Изпитани сайтове за парфюми - 21

• 78 954
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Това с неналичност на продукти е много евтин номер от страна на Елинор. Значи, стоя, разглеждам им сайта сума ти време, и накрая - липса. Този път изобщо няма да си губя времето да им разглеждам сайта и да се чудя за какво да им дам парите си, а те да не ми ги искат Simple Smile

# 451
  • София
А, проблемите им са много. Снощи поръчах парфюм, за който пишеше, че доставката ще бъде във вторник. Пробвах да добавя още един или да направя втора поръчка за него, ама не се получи. А виждам, че има наличност. Днес ми се обадиха, че първият могат да го доставят след един месец, а вторият няма наличност и затова не мога да го поръчам. Ами, да си гледат работата. Никога повече няма да си губя времето с тях.

# 452
И мен ме отказаха, толкова са хаотични. Евтина и неподдържана е програмата им за онлай магазин. Сами си създават безпорядък. Когато един продукт в изчерпан си има опция, която служителя видял това трябва само да цъкне. Ако искат с отстъпка ще им съдействам за нова, пфуу ядосаха ме!

# 453
И аз нищо не избрах от Елинор. Да бяха обявили по-рано намаление, защото вчера сутринта поръчах Bad boy Carolina Herrera от Dolce.

# 454
Вече наистина нямам търпение, моите ще пристигнат в понеделник. Нямам очаквания, пробвала съм в Дъглас едно фъс на китка Nomade edp и то измежду няколко проби. Не му отдадох някакво специално значение, защото бях отишла за тест с цел покупка на друг. Отбелязах пробата като приятна и до там.
Не съм претенциозна, но съм капризна на аромати каквото и да означава това. Или обиквам веднага - или не. Втори, трети, пети и н-ти шанс при мен няма Joy
Силно се надявам да ми хареса Hug

# 455
Аз също още нищо не съм поръчала от Елинор,но и като ви чета какво им се случва с наличностите, май няма и да си губя времето повече да ровя.

# 456
Все още се въздържам да поръчвам от Елинор. Така като разглеждам сайтовете, като че ли Парфимо си остават с най-добрите оферти.

# 457
  • при морето
Момичета,да ви успокоя-и в Гет.бг имат 15% намаление на много от нещата,снощи исках да поръчам един парфюм с 20% -ната отстъпка от Елинор,но реших да погледна и другите сайтове,та в Гет същия парфюм беше  82лв./в елинор струваше 96лв./.Още не съм го поръчала,де,изчаквам ...Smile

# 458
Аз гръмнах един тестер на ELIE SAAB GIRL OF NOW от Парфимо,с безплатна доставка излиза на добра цена.

# 459
В Парфюми шоп нет са намалили няколко парфюма. Този е от фаворитите, но може да се намерят и др.интересни неща:
https://www.parfumi-shop.net/product/24801-zadig-voltaire-this-is-her-b-o.html
Хммм, в парфимо е по- изгоден Сааб...трябва си гледане 😉

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 10:52 от Анонимен

# 460
Вчера пуснах от Елинор с кода и днес вече е при мен, без забележки ✌доволна съм

# 461
  • Стара Загора
А моята поръчка, която направих на 6-ти от Елинор, стои със статус потвърдена. Grinning

# 462
Имах 10 парфюма в любими в Елинор и всичко изчезна. Нямам сили вече да преглеждам всичко за пореден път. Май няма да се възползвам от намалението.

# 463
  • София
Аз се почерпих с този сет от Елинор на най-добра цена!
Отделно и 20 % ползвах.
https://elinor.bg/product/abercrombie-fitch-authentic

# 464
Как стоят нещата при dolce.bg с тестерите понеже обмислям поръчка на Tom Ford Noir Extreme а е на добра цена като тестер?

Общи условия

Активация на акаунт