирали, след което са я активирали отново Rolling Eyes
Не чаках повече, защото ми се е случвало да ми се изпразни количката и точно в Нотино. Надявам се всичко да е ок Hands Ok Hand
пп.В количката допуска до 3бр. + 1бр. на по-ниска цена / ако беше такава целта/. При мен целта е 100мл. Smile

# 354
Е, тогава може би е станала някаква грешка, сайтовете често се бъгват. Звъните и питате, ако нещо ви обърква, че докато някой им сигнализира за бъга,  сума и щуротии могат да станат.

# 355
Пуснах поръчка за първи път от makeup.bg , малко козметика за душ и тяло и почти веднага получих обаждане от тях с уведомление, че ще пристигне за около 4 дни.
Направи ми впечатление, че имат наистина голям асортимент и много изкушаващи нещица  Heart Eyes

# 356
Току що получих имейл от Нотино, поръчката ми с Номадите е изпълнена, минавам в отбора на очакващите доставката Heart Eyes

# 357
Защо коментарите ми са изтрити? Други подобни на моите си стоят!

# 358
  • Sofia

Май й се наситихме на тая Принцеса.....или поне аз.С нетърпение очаквам това бижу,но още го няма налично в официалния сайт-звучи много мое.....

Top: mandarin, black currant, pink pepper, pear
Heart: plum, rose absolute, patchouli
Base: vanilla, sandalwood

Подсигнално винаги страшно ме привличат парфюми  в чийто нотки се среща круша,слива,мандарина.....

Съставът не знам дали е мой, но заглавието е един път! Grinning

Имам известие за утре за Номад. Дано ми хареса,  първите два- не. Joy

# 359
  • Пловдив
Може ли линк на този Номад,че нещо не го откривам на промоционална цена. Снощи гледах 225лв за 75мл. Може би го пропускам някъде.

Общи условия

Активация на акаунт