Изпитани сайтове за парфюми - 21

• 79 005
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
От Елинор нещата,ако идват от Германия, се бавят много. Споделяла съм, че моята пратка дойде след 3 седмици.
Явно е било в натоварен период Коледа, Нова година или Черен петък.
Моята е вече в Спиди. Получих съобщение тази сутрин. Simple Smile
Не, беше средата на януари Simple Smile Обясниха,че от склад в Германия по-бавно идвали нещата.

А това с отношението по телефона и аз го "ядох" два пъти. При мен беше момичето, което вече сме коментирали. Не можеш да разбереш къде звъниш. Все едно у тях си вдига телефона.

# 601
Цитат
Не можеш да разбереш къде звъниш. Все едно у тях си вдига телефона.
Е, то може и така да е, семеен бизнес. Често онлайн магазин са 2 човека и нерядко мъжа и жената, ако и дъщерята са включили, ето ти. Това обяснява и защо няма критичност към поведението. Ако съм продавачка, консултантка в магазин за козметика, бельо и имам такова прибрано, нетърговско поведение, досега да са ме "поканили да напусна". Smiley

# 602
Здравейте! Аз идвам с казус и моля притежателите на La vie est belle intense за малко помощ. Веднага след пускането на кода от Елинор направих поръчка на тестер на парфюма заедно с още един селебрити парфюм. Звъннаха на следващия ден, за да ме попитат проблем ли е, че вторият идва от чуждестранен склад и ще се забави една седмица, отговорих, че нямам против и разговора приключи. След седмица ми звънят пак, за да кажат, че е пристигнал, но ЛВЕБ е тестер и идвал без кутия, дори и транспортна бяла. Много странно ми стана, но реших, че няма да бъда мнителна и вероятно транспортната кутия е скъсана, стара и затова не искат да я пратят. Вчера вечерта си взех поръчката, парфюмът беше добре опакован в бъбъл фолио, но нямаше празен ход и беше пръскано с него, тъй като на пулверизатора имаше миниатюрна капчица, която инстинктивно изтрих и забравих да снимам. Днес обаче реших да го разгледам на светлина и установих, че в течността плуват малки частички и едно влакно- прилича на косъмче от дреха. Иначе кода на парфюма е ок- произведен преди 3 години и някакви месеци. Сега стоя и се чудя на какво може да се дължи наличието на частици в течността, чела съм, че при старите парфюми могат да се появят такива частици, но въпросното влакно не виждам как може да попадне вътре. Направи ми впечатление, че и бутилката около гърлото е одраскана, не знам дали се вижда добре на снимките. Към дъното на вашите бутилки има ли малки балончета в стъклото?
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 15 фев 2020, 13:35 от ina-mina

# 603
Момичета, мога ли да ви помоля за съвет. Взех от Долче Бг, тестер на Sospiro Accento. Моя колежка го има и мога да ви кажа, че след нея цял ден е облак от аромата. Четох, че е доста издържлив аромат, знам че зависи и от кожа, но на мен седи около час и после няма никой. Питах и приятелки, да не би да съм свикнала, не мирише и на тях. За тази цена е ужас, такава покъртителна трайност. Дали мога някъде да тествам наистина оригинал за да видя къде е проблема? Ако някоя мама го има, моля ви за съвет,
Поздрави

# 604
  • София
Базила, 50-ца, но мисля да го върна. Намерих едни забравени 30мл и мисля да поръчам някакви рози. Но се колебая между lady vengeance и roses musk.

# 605
  • София
Момичета, мога ли да ви помоля за съвет. Взех от Долче Бг, тестер на Sospiro Accento. Моя колежка го има и мога да ви кажа, че след нея цял ден е облак от аромата. Четох, че е доста издържлив аромат, знам че зависи и от кожа, но на мен седи около час и после няма никой. Питах и приятелки, да не би да съм свикнала, не мирише и на тях. За тази цена е ужас, такава покъртителна трайност. Дали мога някъде да тествам наистина оригинал за да видя къде е проблема? Ако някоя мама го има, моля ви за съвет,
Поздрави

Колежката не може ли да донесе нейния и да си пръснете от двата на всяка ръка по едно и също време и да си направите паралелен тест. Инак парфюмите на Соспиро се продаваха на пл.Света Неделя в Кампомарцио, но нали ги спряха и вече са под друг бранд и не зная има ли ги.

# 606
Моята Erba е с уникална трайност,Соспиро са висок клас ....сравни с колежката е моя съвет.

# 607
Два парфюма на Соспиро имам с уникална трайност са. Отиди и сравни в бутика, освен с колежката.

# 608
Специално Ерба Пура знам, че е рефурмулиран от както е в новата бутилка и е много нетраен. Може и това да е причината.

# 609
  • Балчик
В Парфимо се появи Valentina Poudre тестер, ако някой се интересува:
https://www.parfimo.bg/valentino-valentina-poudre-eau-de-parfum- … eni-80-ml-tester/

# 610
Моята Ерба Пура е от преди 2 г купувана и с две пръс има целодневно излъчване,не знам как е новата формула.
Скъпи парфюмни приятели,много ми харесва това бижу:
https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Patchouli-d-Angkor-55736.html
Ако някъде го има на добра цена,ще съм благодарна за инфото:)

Последна редакция: сб, 15 фев 2020, 21:10 от Calabria

# 611
Благодаря ви, ще го тествам и нейния и ще разбера, не се съмнявам в Долче, ама тестера го взех на 170лв с  -40% отстъпка,  на такава цена хич не се замислих. Кодове нещо да гледам ли или нямя смисъл?

# 612
Никой в темата ли нe притежава La vie est belle intense? Sad

# 613
Ина, от снимките не се вижда добре, но защо не опиташ да се свържеш с тях и да им обясниш тези неща, изпрати и снимки. Може да ти уважат забележките и да го смениш или върнеш.
Аз имам тестер на ЛВЕБ, но на тоалетната вода.

# 614
Никой в темата ли нe притежава La vie est belle intense? Sad
Аз го имам.

Общи условия

Активация на акаунт