Изпитани сайтове за парфюми - 21

• 79 465
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Не разбирам какъв е проблема?!  Ако един сайт е читав:
1.На първо място е готов да си понесе загубите, без да налага ултиматум на клиентите си.
2. Да, клиента е Бог! Тоест има права, а не както се оказва решават еднозначно казусите и в този смисъл каквото и да ти изпратят не можеш да го върнеш, та било то и г*мно в кутия щото видте ли е разпечатано
3. Печели от оборот, а не от цени!
Никой не ни е заставил насила да пазаруваме от един къде си, но айде малко уважение към клиента и парите му, щото от това зависи дали ще продължат да пазаруват точно от вас.
4. Има опция за анулиране на поръчка от страна на клиента и с един клик преди да е в процес на обработка. Ми да, може да размисля и що трябва да занимавам целия свят с мойте поръчки и да пиша сто имейла , за да откажа поръчка? И в крайна сметка служителя не си чете пощата преди да обработи поръчката и я изпраща. Аз виновна, че не съм я взела- айде н''Ема нужда!
Що се отнася до мен не ощетявам отсрещната страна, но не е изключено да се случи по стечение на обстоятелствата. Риск при он лайн пазаруването, който и двете страни трябва да са готови да поемат.
Нищо обаче не оправдава търговеца да изпрати некачествена платка и крайния потребител да няма опция за връщане, щото търговеца има нам си къв сертификат и по презумпция е прав.
Спирам да пазарувам от там или поемам риска.
И да, ако реша или се усъмня не бих приела пратката. Да не забравяме, че са без преглед и тест с изключение наTry it first, което дава предимство на сайта.
Айде със здраве и не се оставяйте да ви гъбаркат! За парите, които им оставяте на ръце трябва да ви носят! /В реален магазин за същата сума ще получите поне прилично обслужване/. Simple Smile
И на последно място -не ги мислете откъм взети/не взети пратки. На договор са, могат да си го позволят съвсем спокойно най-малко заради това.

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 00:12 от mimoza7710

# 496
Здравейте!
Някой да е пазарувал от тук http://www.parfumsbg.com/
Изглежда ми наред,ама знам ли.
Наред е, поръчвай. Единственият им проблем е, че не актуализират наличности и много често се оказва, че поръчаният продукт не е наличен всъщност. Но не пречи да пробваш.

# 497
Покупко-продажбата е доброволна сделка и след като никой насила не ви е накарал да поръчате нещо, а вие го отказвате,с основание,че всичко ви е позволено,то моментално влизате в графа 'некоректен партньор", не забравяйте,че както има море от продавачи,така и добрия търговец има океан от клиенти,а също така,че не правите някакво подаяние и не проявявате висша милост,само че сте благоволили да си хвърлите парите в лицето му...все пак в размяна той ви дава материална ценност.Добре е да си припомним,че търговията е вид размяна, просто за по-лесно,като разменна средство се ползват парите, така че всяка от страните е редно да е коректна.

# 498
Добро утро,
от Парфюми шоп нет бях поръчала Пюр Блум преди време+ няколко мострички. Много се изкуших да не я взема и да поръчам от друго място парфюма, пуснат на по- изгодна цена...Не го направих, съвестно ми беше, но сега малко съжалявам...Мостричката едната течеше още при получаването, другата вчера я вадих да я тествам и тя потече при пръскането. Уж щяха да ми пращат нова мостра, нищо досега не съм получила. Малко ми докривя, не съм им за мострата или 3-те % отстъпка при следваща поръчка, въпросът е принципен...Та, така...сега ще им напиша, че не е коректно по този начин. Може ли да споделите вашите мостри разтичат ли се и от къде главно поръчвате от тези- тип наливните, не виалчета? Преди години съм взимала от Нотино- нямаше течащи, или като пръскаш да ти мокри пръстите.

