София, жк Младост - тема 32

• 60 969
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Промени в движението на превозни средства, във връзка с автомобилното състезание "Писта София" по бул. Александър Малинов, утре.
https://mysofia.bg/news/organizacia-na-dvizenieto-za-provezdane- … sofia-18-09-2020/

# 511
Интересно ми е какво са рисували децата в парка на Младост 2. Вчера някакъв специален ден ли е било? Буквално имаше огромни изрисувани площи. И до блока ни има доста рисувано.

# 512
Интересно ми е какво са рисували децата в парка на Младост 2. Вчера някакъв специален ден ли е било? Буквално имаше огромни изрисувани площи. И до блока ни има доста рисувано.

Задължително ли е да е специален деня 🤔🤔🤔

# 513
Имаше на няколко места огромни нарисувани площи само в бял цвят, не бяха само детски рисунки с цветни тебешири, които сме свикнали да виждаме. Приличаше ми на нещо, свързано с тема като безопастността по пътищата. Просто ме впечатли и ми стана интересно дали някой знае.

# 514
Здравейте, интересува ме къде в Младост мога да заведа детето на почасова или полудневна ясла/ детски център? Търся място, където да разрешават родителя да бъде някъде наблизо, така че детето ако прецени да може само да отиде при мама. Дъщеря ми е на 2години. Намерих такъв детски център в Лозенец, но ми е много далече, пътувам 1 час във всяка посока, а психоложката там е ужасна, затова искам да сменя мястото.
Какво мислите за детски център Оксиния?

# 515
Как точно да "иде при мама" на 2 години, освен ако не е с присъствие на родител в яслата?
Възможно е във Вики кидс хаус в Младост 4, което е детски център, не е ясла. Детето може да играе вътре, родителите отвън на масичките да пият кафе. Това обаче не може да се сравни с ясла, просто център за игра е.
Възможно е в частните ясли да се уговорите да ви звънят, ако детето е неспокойно и да си го вземете. Друг вариант едва ли е възможен и удачен.

# 516
  • София
Този детски център Вики кидс е изтърбушен в момента, не знам дали е ремонт или го няма вече.
Може би Пухената къща в Младост 2 ще ви свърши работа ако работи изобщо.

# 517
Устройва ме идеално да седна на маса, да си пия кафето и детето да си играе наблизо под надзора на други хора. Имам работа на лаптопа, която може да се свърши в рамките на два три часа на ден, но не искам да давам детето на целодневна ясла, защото все още сме доста привързани, а и не ми се започва с болестите, които неминуемо започват при тръгване на ясла. 
Пухената къща мисля, че не работи. Понякога минавам покрай нея и отдавна ми се вижда затворена.
Благодаря предварително на отзовалите се.

# 518
Устройва ме идеално да седна на маса, да си пия кафето и детето да си играе наблизо под надзора на други хора. Имам работа на лаптопа, която може да се свърши в рамките на два три часа на ден, но не искам да давам детето на целодневна ясла, защото все още сме доста привързани, а и не ми се започва с болестите, които неминуемо започват при тръгване на ясла. 
Пухената къща мисля, че не работи. Понякога минавам покрай нея и отдавна ми се вижда затворена.
И
Ох, нещо съм пропуснала, но и мен това ме устройва в дните с вируси, в които не искам да го пускам на а ясла. Кое е това място?

# 519
В бл. 201 има занималня При Вики и Ели. Във фейсбук имат страница. Не съм ги посещавала и не мога да споделя впечатления, но събитията им изглеждат интересни.

# 520
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате ортодонт в района на Младост.

За Младост знам да има само един специалист-ортодонт, останалите които се споменават са стоматолози - д-р Мирослава Динкова на Йерусалим.
Водя децата при нея. Много съм впечатлена от добрата организация, часовете се спазват и целия екип е страхотен. Отговаря на въпроси, единствения минус е че говори много тихо и се напрягаш да я чуеш Simple Smile  Продължаваме с лечението при нея и се надявам крайният резултат да оправдае очакванията и средствата. Със сигурност за момента има подобрение.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 17:14 от raduni

# 521
  • София
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате ортодонт в района на Младост.

За Младост знам да има само един специалист-ортодонт, останалите който се споменават са стоматолози - д-р Мирослава Динкова на Йерусалим.
Водя децата при нея. Много съм впечатлена от добрата организация, часовете се спазват и целия екип е страхотен. Отговаря на въпроси, единствения минус е че говори много тихо и се напрягаш да я чуеш Simple Smile  Продължаваме с лечението при нея и се надявам крайният резултат да оправдае очакванията и средствата. Със сигурност за момента има подобрение.

Къде точно на ул. Йерусалим се намира кабинетът й?

# 522
Къде точно на ул. Йерусалим се намира кабинетът й?
бул. Йерусалим № 6, ет. 4 - в сградата на BeFit

# 523
Здравейте, интересува ме къде в Младост мога да заведа детето на почасова или полудневна ясла/ детски център? Търся място, където да разрешават родителя да бъде някъде наблизо, така че детето ако прецени да може само да отиде при мама. Дъщеря ми е на 2години. Намерих такъв детски център в Лозенец, но ми е много далече, пътувам 1 час във всяка посока, а психоложката там е ужасна, затова искам да сменя мястото.
Какво мислите за детски център Оксиния?

Горещо мога да препоръчам детски център “Къща на приятелите”. Много съм доволна от момичетата и от грижата, и отдадеността която полагат за децата. Намира се в Младост 3 зад общината.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 14:26 от bubanka

# 524

Здравейте,
Не знам колко е голямо детето, но в Младост 1 има детска забавачка към читалището. Приемат деца от 3 до 5 год. и е до 12,00 ч в работни дни.

Общи условия

Активация на акаунт