За тези, които четат любовни романи № 35

• 52 824
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Смолян

Излиза на 29.02

Нюйоркските небостъргачи и забързано темпо са ужасно различни от познатата на Ландън Гибсън среда, а преходът към Нюйоркския университет е дори още по-шокиращ. Но той владее положението – намерил си е работа, която покрива част от сметките му, лекциите му допадат и само в редки случаи попада на бившата си – Дакота. Нали знаете – онази, заради която избра точно този университет... преди тя да го зареже.

За щастие, той дели отчайващо малък апартамент в Бруклин с най-добрата си приятелка – Теса, която се оказва доста добър слушател. И просто така Ландън се оказва в средата на любовен триъгълник, или по-скоро любовна бъркотия...

Разкрийте какво се случва с един от най-любопитните герои от феноменалната поредица СЛЕД. Историята на Ландън Гибсън – най-добрият приятел на Теса и Хардин, се разгръща в две книги, които ще ви запленят също толкова силно.

# 286
  • Euskal Herria
Егмонт пуска нова книга на Анна Тод. Като знам как едва изчетох "След", тази май ще я пропусна. Или пък е интересна - някой с отзиви?

🌇 Нюйоркските небостъргачи и забързаното темпо са ужасно различни от познатата на Ландън Гибсън среда, а преходът към Нюйоркския университет е дори още по-шокиращ. Но той владее положението – намерил си е работа, която покрива част от сметките му, лекциите му допадат и само в редки случаи попада на бившата си – Дакота. Нали знаете – онази, заради която избра точно този университет... преди тя да го зареже.

За щастие, той дели отчайващо малък апартамент в Бруклин с най-добрата си приятелка – Теса, която се оказва доста добър слушател. И просто така Ландън се оказва в средата на любовен триъгълник, или по-скоро любовна бъркотия... 💞 📚 💋

# 287
Оооо НЕ!!! Ако беше нова история можеше да се замисля, но продължение на След с доведения брат - твърдо не. Евентуално може като излезе е-вариант да се замисля, но в никакъв случай няма да си я купя. "След"са единствените ми книги, които искам да продам, защото съм сигурна, че няма да ги прочета повторно.

# 288
  • близо под тепетата

Евентуално Тара Хайланд? Красив лъжец?

Да,да,да! Много благодаря!!!
Днес смятам да приключа с Just one year на Penelope Ward и ще започна Красивия лъжец.
Между другото Just one year ми харесва. Минах 2/3 вече и още не са си признали, че имат чувства главните. Колежанска, сладка история, но е приятна книжката - без драми, без еротика. Даже бих я препрочела след време Simple Smile
Харесва ми как пише авторката.

И аз нямам намерение да се връщам към Теса-Хардин-Ландън, макар След да ми беше първата книга, която сложи началото на преоткритата ми любов към любовните романи Simple Smile

Да ви попитам - вие къде си "складирате" електронните книги? На лаптоп не е опция, че почти на всеки 2 месеца се налага преинсталация...
А вече имам прекалено много свалени книги и gmail ме предупреждава да си освобождавам място, че скоро няма да имам никакво.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 12:09 от magito1986

# 289
  • Euskal Herria
Прехвърлям на хард, ама вече е почти пълен, та се оглеждам за нов. На флашки също имам доста книги.

# 290
Преинсталация на 2 месеца ли? Че защо?
И да не съм пас по темата - влача вече 2 седмици "Да уловиш мечта" на Барбара Делински. Тъкмо щях да я зарязвам още на 20% и взе че се раздвижи, обаче сега пак тръгна кривата надолу. Много скучновата книга с много противоречия за мен, така че не препоръчвам.

# 291
  • Бургас
Дами, аз ползвам облака Mega.nz. Копирам цели библиотеки и  дори не зная какво имам, просто проверявам и обикновено ако не е ново го имам.  Иначе е бeзплатно за съхранение до 15 GB. Сега погледнах. Заела съм 75%, което е 11.32 GB и 40 067 файла Dizzy Face

# 292
  • близо под тепетата
Май и аз ще взема да се регистрирам в mega.nz.
Яна, ако нещо не разбирам, ще ми помагаш ли? Simple Smile
Еvencee, нещо има проблем с намирането на wi-fi мрежи и като го преинсталирам се оправя за известно време.
Пък не познавам някой, който да го прегледа и оправи от раз.

# 293
Яна, как 15 - 50гб е в Мега. Влязох да погледна да няма промяна, че скоро ще правя втори акаунт. В Гугъл диск е 15гб.
Книгите са ми на компютъра, но аз и не складирам. Чета и трия, запазвам само Уау, а те са съвсем малко.

# 294
  • Euskal Herria
Вярно, че облаците са удобство, ама когато нямаш нет, стават неизползваеми. Затова се подсигурявам с харда. Този ми е 1 ТВ, за следващия ще гледам повече да е. Simple Smile

# 295
  • Бургас
evencee, моят е 15. Вероятно профила ти е по- стар/нов... или ... знам ли. Стигат ми. 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮 1 ТБ... ехаааа, това наюяма да са само книги.

# 296
  • Варна
Моите са в облака на амазон, само да не ме подгонят за авторски права по някое време. Ползвам мейла, за да качвам книгите след преформатиране.
Аз съм на Wintersong за краля на гоблините, има я преведена. Но съм превъзбудена след концерта на Файв фингър дет пънч и не ми върви четенето, слушам музика.

# 297
Някой дали си купи и прочете вече втората книга на Мона Кастен- Спаси се?
Четох я на руски. Слаби характери са и двамата главни герои. От любопитство какво се случва с второстепенните образи чакам да излезе при руснаците и третата част. Очакват я на 12.03.

# 298
  • София
Моите са в облака на амазон, само да не ме подгонят за авторски права по някое време. Ползвам мейла, за да качвам книгите след преформатиране.
Скрит текст:
Аз съм на Wintersong за краля на гоблините, има я преведена. Но съм превъзбудена след концерта на Файв фингър дет пънч и не ми върви четенето, слушам музика.
Сега се усещам, че и моите са там.

Подхванах това – https://www.goodreads.com/book/show/33869571-keystone  Засега добре, но романтиката все още я няма.

Оф, то си имало специален ред, в който трябва да се четат, защото няколко поредици се преплитали. Както винаги, започвам почти от края. Това е редът – https://www.dannikadark.net/p/reading-order.html

# 299
и аз все бъркам реда,особено когато търся нещо  в audible
в момента съм на Men of Honor Series
явно заблудена,минах 3 е 1 ,сега довършвам 2,но ми е доста по-безлична ,и чак се чудя дали ще посегна към 3,5
оглждам се за нещо по-интригуващо
може исторически сюжет да е...

Общи условия

Активация на акаунт