Рим - 23 тема

• 54 440
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
"Dear visitors,
....... from today  the Vatican Museums will remain closed to the public until 03 April 2020.
Eventual changes to the above will be communicated immediately.
The refund procedure has been activated on your behalf.
The refund will be issued within 60 days of processing the payment.
.....
See you soon!"

Това получих като отговор, след като им писах, че желая възстановяване на сумата. Останаха ми само самолетните билети за 11.03-15.03, но все пак ще се пробвам да пиша на Ryanair. Grinning

# 151
  • Перник
Супер! Дано и ние успеем да си вземем парите.🌞

# 152
  • София
Да..и аз получих такъв отговор от ватиканските музеи..

# 153
  • Пловдив
При ситуацията, която е в момента в Италия, дали има вероятност да ми върнат парите от Райанеър за двупосочен полет според вас? Датите са ми 30 април-5 май Rolling Eyes
Някой, ако е по-запазнат с политиката им или има също запазени полет и настаняване след 3 април?!

# 154
  • София
Преди малко реших да погледам камерите от любимият ми Рим...
Направо се чувствам ужасно Disappointed Relieved
Ако някой, някога беше казал, че на фонтана Ди Треви в Рим, в 21:45 часа няма да има нито един човек, най-вероятно биха го помислили за луд...
И за пореден път се питам, защо точно Италия...
Толкова е тъжно 😢

# 155
  • IT
Ами като гледам и другите държави са тръгнали по същият път, и ние бяхме с 3 заразени доста време след което дойде пациент 0 от Германия и избухна всичко.

# 156
Здравейте, полетите ми за Рим са анулирани. И сега се опитвам да си поискам парите от Raiyan но не става, да има някой друг с същия проблем да даде съвет.

# 157
  • Перник
Здравейте, полетите ми за Рим са анулирани. И сега се опитвам да си поискам парите от Raiyan но не става, да има някой друг с същия проблем да даде съвет.

Още ли не сте успели? От приложение на телефон или от компютър пробвате? Влезте си в резервацията, където са ви полетите. На мен лично през приложението на телефона ми стана много бързо. Натиснах на резервацията, където мисля че пишеше че е анулиран полета и оттам вече стана много лесно. Незнам какъв е проблема при вас. Disappointed Relieved

# 158
  • Milano
В следващите часове се очаква да излезе декрет на министъра на транспорта във връзка с Коронавирус. Чампино затваря от 14.03.2020, а Т1 на Фиумичино от 17.03.2020 и чек-ин се прехвърля на Т3.

# 159

Още ли не сте успели? От приложение на телефон или от компютър пробвате? Влезте си в резервацията, където са ви полетите. На мен лично през приложението на телефона ми стана много бързо. Натиснах на резервацията, където мисля че пишеше че е анулиран полета и оттам вече стана много лесно. Незнам какъв е проблема при вас. Disappointed Relieved

Не става в какви ли не варианти незнам вече какво да правя

# 160
  • София
Има ли резервирали за Септември за Рим? Чудя се дали да отменям резервация. Имаме безплатно канселиране през буукинг до няколко седмици преди почивката. Въпреки това се надявам да отшуми този вирус, че и сватба мислехме да вдигаме Септември Sad.

# 161
  • Milano
Нещо интересно, което научих вчера.
Даваха, че папата е ходил да се моли пред чудотворния кръст в църквата San Marcello al Corso за избавление от вируса, болните и т.н.
Прочетох, че през 1519 църквата изгаря до основи, но кръста остава непокътнат. Три години по-късно по време на "голямата чума", въпреки забраната да се ходи по улиците хората тръгват с него от квартал на квартал и болестта намалява и изчезва.

За следващият път ми е задължително в списъка.

Също така чудотворната икона Салус пополи романи (спасение на римският народ) в Санта Мария Маджоре, която е най-обичаната и почитана в града.

Алекса, пратете ги малко при нас.😊
Как сте вие?

# 162
  • IT
Как да сме, болните се увеличяват, но има все още много хора навън, които се мислят за безсмърници.Лошото е че в неделя в единия парк в нашия квартал ми казаха приятелки с кучета, че е бил пълен и с деца, които играят заедно и с възрастни. Дано да му се види края на това чудо.

# 163
Здравейте момичета. Дано не е пробле, че пиша в тази тема -Имам въпрос към тези от вас, които са в Италия -имате ли представа за момента до коя дата е обявено извънредното положение там?

# 164
  • IT
Не се знае за момента, може и до края на май.

Общи условия

Активация на акаунт