Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 59

• 56 957
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
Някой ползвал ли е скоро Revitalift Filler с хиалуронова киселина на Loreal.Беше много хубав крем,но явно са му сменили формулата.Тъпкан е със силикони и прави кир ефект.Или само при мен се появява този (д)ефект.

Аз съм с такъв в момента.Купувам вече няколко опаковки,взимала съм и Лазер реню и ми харесват много.Не ми правят кир ефект и ми правят един филм на кожата,като обаче не ми лъсва лицето,което най-много ми харесва тъй като съм с комбинирана кожа.Обаче съм вече в категорията зряла кожа, може би ти си по-млада и ан твоята кожа се отразява по -друг начин/на 42г. съм Relaxed,въпреки че никой не ми ги дава Relaxed,изглеждам горе долу 30годишна Relaxed.,но никога не съм пушила,стремя се да се храня здравословно и смята че всичко това се отразява на кожата ,а и няма ден в който сутрин да не си сложа крем /

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 17:34 от (Sana)

# 256
Аз имам Laser Renew. Много ми харесва като усещане на кожата, но и на мен ( с комбинирана), и на гаджето (суха/нормална) прави кир ефект. Затова и го слагам само вечер, без грим.

# 257
Знаете ли това жълтото от коя палитра е? Или предложение за хубава евтина палитра или единични сенки с подобно или с кафяви нюанси?

Хайлайтър златен/цвят шампанско. Моя любим е на “Революшън” от палитрата която е качила дамата и на този на “Габрини” . Пътувам и не мога да направя хубави снимки , извинявайте

# 258
Някой ползвал ли е скоро Revitalift Filler с хиалуронова киселина на Loreal.Беше много хубав крем,но явно са му сменили формулата.Тъпкан е със силикони и прави кир ефект.Или само при мен се появява този (д)ефект.

Аз съм с такъв в момента.Купувам вече няколко опаковки,взимала съм и Лазер реню и ми харесват много.Не ми правят кир ефект и ми правят един филм на кожата,като обаче не ми лъсва лицето,което най-много ми харесва тъй като съм с комбинирана кожа.Обаче съм вече в категорията зряла кожа, може би ти си по-млада и ан твоята кожа се отразява по -друг начин/на 42г. съм Relaxed,въпреки че никой не ми ги дава Relaxed,изглеждам горе долу 30годишна Relaxed.,но никога не съм пушила,стремя се да се храня здравословно и смята че всичко това се отразява на кожата ,а и няма ден в който сутрин да не си сложа крем /
Grinning Sana мерси,но съм малко по-голяма от теб.
Преди година занесох на приятелка в БГ същия крем,каза,че на нея и бил перфектен,а тези в БГ и правели кир ефект Rolling Eyes ако мога да разбера нещо...
Jojjo гледам че снимката е на немски,ако си в ДЕ,в ДМ има някаква марка(за мен е нова) HB или нещо такова беше,гледах ги днес,една от палитрите имаше същия цвят,15 евро някъде бяха.Уникални цветове,с много фини брокатеи частици,абе същите, но ми досвидяха парите,аз се гримирам 3 пъти в годината а имам 5 палитри.Ще им се начудя и аз още малко

# 259
При мен май всички кремове с хиалурон правят кир ефект. Затова ползвам само нощем или през уикенда, ако съм вкъщи. Може би взаимодействат и с останалите продукти от грижата. Може и от възрастта /43/ да е. Факт е, че и най-мазният крем ми попива бъро, а хидратиращите ми правят бойкот.

# 260
  • София
Аз имам голям проблем със серумите с хиалурон, пробвах много и при всички освен кир ефект, кожата ми изглежда по-повяхнала, отколкото без тях, а си ги нанасям с така наречения воден сандвич/ термална или флорална вода/.

# 261
Аз съм много доволна от всичко с хиуларион, но кожата ми е нормална към смесена и съм на 33. На майка ми (60+), например май не й понася добре.

# 262
  • София
Аз съм на 29, но кожата ми е по- скоро суха.

# 263
  • Deutschland
Ванеса, BH са палитрите

# 264
Моята си е чисто суха, много тънка и прекомерно чувствителна.

# 265
Ей този лосион е супер,мирише на шоколадов ликьор,страхотен аромат, и хидратира много добре.
http://biotencosmetics.com/body-care/body-moisturizers/bioten-be … body-lotion-250ml

# 266
Оо, спечели ме с аромата. Ще се пробва. Благодаря, че сподели

# 267
Биотен определено ме спечелиха с новата серия Голд анти ейдж,имат едно голямо 6 от мен!

# 268
  • при моите деца .....
Биотен определено ме спечелиха с новата серия Голд анти ейдж,имат едно голямо 6 от мен!
Вчера си купих околоочния от тази серия, дано и на мен ми хареса

# 269
Минавам да похваля тази спирала  :

Повдига миглите, придава приличен обем, сваля се лесно. Не люти на очите. Четката ми е една идея по-голяма, но се свиква.

Общи условия

Активация на акаунт