# 499
Здравейте!
Някой да е пазарувал от тук http://www.parfumsbg.com/
Изглежда ми наред,ама знам ли.
Наред е, поръчвай. Единственият им проблем е, че не актуализират наличности и много често се оказва, че поръчаният продукт не е наличен всъщност. Но не пречи да пробваш.

Много благодаря,Врабчо!

# 500
  • София
Добро утро!
Може ли тези, които са тествали Картие - Карат да споделят как усещят аромата? По-младежки / момичешки или за по-възрастни?

От няколко дни ме сърбят ръцете да си взема парфюм и не издържам. Изпуснах Номад, а вчера като видях тук споделената оферта за Картие веднага поръчах Grinning Харесвам по отделно аромата на люляк, но като се замисля в комбинация със зюмбюл... да не мирише бабешки ? Grinning Под 25 съм, дали е подходящ, според вас ? Благодаря ^^

# 501
Покупко-продажбата е доброволна сделка и след като никой насила не ви е накарал да поръчате нещо, а вие го отказвате,с основание,че всичко ви е позволено,то моментално влизате в графа 'некоректен партньор.
По принцип съм съгласна. Ако става дума за рецидив или при нов клиент с първи две-три поръчки, все отказани.
Но тук говорим за редовен клиент с безброй коректно взети поръчки и един-два случая на върнати, поради някаква инцидентна причина. В такава ситуация не приемам за нормален ултимативния тон и заплахата за блокиране.
По принцип политиката на Парфимо е доста безцеремонна с клиентите и само ниските цени все още задържат потребителите при тях. Но и това няма да е вечно при такова държание.

# 502
На мен лично и Карат, и Пантерата са ми за по-зряла жена. Може би от 45 плюс. Но това е моето усещане.
Например Кристалчето по спомен много го харесва и мисля, че няма 30 Simple Smile

# 503
  • виртуално
Добро утро!
Може ли тези, които са тествали Картие - Карат да споделят как усещят аромата? По-младежки / момичешки или за по-възрастни?

За мен Карат е по-скоро младежки (това не ми пречи да го нося с удоволствие).
Лек, искрящ , неангажиращ, усещам предимно момина сълза.
Нося го пролет, есен ... не знам как се държи на студ/жега

До момента нищо от никъде не съм поръчала. Чак не мога да не позная.
Или намаленията не струват, или трябва да ходя да се прегледам Laughing

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 09:19 от Рапунцел.

# 504
Получих доставката от Нотино Chloé Nomade Absolu de Parfum. Чудесно опаковани + мостра + подарък. Голям плюс имат и от мен. Благодаря и на Кристалчето за споделената оферта Flowers Cherry Blossom
Аромата е приказен! Heart Eyes Точно това е от което имах нужда, изпълва сетивата ми изцяло! Усещам безкраен простор, а бутилката е просто уникална!  При мен се очертава силно излъчващ Revolving Hearts Ще си го нося с голямо удоволствие и вече съжалявам, че не се презапасих Stuck Out Tongue Winking Eye

# 505
Тестерите от dolce.bg идват ли с капачки конкретно ме интересува дали tom ford noir extreme или някой от private blenda дали ще дойдат с капачка?

# 506
Тестерите от dolce.bg идват ли с капачки конкретно ме интересува дали tom ford noir extreme или някой от private blenda дали ще дойдат с капачка?

Няма значение от къде идват, а от марката. Точно Tom Ford май е с капачка, по спомен от физически магазин Simple Smile.

# 507
  • София-Младост
Получих 1881 тестер от парфимо. В кутия, с празен ход...само без капачка. Simple Smile

# 508
  • София
А до колко дни Нотино предвижват напред дадена поръчка? Направих я в събота моята и тъй като имам съмнения, че ще я изпълнят, се чудя колко дни да чакам някакво движение.

# 509
  • Пловдив
А до колко дни Нотино предвижват напред дадена поръчка? Направих я в събота моята и тъй като имам съмнения, че ще я изпълнят, се чудя колко дни да чакам някакво движение.

Събота и неделя са почивни дни, имайте малко търпение.

Общи условия

Активация на акаунт