Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 68 997
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
Някой да е пациент на тази клиника и да даде отзиви:
https://www.vderm.bg/ценоразпис/
Аз ходя сега при Шаркова, но не съм си слага още ботокс и филъри там. Правих си прп, микронидлинг и пърлфракшън. Този месец пак трябва да ходя. За момента съм доволна. Аз и друг път съм писала, в момента белези от акне третирам, доста подробно обяснява, изследвания ми назначи...Мой близък си прави прп на скалпа при Шарков, той също остана доста доволен от  това, че го насочиха също към изследвания, подходяща козметика и т.н. Не знам как ще са след време, но за момента се стараят според мен хората, темпераментът на лекарката е малко по-експресивен, ако мога така да го нарека, но е мила и отговорна, по вайбър ми пишеше да й пращам снимки с възстановяването ми, докато стане време за контролният преглед, отделно дава алтернативи, не настоява да ти вземе парите, така да се каже, след някой месец мисля да сложа ботокс при нея

https://www.youtube.com/watch?v=JswrFUoxxF4 - това е хиалурон пен. Никога не съм използвала, нямам и намерение, знам, че козметици го използват, не знам до колко е редно да се ползват филъри от непрофесионалисти , дори и с такива устройства, но всеки си взима решенията  Simple Smile

# 271
Аз съм много доволна от д-р Шаркова, слагала ми е филър в устните. Планирам да ходя на консултация при нея скоро.

# 272
blue75, alethea, благодаря за препоръките.
Др Стоянов ще ми прави гърдите, много ми допада, но в галерията му на устни, правени с липофилинг, не ми хареса почти нищо. Ще погледна др Хатър и др Георгиев.

# 273
Мили дами, четох за този микронидлинг. Аз съм на 47 години почти и имам отпускане на бузите. Тази терапия ще помогне ли според вас? Наистина ли има ефект веднага след първата процедура? Интересува ме и HIFU технологията. Коя ще е по-добра?

# 274
Мили дами, четох за този микронидлинг. Аз съм на 47 години почти и имам отпускане на бузите. Тази терапия ще помогне ли според вас? Наистина ли има ефект веднага след първата процедура? Интересува ме и HIFU технологията. Коя ще е по-добра?
Може да има слаб ефект, много зависи какво е твоято състояние: кожа, плътност, регенерация и тн.
За Хайфу няма мн. добри отзиви от потребителите, поне в тази тема.А се отказах, предвид на скъпата цена.

# 275
Правих  HiFU на 47 години уж за стягане на овала. Стопиха ми и малкото мазнина която имах и после правих чудеса, за да върна някакъв обем на лицето. В момента правя микронидлинг - вече минах една процедура и другата седмица ми предстои втората. Кожата се уплътни, но основно  забелязах подобрение в намаляване на разширените пори и избистряне на те на.По протокол ми трябват 3 процедури.Ще приключа в края на март. Тогава ще сложа лифтинг конци за овала и малко ботокс. Ще пиша за ефекта. Сега е много рано, но съм доволна

# 276
  • Бургас
За дерма пен или хиалурон пен говорите?
Извинявам се-моя грешка - и 2та ги имам, но хиалурона си го слагам с хиалурон пен. People Woman

# 277
Правих  HiFU на 47 години уж за стягане на овала. Стопиха ми и малкото мазнина която имах и после правих чудеса, за да върна някакъв обем на лицето. В момента правя микронидлинг - вече минах една процедура и другата седмица ми предстои втората. Кожата се уплътни, но основно  забелязах подобрение в намаляване на разширените пори и избистряне на те на.По протокол ми трябват 3 процедури.Ще приключа в края на март. Тогава ще сложа лифтинг конци за овала и малко ботокс. Ще пиша за ефекта. Сега е много рано, но съм доволна
А като се стопиха мазнините какво стана с кожата над тях? Аз имам едро лице и щя е ок да махна малоко мазнинка, но кожата дали няма да увисне още?

# 278
  • София
Приятелка направи Hifu. Слабо лице и на 35г. Направо се състари с години! Не мога да констатирам конкретно и видимо увисване, а и няма много от къде на толкова слабо лице, но нещо стана след тази процедура... Определям го като стопяване на мазнини и смъкване общо на "чертите".

# 279
Още преди 2 год поствахме в този форум предупреждения за hifu процедурите,  ама. ...

# 280
Овала се смъкна още.Не се харесах е меко казано След лекия оток при процедурата шока е пълен.Категорично не  препоръчвам

# 281
  • София
Фръц, за съжаление много жени не четат темите назад и тези мнения се губят. Не умеят и търсачка да използват. Признавам, че и аз често нямам време да изчета 100 теми, но за нещо толкова важно ровя до дупка и пак няма гаранции.
Не, че не се натресох неинформирано на химичен пилинг, но в крайна сметка съм доволна. Останах с едно петно от изгорено, но се надявам да се самооправи Simple Smile

# 282
  • Бургас
Приятелка направи Hifu. Слабо лице и на 35г. Направо се състари с години! Не мога да констатирам конкретно и видимо увисване, а и няма много от къде на толкова слабо лице, но нещо стана след тази процедура... Определям го като стопяване на мазнини и смъкване общо на "чертите".
Звучи доста добре. Ще се разровя, за да ги приложа на дупето и бедрата. Smiling Imp

# 283
  • София
Ред, майтап ама и аз си го мислих ако така действа как ли ще е на дъто и бедърите Simple Smile))

# 284

Аз също обмислям микронидлинг, заради разширени пори, които се запушват от мърсотията в града и правя комедони.
Ти къде го правиш? И дали е подходящ при наличие на филъри и ботокс?

Общи условия

Активация на акаунт