Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 59

• 56 906
  • 731
  •   2
Отговори
# 420
Здравейте,
аз си взех розова вода на Престиж, състава ми се стори много изчистен, харесва ми, но като разтъркам очите ми пари, значи не е толкова ОК. Ще търся някоя от похвалените тук.
Ампулите на Балеа си взех, нямам навика да гледам състав, но разчитам, че щом ги хвалите са добри? Иначе много се въздържам от Балеа, с тези силни миризми имам чуството, че са такива химикали...(за гел душовете говоря). Да, може би не всичко е така, но...много съм скептична към тяхната козметика.

# 421
Розовата вода я ползвам от години и съм много доволна. След измиване пръскам обилно по лицето, за освежаване в летни дни (държа в хладилник), вечер преди крема за лице, при всякакви кожни раздразнения.
Доволна съм от тази :

Скрит текст:

А от тази марка имам лавандулова, поръчах и розова да видим как ще е :

Скрит текст:

# 422
Искам да ви похваля този ФДТ.
Бях на гости и спешно трябваше да си купя,че бах забравила моя(Инфелиъбъл на Лореал). И решх до вшдя какво ще стане ако си взема малко по-евтин.
Такъв хубав цвят. Страхотно покритие и мирише хубаво. Soft vanilla е моя и направо се сля с кожата. Консистенцията е супер приятна,като крем, не стои като маска,а се слива с кожата и хем е естествен,хем покрива идеално. Не се води мат,но пък и кожата стои идна свежа и сочна. Направо съм визхитена. Много е хубав! Само остава и в дългосрочен план да не ми излизат пъпки(че съм склонна) и ще го обавя за перфектен. Ще ви държа в течение как си държи като го ползвам малко повече време. Пробвайте го обезателно ако не сте.

И а мн.го харесвам,но преди време спряха моя цвят и оставиха 5-6 тона , а инаха доста!!!

# 423
Аз идвам да похваля ето този
https://data.arome.cz/arome/images2018/400x300/18/301766.jpg?2
Може би за първи път ми се случва цвят на ФДТ да ми пасне абсолютно точно на цвета на кожата. Или ми оранжевеят, или ми розовеят, този е перфектен на цвят, слива се. Позволява наслагване, не знам как ще се държи, за първи път го нося днес. Но не е особено покривен и е доста течен.

# 424
  • Сливен

Извинявам се за чаршафа ,но от мобилната версия нямам за скрит текс

# 425
  • в огледалото на живота
Цитат
А от водата на Престиж усещам щипене ....въобще мириса на роза ми е много много любим.Имам и техния   серум за лице  и околоочен които са с розово масло,а също и шампоан и балсам за суха коса пак от същата серия.

И при мен Престиж щипеше и не ми хареса. Обожавам розовия аромат, ще пробвам на Агива. А шампоана как е към скалпа, моя е проблемен, заглеждах ги маските и шампоаните, не очаквам чудеса разбира се, но ми се иска да опитам продукти за коса с роза. Как усещаш действието на шампоана? Знам, че косите са различни, но все пак.
Всички продукти на Агива поне за мен са с отлично качество.
Многократно хвалената маска за коса от мен ,пак я показвам.
Шампоана от тази серия също си струва.

# 426
Къде се продават Агива ?

# 427
  • Сливен
в Кауфланд,в ДМ,за Лили не съм сигурна

# 428
Цитат
А от водата на Престиж усещам щипене ....въобще мириса на роза ми е много много любим.Имам и техния   серум за лице  и околоочен които са с розово масло,а също и шампоан и балсам за суха коса пак от същата серия.

И при мен Престиж щипеше и не ми хареса. Обожавам розовия аромат, ще пробвам на Агива. А шампоана как е към скалпа, моя е проблемен, заглеждах ги маските и шампоаните, не очаквам чудеса разбира се, но ми се иска да опитам продукти за коса с роза. Как усещаш действието на шампоана? Знам, че косите са различни, но все пак.
Всички продукти на Агива поне за мен са с отлично качество.
Многократно хвалената маска за коса от мен ,пак я показвам.
Шампоана от тази серия също си струва.

Аз ползвам тази маска на Агива за сухите краища на косата и засега съм мн.доволна:
http://www.natureofagiva.bg/bg/produkti/olives/grizha-za-kosa/product/92465

# 429
  • в огледалото на живота
в Кауфланд,в ДМ,за Лили не съм сигурна
Също и в ТТ Маркет

# 430
Цитат

Купих ги по препоръка от форума,по 5 лв са, и шампоана и балсама. За суха коса се водят  и ми правеха косата мекичка и не се заплиташе /моята е суха от кичури /,но сега съм  ги отделила, защото ползвам противокосопадни,но са хубави и ще  ги изполвам по-натам.Като за 5 лв са си много хубави.

Ето тези са ,водят се витализираш шампоан и балсам.

# 431
И моята е суха от боята, може пък да ги пробвам.

# 432
Нищо не струва да опиташ Мис,пробвай  и после сподели ако искаш дали са ти допаднали Simple Smile

П.П.Пиша малко набързо,върнах се от тренировка,за което се извинявам,но ми е много любимо да ви чета Sparkling Heart

# 433
  • Пловдив
Агива няма във всички дм. Само в някои клонове. Аз да ви питам за шампоана с маслина на Агива, и той ли е добър като розата, какво ще кажете за него, ако сте го ползвали?
 Аз също харесвам марката, любим ми е серума за лице с маслина, ползвам го зимите, когато доста от другите серуми ми идват леки. Взех си тези дни околоочния крем с роза, харесва ми.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 17:12 от marzeliva

# 434
Тъкмо щях да питам да ми препоръчате серум за лице, кожата ми смесена, склонна към акне и чувствителна.

Общи условия

Активация на акаунт