Изпитани сайтове за парфюми - 21

• 79 001
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Как стоят нещата при dolce.bg с тестерите понеже обмислям поръчка на Tom Ford Noir Extreme а е на добра цена като тестер?
Поръчвала съм и тестери и продукти с кутии, всичко е било наред.

# 466
Как стоят нещата при dolce.bg с тестерите понеже обмислям поръчка на Tom Ford Noir Extreme а е на добра цена като тестер?

Преди дни получих оттам Tom Ford Noir Noir pour femme, тестер, всичко е наред.Погледнете преди това в Елинор, имат намаление 20 %, може да дойде на добра цена, ако е наличен.

# 467
  • София
Aз днес случайно си видях, че в кошницата в Нотино стои един евтин Номад. Да не остана назад от всеобщата еуфория и поръчах, само че без регистрация. Обаждат ли се от Нотино за потвърждение на поръчка или директно изпращат? Не изключвам варианта и да не го пратят.

# 468
Обаждат ли се от Нотино за потвърждение на поръчка или директно изпращат? Не изключвам варианта и да не го пратят.
Не се обаждат, следи си имейла, работят със Спиди. Надявам се, че всичко ще е наред!

# 469
Някой поръчвал ли е тестер на Elie Saab-Girl of now от Парфимо? Доволни ли сте и с капачка ли е? (въпреки че на снимката е без) Grinning
https://www.parfimo.bg/elie-saab-girl-of-now-eau-de-parfum-za-jeni-90-ml-tester/

# 470
Аз поръчах вчера един,но ще мога да дам мнение когато го получа😀А някой правил ли си е труда да пита тези от Елинор ,защо махат личната отстъпка,когато имат код за намаление?Аз им писах днес де ,ще видя какво ще ми кажат.Много ме издразни това,че когато сложа нещо в кошницата ми начисляват и двете намаления,но поглеждайки сумата след тях  става ясно,че едното само го пише,но не е реално.

# 471
  • Пловдив
Някой поръчвал ли е тестер на Elie Saab-Girl of now от Парфимо? Доволни ли сте и с капачка ли е? (въпреки че на снимката е без) Grinning
https://www.parfimo.bg/elie-saab-girl-of-now-eau-de-parfum-za-jeni-90-ml-tester/
Моят е с капачка и в бяла тестерска кутия.

# 472
Много благодаря, поръчвам смело Simple Smile

# 473
Здравейте!
Някой да е пазарувал от тук http://www.parfumsbg.com/
Изглежда ми наред,ама знам ли.

# 474
  • София
Аз поръчах вчера един,но ще мога да дам мнение когато го получа😀А някой правил ли си е труда да пита тези от Елинор ,защо махат личната отстъпка,когато имат код за намаление?Аз им писах днес де ,ще видя какво ще ми кажат.Много ме издразни това,че когато сложа нещо в кошницата ми начисляват и двете намаления,но поглеждайки сумата след тях  става ясно,че едното само го пише,но не е реално.
При мен също и момичето ми обясни, че е валиден само един код за намаление, което е пълна тъпота. Аз като съм лоялен клиент винаги съм такъв  независимо какво поръчвам от тях.

# 475
Аз поръчах вчера един,но ще мога да дам мнение когато го получа😀А някой правил ли си е труда да пита тези от Елинор ,защо махат личната отстъпка,когато имат код за намаление?Аз им писах днес де ,ще видя какво ще ми кажат.Много ме издразни това,че когато сложа нещо в кошницата ми начисляват и двете намаления,но поглеждайки сумата след тях  става ясно,че едното само го пише,но не е реално.
При мен също и момичето ми обясни, че е валиден само един код за намаление, което е пълна тъпота. Аз като съм лоялен клиент винаги съм такъв  независимо какво поръчвам от тях.
Доста подвеждаща им е информацията.Но мен не ме подразни,че важи само едната отстъпка ,а начина по който изглежда поръчката,според мен не е коректно .Уж вадят и двете пък накрая изненада.

# 476
Ако някой се интересува в Makeup в момента има Cartier- Carat тестер на много добра цена.

# 477
  • Варна
Здравейте, има ли опция да откажеш  на куриера да получиш пратка от Парфимо?

# 478
  • Балчик
Ако някой се интересува в Makeup в момента има Cartier- Carat тестер на много добра цена.
Има ли капачка?

# 479
Има ли капачка?
Самият парфюм по принцип е с една подвижна халка около гърлото и си върви с нея, друга капачка доколкото ми е известно, няма.

Общи условия

Активация на акаунт