София, жк Младост - тема 32

• 60 965
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате коректен и отговорен водопроводчик? Също така търся майстор за баня (къртене и лепене на плочки) Благодаря предварително!
https://www.facebook.com/%D0%A3%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%BD-%D … -102522991105491/
Ще ти направят и ВиК и банята. Но се чака
Здравейте, може ли да препоръчате ендокринолог  в района на Младост?
Още един глас за Соня Галева. Но се чака.
Друг вариант е Гергана Гоцева в София мед. При нея се спазват часове.
Търся препоръки за личен лекар в 25 ДКЦ. Моята се пенсионира и сега трябва да избирам отново. Освен да е добър специалист, ми се иска приемът в кабинета да е прилично организиран, със записване на часове или поне прегледите и изписването на лекарства по НЗОК да са в различни дни Simple Smile

/Някой да има впечатления от д-р Виктор Рановски? Отзивите за него в superdoc.bg са много добри./
Аз съм др Мария Гъчева, но ходя при нея само за направление или болничен

# 481
  • София
Здравейте , търся фризьор Младост 1 , Мусагеница ,Изток за хубав сешоар ,имате ли отзиви .

# 482
Здравейте, искам да ви попитам дали във всички пунктове на държавни кухни в Младост се приготвя едно и също ядене за деня или не? Също не мога да открия никъде информация за седмичните менюта, както и да питам тези от вас, които ползват детска кухня доволни ли са?

# 483
  • гр. София
Пункта на ДК в Младост е само един. От там се доставя до градините за раздаване. Менюто сигурно е в самият пункт.
Доволен / недоволен - относително е. Аз съм ползвала за децата, но преди години.

# 484
Здравейте, искам да ви попитам дали във всички пунктове на държавни кухни в Младост се приготвя едно и също ядене за деня или не? Също не мога да открия никъде информация за седмичните менюта, както и да питам тези от вас, които ползват детска кухня доволни ли са?
За целият младост храната за държавната кухня се готви на едно място. Менюто може да си го снимаш като взимаш храната. Всеки понеделник го има за цялата седмица .
Хранила съм и двете деца с тази кухня. Харесваха я и отказваха частните. Аз лично  смятам че прекаляват с пилешкото. В четвъртък със сигурност е риба.

# 485
И аз отдавна търся добър фризьор, на когото да се доверя напълно.Когато правят експерименти с косата ти последствията може да са трагични.Точно това си случи с прическата за бала на голямата ми дъщеря.

# 486
  • София
Препоръчвам фризьорски салон Дианет.

# 487
Благодаря.

# 488
В парк Въртопо откъде се влиза ? Ходят ли майки с колички?

# 489
Колички не съм обръщала внимание има ли. Има асансьор за слизане (не знам вече работи ли), който в долната част - от към София Мед. От горната част са само стълби, като до тях се стига само по прашна камениста алея (можеше поне да я довършат). Отстрани на стълбите се спускат хора с колела и там може да мине количка, но пак е каменисто.

# 490
Здравейте! Може ли да ми препоръчате тапицер в Младост за диван!

# 491
  • на тавана в кошницата
Имаше в РУМ-а на втория етаж, но сега не знам дали е там.

# 492
Здравейте , търся фризьор Младост 1 , Мусагеница ,Изток за хубав сешоар ,имате ли отзиви .
Препоръчвам   - KALO Младост 1 Бул Йерусалим бл 54

# 493
  • Ланкър, планините Овнерог
Препоръчвам   - KALO Младост 1 Бул Йерусалим бл 54
И от мен глас за Ина. Само при нея ходя, откакто я открих, барабар с мъжа ми и децата.

# 494
  • София
Да ви питам, работи ли Билла в Младост, че последно като ходих я готвеха за ремонт или нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт