За тези, които четат любовни романи № 35

• 51 782
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Първа среща ми е със Саманта Иънг, незнам от поредицата Дъблин Стрийт какво да очаквам,отзиви ?

Много, много ми хареса. Поредицата Дъблин стриит е най-доброто което съм чела на Саманта Йънг

Скрит текст:
От БЧК прочетох само първата. Хареса ми, но фентъзи не е моят жанр и все отлага да дочета останалите
И на мен ми е много любима. Даже ми е непрекъснато в киндъла и препрочитам някои от книгите, когато не мога да си избера нова книга. Според мен има 1-2 книги, които са по-слаби, но това е нормално за поредиците.

П.П. Аз всъщност, влязох да се възхитя от единия... Какъв се води? Господар на подземния свят май. Та значи решава той да убие главната на следващия ден, но преди това защо да не правели секс? Той нали е изключителен, величествен и т.н., да ѝ подари малко удоволствие преди смъртта, че да си отидела с усмивка на уста. Благороден човек.

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 19:04 от milenaka

# 646
Дъблин стрийт не съм я подхващала даже. Явно и нея ще изтегля.

Прочетох последната на The masks of Under - добре свърши, доволна съм Simple Smile

# 647
  • Бургас
milenaka, как ме разсмя с допълнението Satisfied
ама явно ми се пада смешен ден. В една друга тема пък прочетох описание на парюм
Скрит текст:
сперма със смокини
и... сега съм се ухилила като олигофрен, пък не мога да кажа на децата какво ми е толковаа забавно

# 648
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Още една книга излиза на16-ти, която очаквам да е като горната злодей - нежна дама и дано не ме разочаровя и тя.

Какво ще излиза на 16ти?
Скрит текст:
Аз се мъча с Елизабет Хойт и Wicked Intentions, ужасно написана, сюжетът не струва. Даже и на 50 нюанса не прилича. Да не говоря за имената на всички герои, щях да я хвърля само заради това.
Първата книга е отвратителна, но в нея се представят много герои, чийто истории са разказани в следващите книги. Втората е маааалко по-сполучлива, а третата ще е за Сайлън с пирата/тази,която ще излиза на 16-ти/ и ми се струва, че има данни да се получи добра история.

Тая Касандра на английски ли я чете? И това е следващата от поредицата ли?
От английски я четох. Да, последната от поредицата е.
missence, ами аз драснах два-три реда в спойлера, но... Как да кажа, че да не разкажа историята - книгата няма много действие, но има много забавни диалози. Чете се буквално за ден. Това, което не ми допадна особено е, че очаквам злодеят да е злодей. Познаваме Том Северин като нахален, арогантен, пресметлив - пълна гад. Тук само в началото беше такъв и от първата сцена нататък ни беше показан като един странник. В интерес на историята беше според мен по-дълго време да бъде лош за да се засили контраста между него и Касандра. Преследване също нямаше. Северин се отказа от нея в същият ден в който и направи предложение с думите "Аз ще бъда твоята стрида", като така същевременно и се представи за пръв път - И - НЕ, няма да ви кажа повече.

Много ти благодаря! Нещо не ме впечатлява резюмето. Ще я оставя за после.
'
Поредицата "Дъблин Стрийт" определено е добра. "Джамейка Лейн" и "Скотланд Стрийт" са ми фаворити.

Аз започнах "Хакерът". Оказа се, че кн. 1 съм я чела (историята ми е позната), но не помня почти никакви подробности.  Изтеглих кн. 2.

# 649
  • Варна
Поредицата  "Хакерът" има още книги, които Сиела казаха, че нямало да издават.

# 650
  • Euskal Herria
Да, издадоха първите три, остават още две, ама няма да ги видим на български език. Освен ако някой не се реши да направи фен превод. И на руски не мога да ги намеря.

# 651
Винаги съм се дразнила ,че подхващат поредици ,които не ги превеждат докрай . И аз не съм чела последните две книги и все се каня , да ги изтегля , за да си тренирам английския ,но като се познавам постоянно ще трябва да използвам преводача Grinning

# 652
Прочетох двете книги на Марч - Flash bang и Hard Charger. Ами не са моите, не си падам по тройки. Добре, че втората беше много кратка, за час-два четене беше готова. Сега мисля двата й самостоятелни романи - Bad Judgment и Take Me Back и съм готова с всичко, което е издала до сега. С изключение на последната й книга, защото тя е първа от серия от две книги и чакам да излезе и втората този месец и тогава.

# 653
  • Варна
Прочетох двете книги на Марч - Flash bang и Hard Charger. Ами не са моите, не си падам по тройки. Добре, че втората беше много кратка, за час-два четене беше готова. Сега мисля двата й самостоятелни романи - Bad Judgment и Take Me Back и съм готова с всичко, което е издала до сега. С изключение на последната й книга, защото тя е първа от серия от две книги и чакам да излезе и втората този месец и тогава.
Аз не разбрах, по ред на издаване ли я почна или каквото ти хване окото? Марч пише на конвейер и има доста нещастни опити. Пример поредицата за Холи и Карас, и ония Греховните, бяха пълна боза в стил Ромео и Жулиета. Татуираните и Дяволът са хубави. Кралят също. Трябва да прочета неговия спин-офф.

# 654
Красе, по ред на издаване я карах, като бях прескочила самостоятелните романи и тези двете книги с тройката. Какво е спин-офф за краля?
Сега видях, че е излязла и втората книга на Magnolia Duet. Така, че явно няма да я приключа скоро. Тя е за мадам Магнолия, появава се в две поредици по-напред (Mount и Savage мисля бяха) и за един, който се появява в Legend triology.

# 655
  • София
Ако първите 3 книги от "Хакерът" ми харесат, последните 2 ще ги потърся на англ. език, но като гледам и от тази поредица не съм очарована нещо.

# 656
  • Варна
Красе, по ред на издаване я карах, като бях прескочила самостоятелните романи и тези двете книги с тройката. Какво е спин-офф за краля?

Savage e с герои споменати в Mount, когато са в една "вселена" им казват спин-офф, по нашенски разклонение от главата история, книга за второстепенни герои от основната поредица. Много хвалеха Savage

# 657
Savage е много добра, аз я харесах.

# 658
  • близо под тепетата
И на мен Savage ми хареса (една идея) повече от Forge. Legend не съм я чела *пропуск* но щом е свързан с Магнолия,ще ги мина тези дни.
Аз вчера приключих с първата книга от Хард Инк; не ме грабна много-много. Сега чета Sure thing на Jana Aston и си затвърждавам мнението, че много ми допада как пише жената. Кратки, забавни истории, след Хард Инк ми дойде като глътка свеж въздух Grinning определено реших да изчета всичко,което е написала. До тук три съм минала,сега това ми е четвъртата нейна книга. Пък и имам слабост към герои с голяма разлика в годините Blush
Уф, с тази карантина прибягвам до немислими мерки, са да чета на спокойствие -днес откарах 2-3 часа в банята Joy

# 659
Уф, с тази карантина прибягвам до немислими мерки, са да чета на спокойствие -днес откарах 2-3 часа в банята Joy
Хаха,и аз така...намирам работа,занимания,задължения...само да ме оставят на мира Joy

Прочетох Измама на Аманда Куик. За пръв път се срещам с авторката,много ми хареса стила на писане-ще потърся нещо друго от нея. Специално за тази книга- ако не беше толкова плитко- наивна главната,бих й дала максимална оценка

Общи условия

Активация на акаунт