Рим - 23 тема

• 54 426
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
  • Milano
Погледнах в календара на Раян по отсечката София - Рим, че единственият ден през април, за който не продават билети е 02.04 в случая.
Агенциите би трябвало да ви уведомят.
Иначе в сайта на компанията може да си проверяваш статуса на полета до няколко дена напред (не помня точно колко, ок.10-11).

# 136
Здравейте, ние имаме полети за Рим чак за 30 април, с връщане 4 Май. Дали има отменени за тогава или още е рано? Явно около месец по-рано ги канселират... Мен не ме е страх от вируса и бих си пътувала с мъжа ми, но ще търся вариант кой да ни гледа детето (плана беше да пътуваме тримата с нея).

# 137
  • Перник
Здравейте, ние имаме полети за Рим чак за 30 април, с връщане 4 Май. Дали има отменени за тогава или още е рано? Явно около месец по-рано ги канселират... Мен не ме е страх от вируса и бих си пътувала с мъжа ми, но ще търся вариант кой да ни гледа детето (плана беше да пътуваме тримата с нея).
Засега до 08.04 са отменили полети. Предполагам е рано за другите. Следат ситуацията и решават.

# 138
Да, ще видим Simple Smile Благодаря

# 139
  • София
Алиталия отмени много от полетите си. Почти на 40 % за март. И моя полет е отменен, слава богу...Без това вече се бяхме отказали!!!!

# 140
Алиталия отмени много от полетите си. Почти на 40 % за март. И моя полет е отменен, слава богу...Без това вече се бяхме отказали!!!!

А как ви компенсират?

# 141
  • София
Връщат парите които сме платили по картата...бързо стана, доволни сме

# 142
Здравейте, моля ако знаете, да ми кажете на  4 март, дали БГ еър, е отменяла полетите от Рим за София, за Фиумичино питам. На 5 и 6 вече бяха, но пропуснах да проверя навреме. Може би утре ще им се обадя.  Благодаря!

# 143
  • София
Току що получих писмо от ватикана. Затварят музеите. Все още не съм се свързала за връщане на билетите, но ето това е текста:
"Dear Visitor,
having acknowledged the decree of the Prime Minister of the Italian Republic of 8 March 2020 art.2 we would like to inform you that, for precautionary measures, from today the Vatican Museums will remain closed to the public.
We regret the inconvenience caused and invite you to contact us ( if possible by email at help.musei@scv.va)for or any information or assistance."

# 144
За коя дата сте резервирали билети за Ватикана? Нашите са за 26.03, но не съм получила мейл...

# 145
Нашите билети за Ватикана са за 14.03 и също получих такъв мейл, след малко ще им пиша, да видим какво ще кажат. Rolling Eyes

# 146
  • София
Нашите билети бяха за 13.03.

# 147
  • Milano
Всички музеи в цялата страна са затворени до 03.04.2020 с декрет на премиера. Ватиканските музеи и вили също.

# 148
Здравейте на всички, виждам, че някои от вас вече имат информация за отменени полети и за април.
Ние имаме билети за 29 март и 03 април на blue air, но към момента не намирам информация за тези дати.
Вие от авиокомпаниите ли сте получили информация, защото ме интересува, ако случайно отменят полетите до Рим,  поне да си възстановим сумите за билетите.
Проверих и в авиокомпанията и на сайта на летището, но има информация само за 5 дни напред.

# 149
  • Перник
Здравейте на всички, виждам, че някои от вас вече имат информация за отменени полети и за април.
Ние имаме билети за 29 март и 03 април на blue air, но към момента не намирам информация за тези дати.
Вие от авиокомпаниите ли сте получили информация, защото ме интересува, ако случайно отменят полетите до Рим,  поне да си възстановим сумите за билетите.
Проверих и в авиокомпанията и на сайта на летището, но има информация само за 5 дни напред.
Здравейте!
Моето пътуване бе 02-05,04,2020. Когато анулираха полета за 02,04, веднага получих имейл от Райън еър с опции за възстановяване на сумата или промяна на полета. Поисках възстановяване, след 3 дни вече ми бяха превели парите. Смятам, че ако при вас има някаква промяна от авиокомпанията биха ви уведомили.
Нашите билети за Ватикана са за 14.03 и също получих такъв мейл, след малко ще им пиша, да видим какво ще кажат. Rolling Eyes
Мойте билети са за 03.04. Още нямам имейл, но се бяхме отказали. Още миналата седмица им писах за варианти за връщане на парите.Отговориха ми, че мога да променям дата и час, както и участници, но не й възстановяване на сума.Това била тяхната политика.Дават ми вариант за отворен билет, който да ползвам през 2020. Сега в този случай незнам как ще реагират.Ще чакам и аз да получа имейл отново.Предполагам, че по дати изпращат.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 14:48 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт