Обсъждане на имотни обяви-14

• 24 009
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Намерих снимка отгоре.

Благодаря на всички за съдействието Simple Smile Ама така е като съм головодник...

# 421
  • София
Намерих снимка отгоре.

Благодаря на всички за съдействието Simple Smile Ама така е като съм головодник...

Wienerberger Porotherm 25 N+F Light тези трябва да са. В интернет има информация за характеристиките им.

# 422
Какво ще кажете за  стройтелна фирма,която прехвърля правото на строеж на купувача  нотариално още в началото на строежа ? Рискът  по малък ли е?

# 423
  • Бургас
Тъй и тъй сме на тема тухли, това обикновени четворки ли са? Бива ли ги?

# 424
Скрит текст:
Намерих снимка отгоре.

Wienerberger Porotherm 25 N+F Light тези трябва да са. В интернет има информация за характеристиките им.

Благодаря и много се извинявам, чак сега успях да намеря описанието, което Черна Станция пусна преди няколко дни. Ей, убих се да го търся, а го намерих след като питах.

# 425

Това ми прилича на изолация. Може да е звукова или топлоизолация. Има и комбинирана.
Толкова тънка звуко/топлоизолация ?!? Няма логика, лепени са дори крайщата по стените, по скоро прилича на евтината битумна хидроизолация без посипка.Макар че пак няма логика да се слага такава в основата на помещения които не са предназначени за мокри.

# 426
  • Бургас
Какво ще кажете за  стройтелна фирма,която прехвърля правото на строеж на купувача  нотариално още в началото на строежа ? Рискът  по малък ли е?
риск за купувача няма, стига продавачът да не иска  всички пари при прехвърлянето

# 427
  • София

Това ми прилича на изолация. Може да е звукова или топлоизолация. Има и комбинирана.
Толкова тънка звуко/топлоизолация ?!? Няма логика, лепени са дори крайщата по стените, по скоро прилича на евтината битумна хидроизолация без посипка.Макар че пак няма логика да се слага такава в основата на помещения които не са предназначени за мокри.
https://www.zvukoizolacia.com/zvukoizolacionna-membrana-d-fon-3-4-mm
Ето тази ми изглежда подобна. Тя е доста тънка. Не пречи да бъде.

# 428
Какво ще кажете за  строителна фирма,която прехвърля правото на строеж на купувача  нотариално още в началото на строежа ? Рискът  по малък ли е?
риск за купувача няма, стига продавачът да не иска  всички пари при прехвърлянето
Не на траншове  е.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 17:17 от DANNITA

# 429
Прочетете статията, не е дълга а е и в контекста на темата донякъде.Съгласна съм напълно с Цветкова :
https://blitz.bg/obshtestvo/vanya-tsvetkova-nauchikh-se-che-chov … a_news725217.html

# 430
София  е само на 3,5 часа път от Бургас. реално детето си е у дома. Ако беше избрала Лодон, тогава нямаше да и купувам апартамент и щях да отида с нея.  Затова искам и жилището да е малко, ако реши да остава там след години ще си вземе по- голямо. Ако се премести в друг град,  да мога лесно да го продам.

# 431
  • София
Е, то са тази нагласа и с тази перспектива по-добре под наем настанете детето... пишете все тук някоя хазяйка ще ви настани ....Grinning
Инак ще купите нещо което не ви устройва, то сега цените са високи... вие си знаете де...

# 432
  • София
Тъй и тъй сме на тема тухли, това обикновени четворки ли са? Бива ли ги?

Tъй като нямаш отговори, а мен са ме учили да отговарям с въпрос: На теб харесват ли ти?

# 433
  • Бургас
Не знам, не разбирам нищо от тухли.

# 434
Хубав, широк коридор.

Общи условия

Активация на акаунт