Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да означава в обявата за апартамент, че особеностите на имота изключват закупуването му чрез ипотечен кредит?
Колко по-евтино може да бъде закупуването на апартамент на зелено? Цената зависи ли от времето на плащане или не?
Какви фактори могат да направят закупуването на имот чрез ипотечен кредит непрактично или невъзможно?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да означава в обявата за апартамент, че особеностите на имота изключват закупуването му чрез ипотечен кредит?
-
Колко по-евтино може да бъде закупуването на апартамент на зелено? Цената зависи ли от времето на плащане или не?
-
Какви фактори могат да направят закупуването на имот чрез ипотечен кредит непрактично или невъзможно?
-
Какво е значението на факта, че съдията е заспал, докато чете или банковата служителка е била влюбена в добросъвестния купувач?
-
Какво означава терминът „превенция“ в контекста на съдебната система?
....но работехме, продавахме, купувахме..осигурихме жилища на децата, обзаведохме ги, само обувките да си събуят.Оказа се напразно.Единия не съм го виждала от година и половина, а другия от половин година.Никога няма да се върнат.Започнахме да мислим да разпродаваме, и да се "предислоцираме" някъде където да сме всички заедно.Но просто един поглед върху цените там където биха искали да са децата ни попари и най смелите надежди.Та от тук тръгна цялата работа, след като разбрах че в редица красиви немски градчета е далеч по възможно да купиш жилище отколкото в София. Ако трябва да съм честна доскоро съвсем не бях и любопитствала относно цени в София и тем подобни.Разбира се бях чула че растяли и в тоя ред на мисли, но факта не ме касаеше все още лично и възприемах повърхностно нещата, просто ми минаваше покрай ушите. Докато не се зачетох тук, и в сайтовете за обаяви. Това уби всичко детско в мен и ме накара да се почувствам като някакаква пътничка във времето дошла от средновековието.