Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 69 045
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
Дори да е желание на клиента!!(което пак е непрофесионално да се направи), никога не бих качила такава снимка в портфолиото си.

# 136
  • Бургас
Нормално е в портфолиото да има снимки за всякакви клиентки, не само за такива като нас, привърженици на по-естественото.
До колкото виждам дамата и преди тази интервенция е била попрекалила малко, но малко,явно е по нейно желание, просто е искала много....

# 137
Аз не бих отишла при лекар, правещ такива устни. За мен е антиреклама, но да не разводнявам темата.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 12:14 от ДХ3

# 138
Аз не бих отишла при лекар, правещ такива устни. За мен е антиреклама, но да не разводнявам темата.
и аз не бих се доверила на лекар,който е способен да развали такива прекрасни устни на това видимо много младо момиче, направо е грехота,а  безогледното печалбарство е крайно отблъскващо.

# 139
  • София
Търси се добър крем, за след операция (месец- два ; отнемане на парче кожа - събрана, стои като съшито без кръпка.. опънато, длант) - и за пръсти - заглаждащо

Чувал съм за ЗЕРАДЕРМ УЛТРА гел, Кело кот

# 140
  • София
Не знам колко би било полезно,но следоперативно - много съм доволна от Цикатридина спрей. Секциото ми е заличено на 98%, за белезите на гърдите не мога още да кажа,че е сравнително прясно,но и там с времето става все по-добре

# 141
Търси се добър крем, за след операция (месец- два ; отнемане на парче кожа - събрана, стои като съшито без кръпка.. опънато, длант) - и за пръсти - заглаждащо

Чувал съм за ЗЕРАДЕРМ УЛТРА гел, Кело кот
Спрей Силбен Нано. До седмица ще има нова кожа и ще е затворено ( ако раната е отворена)

# 142
Току що видях промоция на мезо ботокс за цялото лице, използвам ботокс в зоната около очите и чело и съм много доволна, но никога не се бях замисляла да слагам и на други места. Рекламират го за свиване на пори, заглаждане на неравности, задържане на контура и все хубави неща. Някой, ако е слагал ще се радвам да сподели мнение

beti76 Къде е тази промоция?

# 143
  • при Arctic Monkeys
Има ли според вас лазерна процедура, която да помага при белези от пъпки, неравности, фини линии?

# 144
CO2 лазерите помагат за тези неща. В повечето случаи обаче се комбинират няколко терапии.

# 145
  • Стара Загора
Ето, днес бях на консултация. Аз също исках комплексно решение. Еми няма такова в моя град. Белезите от шарка никога, никога,никога няма да се изравнят. Виждат ми бръчките, че съм за ботокс, а пигментацията и белезите не ми били приблем. Що така се излагат тия хора?!?
Не съм подходяща за микронидлинг, нямало смисъл от цялостен фраксел... ми аз какво изобщо правя при вас, се зачудих днес?
70-80 единици ботокс чело, между вежди и околоочен, по 3 лв, равно на 240 лв.
Фраксел на 6 белегченца 70 лв.
Да си паля ли колата към София или и там ще е същото от към предложения?!?!?

# 146
Ами всеки случай е индивидуален. Аз лично след един лазер в комбинация с прп мога да кажа, че има подобрение, но естествено ми беше ясно, че няма как да ми стане гладко лицето. Иначе освен позаличаване на белезите се получи цялостно освежаване на кожата. Имах две петна, махнаха се. Относно бръчките- над веждата имам една бръчка около см. или два, не забелязвам промяна, но е по-дълбока. Минах и един микронидлинг. Сега този месец ще повтарям първата комбинация. С филър или скинбустър също се запълват белези, на мен не ми допада този вариант, но го има. Иначе според мен, ако човек има времето да се възстанови един цялостен фраксел винаги си е добре за кожата.

# 147
  • Стара Загора
Преди две години си правих цялостен и ефекта му беше такъв, какъвто съм имала и след химичен пилинг. Дадох немалка сума, бяха ми обещани резултати, които са били голяма заблуда. Естествено, останах разочарована.
Как в Америка след фраксел им излизат едни розови бебешки кожи отдолу, как им се свлича кожа при лющенето, как лазера се работи в две посоки, тука на село нема такова животно.....

# 148
  • при Arctic Monkeys
Големи реклами и на това Венус вива, в края на краищата има ли резултат или всичко е ала бала..

# 149
Благодаря за отговорите, но все пак някаква информация за Варна или за Филияна Филипова? За Филипова бях видяла някъде промоция на принцес май беше на 250 евро. Но до колкото знам е работа в Испания преди. И може би това 250 евро са равнява на нашите 250лв, а не 500. Но не съм сигурна. Искам Жуведерм, гледах в скин лайн, Денкова, ейнджъл фейс и на трите места е доста надценено. Не знам къде са тези места, където някои девойки си правят устни за по 150-200 лв (по техни думи). Аз под 500лв не виждам. Във Варна особено.

Общи условия

Активация на акаунт