Обсъждане на имотни обяви-14

• 23 999
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Ако забелязваш са два типа тухли и едните са малко по-добри.   Другите са кофти работа.

# 436
Имам нов фаворит за съотношение цена/качество. Не мога да си представя, че някой би дал над 200 К евро за тоя гълъбарник.https://m.imot.bg/details/1c158089549439670

# 437
  • София
Едната "стая" са я оставили само с един велукс. Представям си каква тъмница ще е...

# 438
Имам нов фаворит за съотношение цена/качество. Не мога да си представя, че някой би дал над 200 К евро за тоя гълъбарник.https://m.imot.bg/details/1c158089549439670
Хората полудяха наистина.Явно има сделки за тия пари и на подобни имоти за да я има и тая обява.Като прибавим и още поне 50000 най малко за довършителни операции, мебели и техника то цифрата става внушителна. Поне за мен.Мисля че тази оферта би спечелила черешката на тортата в категория " Възможно най лоша инвестиция" !

# 439
  • София, Bulgaria
В Яворов ми се струва ниско качеството за тази локация...

# 440
От същата сграда предлагат апартаменти вече 2-3 години и всичките разпределения бяха с подобни квадратури. За скъп квартал и добра локация ми беше много странно, че са нацвъкали такива кутийки.  Който може да си позволи  200 000+ евро едва ли би се сврял в спалните по 9 кв.м. А и не виждам как ще си избият инвестицията, ако го купят за това.

# 441
9 квадрата си е "единочка" а не спалня в смисъла който и придаваме в темата.Мисля че това беше стандарт за арестите ? Моята спалня е 12 квадрата и движението в нея е възможно само "ребром", да не говорим за по малка квадратура.

# 442
Какво ще кажете за Изток Парксайд, има няколко обяви все още, при това търсене ми е странно да са изостанали. Схемата на плащане е изгодна, къде е уловката? Имаше съфорумки купили там, дано се включат и те.

# 443
Тъй и тъй сме на тема тухли, това обикновени четворки ли са? Бива ли ги?

Изглеждат все е едно са обрали остатъчни тухли от 4-5 строежа и са ги наредили тук.

# 444
  • София
До кой парк са сайтнати тези блокчета?! От едната им страна е КАТ, от втората ареста на следствието, от третата е болницата на 4 км и имат една детска площадчица.

# 445
Съфорумец беше купил там още на светлозелено - Хермес май му беше ника.

# 446
Какво ще кажете за Изток Парксайд, има няколко обяви все още, при това търсене ми е странно да са изостанали. Схемата на плащане е изгодна, къде е уловката? Имаше съфорумки купили там, дано се включат и те.

Чакат акт 16,бая забавяне има.

# 447
Да, прочетох и аз. Сега си обяснявам защо са изостанали апартаменти. Има проблем със собствеността на улици за достъп, дали са общински или държавни, нещо такова.

# 448
Да, прочетох и аз. Сега си обяснявам защо са изостанали апартаменти. Има проблем със собствеността на улици за достъп, дали са общински или държавни, нещо такова.

Те този проблем го имаха още в началото,затова забавяха и започването на строежа.

# 449
Аз не разбирам обаче защо трябваше да започват продажби въобще при такъв проблем. Сега хората които са дали пари на предварителен етап какво ще правят? Тоест нещата по регулацията и осигурения достъп до имотите трябваше да са изчистени преди продажбата, ама къде ти.

Общи условия

Активация на акаунт