За тези, които четат любовни романи № 35

• 52 727
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  По някой от предните коментари се сетих, че съм чела всички преведени на Ви Кийланд, но не бях чела на Пенелъпи Уорд. Прочетох Забранена страст и Омразен съквантирант и много ми харесаха. Леко ми напомнят като стил на Саманта Иънг. Имат хубава история, държи те в напражение, не е прекалено вулгарна, с удоволствие ще ги прочета отново и да се надяваме, че ще има и други преведени.

И на мен ми стана любимка, след като прочетох тези две книги. После прочетох няколко от непреведените, които са с по-висок рейтинг в goodreads, но не останах особено впечатлена.

От поредиците на L.J.Shen "Sinners of Saint" и "All Saints High" стигнах до книгата за Дария и досега всяка книга ми хареса много, направо нямам търпение за следващата. Доста сходни са с тези на Пенелъпи Дъглас, предполагам има леко плагиатство, но пак са различни и интересни.

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 14:15 от ~Chelsea~

# 526
  • Варна
Някой спомена наскоро Deviant king, почнах я, но много товари този училищен тормоз. Още съм на 14%, цялата ли е такава?

# 527
Приключих с  Smoke Bitten (Mercy Thompson # 12) и ами очаквано  много, много си ми хареса. Лошото е, че доста ще си почакам до следващата книга от поредицата, предвид, че за догодина Бригс ще издава книга от спин-офф поредицата "Алфа и Омега". Не че не се радвам, че пак ще чета за Чарлз и Анна, но ми се щеше авторката да пуска в една година книги  и от двете поредици, а не да ги редува през година.
Сега не знам какво ми се чете. Обикновено когато една книга ми хареса чак толкова, трудно намирам следваща, която да ми погълне така вниманието.

# 528
  • в сърцето на един мъж...
https://www.ebookhunter.net/ – така отваряте ли го?

Geia, би ли добавила линка в първи пост в следващата тема? Не се изисква регистрация, книгите са само на английски.

Трябва или да ми напомниш като наближи новата тема или да го добави модератор. Понеже на мен последните 20 страници от темата изобщо не ме е известявало за нови отговори Sad

Аз съм я чела. На мен лично много ми хареса. Малко в стил Джоджо Мойс е, но без да е толкова досадна. Аз Джоджо Мойс не я издържах Simple Smile

По-напред някой питаше какви са допълнителните числа в поредица - за някои поредици това са или допълнителни новели или истории за някой страничен герой от основната поредица. Брат, сестра или някоя странична линия.

Аз довършвам една испанска книга, авторката ми беше непозната, обаче много ми хареса. Не е типична любовна история, просто историята на пет жени. Ванеса Монфорт - „Жените, които купуват цветя”

Скрит текст:

Промени се, мечтай, обичай. Животът е неотложна задача.
В един малък квартал в центъра на Мадрид пет жени купуват цветя. В началото никоя не го прави за себе си – едната ги купува за любовника си, другата – за офиса си, третата – за да ги рисува, четвъртата – за клиентките си, последната – за мъртвия си любим. Последната съм аз и това е моята история...
Така започва разказът на Марина, главната героиня на романа. Разказ за пет жени на кръстопът по отношение на работата си, любовните отношения, семейството... Те се срещат в „Градината на ангела”, прекрасен цветарски магазин, истински оазис в сърцето на града, на чиято врата има табела: „Не преставай да мечтаеш”. Между тях и Оливия, ексцентричната възрастна собственичка на цветарницата, се заражда истинско приятелство, което в крайна сметка ги стимулира да се осмелят да променят посоката на живота си.
Забавен, изпъстрен с хумор, романтичен и затрогващ. Насищащ сетивата с багрите и уханията на цветята в магазина, с пъстротата на летните рокли, с вкуса на бялото вино и колоритната атмосфера на Мадрид. Един свеж, кипящ от живот роман, в чийто център е съвременната жена с нейните мечти и жажда за щастие.

# 529
На третата от поредицата съм и нещата се развиват доста добре, много е увлекателна и е пълна с обрати. Еротиката е почти липсваща, лУбов има Simple Smile А фейнтъзи елемента е много свеж,необичаен и дарк. Препоръчвам!
https://www.goodreads.com/series/257607-the-masks-of-under

# 530
  • Видин

Това на Силвия Дей ли са книги? Намирам ги на български и бих могла да ти ги изпратя.

по този пост отговорих.
А филма със същото заглавие ли е ?
намерих го :Afterburn Aftershock 2017
Къде го намери?

# 531
  • София
На третата от поредицата съм и нещата се развиват доста добре, много е увлекателна и е пълна с обрати. Еротиката е почти липсваща, лУбов има Simple Smile А фейнтъзи елемента е много свеж,необичаен и дарк. Препоръчвам!
https://www.goodreads.com/series/257607-the-masks-of-under
Ха, хем фентъзи, хем дарк – много рядко съчетание. Мерси за перпоръката, сожих я в списъка за четене Simple Smile

И аз съм на фентъзи вълна. Започнах това, но съм още в началото – https://www.goodreads.com/book/show/48763981-blood-trial
Засега е прилично, приятен стил, не е мудна, ще видим нататъка.

# 532
  • Видин
Оххх, зарибихте ме страшно много. Кажете, моля ви, какъв ел. четец да си взема, защото ни ми е много удобно да чета от телефона?

# 533
  • София
Има тема за ел. четци – https://www.bg-mamma.com/?topic=1197428

# 534
  • Euskal Herria
Аз чета на лаптопа. Имам четец - Покетбук. Доволна съм. Има тема за електронните четци, там разглеждат различните модели.

# 535
Скрит текст:

Това на Силвия Дей ли са книги? Намирам ги на български и бих могла да ти ги изпратя.
по този пост отговорих.
А филма със същото заглавие ли е ?
намерих го :Afterburn Aftershock 2017
Къде го намери?
[/quote]

в най-известния торен сайт в бг - zam...  не знам дали мога да го публикувам тук. В търсачката така се изписва Afterburn Aftershock 2017

# 536
Здравейте, чудех се дали тук мога да търся книги в електронен вариант (pdf, epub и т.н.) в тази група, защото търся една книга, но където й да гледам не я намирам и се отчаях?

# 537
  • Euskal Herria
Здравейте, чудех се дали тук мога да търся книги в електронен вариант (pdf, epub и т.н.) в тази група, защото търся една книга, но където й да гледам не я намирам и се отчаях?
Попитай в тази тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1177284

# 538
Попитай в тази тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1177284
Благодаря, но вече питах, но никой не отговаря,  защото явно я няма, затова се чудех дали тук ще я намеря.

# 539
  • Euskal Herria
Линкът, който пуснах, е точно за темата, в която се търсят книги. Тук обсъждаме прочетените, информация за предстоящи книги. Ако в нарочната тема не са ти отговорили, явно книгата е много нова и все още я няма електронно. Другият вариант е да търсиш по торентите, различните сайтове и фейсбук групите.

Общи условия

Активация на акаунт