София, жк Младост - тема 32

• 62 043
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Само на мен ли ми се струва, че водата в Младост от почти месец е  различна?
Забелязах няколко неща

Не мога без крем за ръце. Винаги съм живяла в София и до сега не ми се е случвало да ползва крем за ръце.

Като измия емайлирани съдове по тях остават бели петна ако не ги избърша. В миялната нямам проблем.

Винаги си купувам шампоан и балсам комплект, без значение от марката. За последния месец си купих Пантен, Дав, Гарние и Глис от различни места -  Лили, ДМ,  Кауфланд и магазин за паралелен внос. Всички правят косата ми като тел за чинии, като сложа балсам все едно съм сложила вода. Такова нещо до сега не ми се е случвало.

Това ме кара да си мисля, че водоизточника е различен и водата е по-твърда от традиционната за София.

# 91
  • София-Младост
Единственото различно за мен е мириса на сяра рано сутрин... Повдига ми се като си мия зъбите. Като се източи изчезва.

# 92
Единственото различно за мен е мириса на сяра рано сутрин... Повдига ми се като си мия зъбите. Като се източи изчезва.

И аз усещам странна миризма.
ММ ми казва, че си внушавам, но преди нямаше такъв аромат.

# 93
Аз забелязвам, че сутрин е бяла, като наливам в съд и даже се образуват балончета/пяна.

# 94
  • София
И моята коса стана отвратително суха напоследък и се накъса, и ръцете си по-често усещам сухи и опънати. Никога през живота си не съм имала суха коса, ужасно е. Не се бях сетила, че може да от водата, но сега ми звучи съвсем правдоподобно.

# 95
И аз си мислех, че е от шампоана. Не  смятах, че е от водата. В Младост винаги е била добра.

# 96
Аз доста години - поне 4-5 пиех безпроблемно вода от чешмата. Сега сме с филтрираща кана. От време на време и на мен ръцете чичо стават много сухи. А косата ми почна да се омазнява доста бързо. Преди я миех веднъж седмично, защото беше суха и тънка.. сега поне 2-3 пъти седмично се налага. Шампоан и балсам не съм сменяла

# 97
На 20 февруари 2020 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателни кранове на бул. „Александър Малинов“ жк. „Младост“ 4 се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

жк. „Младост“2, жк. „Младост“ 3 част от жк. „Младост“ 4 в района на ул. „Самара“, бул. „Александър Малинов“ , ул. „Акад. Румен Цанев“, ул. „Филип Аврамов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: жк. „Младост“ 2 – пред РУМ; жк. „Младост“ 3 – пред общината; жк. „Младост“ 4 на ул. „Александър Паскалев“ пред магазин „Фантастико“.

# 98
  • София
Тъкмо да се похваля, че в Младост 2 все още има вода, и тя взе, че спря. Blush Тайно се надявам интервалът без вода да е по-кратък от посочения.

# 99
Уфффф…..дано до довечера да я пуснат.

# 100
Е неееее,съвсем забравих!!!!
Лошо е,че от 1 седмица нямаме пералня,днес техника щеше да идва най-после да я оправи.Бях се наканила да пера довечера,че останахме без дрехи и ....греда.

# 101
В Млафост 4 по Ул. Самара все още имаме

# 102
  • София
Съвсем близо до нас работят - на изхода на "Балан". Мога да ги гледам от кухнята, не че помага нещо, де.... Joy  Засега няма изгледи скоро да свършат.

# 103
Съвсем близо до нас работят - на изхода на "Балан". Мога да ги гледам от кухнята, не че помага нещо, де.... Joy  Засега няма изгледи скоро да свършат.
гръмни ги като свършат

# 104
гръмни ги като свършат

Първо ги изчакай да приключат.

Общи условия

Активация на акаунт