За тези, които четат любовни романи № 35

• 51 764
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Доколкото знам това е първата й книга, така че се очаква да е зле. Аз едвам изчетох поредицата за Карас и Холи, ужасна беше. Има развитие поне при нея.

# 631
  • София
Скрит текст:
.....
Бяхте похвалили "Игра на омраза", ще започна нея.
1/3 от книгата- не съм очарована, трудно върви.
Мда, и аз не бях в голям възторг. Няма много действие/развитие. Този род книги ги слагам на едно с Дж.Джеймс и СЕФ.
Поне не съм единствената, която не се разбира с Дж.Джеймс и СЕФ.

# 632
  • София
Ау, това ми харесва много – https://www.goodreads.com/book/show/44098090-king-of-flames
Стигнах 60% (когато тя влиза в езерото и излиза май все още като човек) – стилът на писане ми харесва, история е много интересна, дотук нестандартна, светът в книгата е по-необичаен, героите ми харесват... Скоро не бях попадала на книга, към която да нямам забележка, дано до края да остане така, много благодаря за препоръката Simple Smile

# 633
  • Бургас
След Лайза Клейпас "Дъщерята на дявола"  някак набрала инерция почнах /че и завърших/ "Преследването на Касандра". Често натоварвам книги с големи очаквания и после оставам разочарована. За съжаление и сега случаят е точно такъв. Книгата Е ХУБАВА, диалозите забавни, но преследване нямаше, липсваше ми и сюжетната линия злодей - крехка и нежна девойка.
Скрит текст:
Северин се оказа неочаквано свястно момче, много наранено в миналото и по тази причина се стреми да изпитва и показва минимум емоция, но жадуващ за любов и внимание

Още една книга излиза на16-ти, която очаквам да е като горната злодей - нежна дама и дано не ме разочаровя и тя.
Не че Касандра не струва, просто не оправда очакванията ми.

# 634
Елизабет Хойт определено не е мой тип автор.
аз пък тъкмо чаках другата седмица да взема и третата книга и да ги почна Frowning1 скучни ли са ?
втората беше по-поносима от първата, но интригата в третата, която се заформи още от кн.1 ме държи в напрежение и заради нея ще си я купя.
Прочетох първата и за мен си беше 50 нюанса в исторически роман.
Яна, историята с този пират и сестрата и мен ме заинтригува. Нямам търпение в четвъртък да я взема, дано да не останем разочаровани

# 635
  • София
След Лайза Клейпас "Дъщерята на дявола" 
Скрит текст:
някак набрала инерция почнах /че и завърших/ "Преследването на Касандра". Често натоварвам книги с големи очаквания и после оставам разочарована. За съжаление и сега случаят е точно такъв. Книгата Е ХУБАВА, диалозите забавни, но преследване нямаше, липсваше ми и сюжетната линия злодей - крехка и нежна девойка.
Скрит текст:
Северин се оказа неочаквано свястно момче, много наранено в миналото и по тази причина се стреми да изпитва и показва минимум емоция, но жадуващ за любов и внимание

Още една книга излиза на16-ти, която очаквам да е като горната злодей - нежна дама и дано не ме разочаровя и тя.
Не че Касандра не струва, просто не оправда очакванията ми.
Отзив?

# 636
  • в сърцето на един мъж...
Тая Касандра на английски ли я чете? И това е следващата от поредицата ли?

# 637
Ау, това ми харесва много – https://www.goodreads.com/book/show/44098090-king-of-flames
Стигнах 60% (когато тя влиза в езерото и излиза май все още като човек) – стилът на писане ми харесва, история е много интересна, дотук нестандартна, светът в книгата е по-необичаен, героите ми харесват... Скоро не бях попадала на книга, към която да нямам забележка, дано до края да остане така, много благодаря за препоръката Simple Smile
В трета и четвърта книга действието се развива малко п-бавно, но са пак интересни. Сега започвам пета, да видим как ще свърши Grinning А прочетох и другата поредица на автора за Каламити, тя също е интересна, но не е завършена

# 638
  • Варна

Какво ще излиза на 16ти?
Аз се мъча с Елизабет Хойт и Wicked Intentions, ужасно написана, сюжетът не струва. Даже и на 50 нюанса не прилича. Да не говоря за имената на всички герои, щях да я хвърля само заради това.

# 639
  • София
Скрит текст:
В трета и четвърта книга действието се развива малко п-бавно, но са пак интересни. Сега започвам пета, да видим как ще свърши Grinning
А прочетох и другата поредица на автора за Каламити, тя също е интересна, но не е завършена
Шай, това поредицата за ангелите ли е?

# 640
Опс, не! В грешка съм, за друг автор става дума - https://www.goodreads.com/series/203510-alyria , ето за тази поредица.
А на  Кингсли съм си изтеглила и първата книга за ангелите, като й хвърля едно око ще пиша.

# 641
  • Бургас
Скрит текст:

Какво ще излиза на 16ти?
Скрит текст:
Аз се мъча с Елизабет Хойт и Wicked Intentions, ужасно написана, сюжетът не струва. Даже и на 50 нюанса не прилича. Да не говоря за имената на всички герои, щях да я хвърля само заради това.
Първата книга е отвратителна, но в нея се представят много герои, чийто истории са разказани в следващите книги. Втората е маааалко по-сполучлива, а третата ще е за Сайлън с пирата/тази,която ще излиза на 16-ти/ и ми се струва, че има данни да се получи добра история.

Тая Касандра на английски ли я чете? И това е следващата от поредицата ли?
От английски я четох. Да, последната от поредицата е.

missence, ами аз драснах два-три реда в спойлера, но... Как да кажа, че да не разкажа историята - книгата няма много действие, но има много забавни диалози. Чете се буквално за ден. Това, което не ми допадна особено е, че очаквам злодеят да е злодей. Познаваме Том Северин като нахален, арогантен, пресметлив - пълна гад. Тук само в началото беше такъв и от първата сцена нататък ни беше показан като един странник. В интерес на историята беше според мен по-дълго време да бъде лош за да се засили контраста между него и Касандра. Преследване също нямаше. Северин се отказа от нея в същият ден в който и направи предложение с думите "Аз ще бъда твоята стрида", като така същевременно и се представи за пръв път - И - НЕ, няма да ви кажа повече.

# 642
  • в сърцето на един мъж...
Мерси много!

# 643
  • ВАРНА
Четох Бий се или бягай . Интересен сюжет, но някак нереалистично изпълнение, като съшито с бели конци ми беше малко. Първа среща ми е със Саманта Иънг, незнам от поредицата Дъблин Стрийт какво да очаквам,отзиви ?

Четох и Затворницата на дракона на Джоана Линдзи - все още се чудя да се смея ли,да плача ли ... Но пък беше неочакван сюжета,не ще и дума Laughing

Страшно ми допада поредицата Братството на Черния кинжал, но с 10тата книга за Тормент - Преродена любов ударих на камък, все попадам на някакви версии с дефекти и не може да се чети,някой ако има свястна версия моля да ми я прати на
Скрит текст:

И 11та книга за Куин как е ... малко ми е странно и не ме влече особено да чета такава тематика ... Rolling Eyes

# 644
  • Бургас
Първа среща ми е със Саманта Иънг, незнам от поредицата Дъблин Стрийт какво да очаквам,отзиви ?

Много, много ми хареса. Поредицата Дъблин стриит е най-доброто което съм чела на Саманта Йънг

От БЧК прочетох само първата. Хареса ми, но фентъзи не е моят жанр и все отлага да дочета останалите

Общи условия

Активация на акаунт