Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 68 983
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте,прекрасни,моля някоя да сподели мнение за д-р Таня Баятева.И с какви филъри работи? Позната ми сподели,че преди 2 години си е слагала рестилайн и е много доволна

Здравейте,
Аз съм пациентка на Таня Баятева.
Не предлага излишни процедури. Работи прекрасно.
Сериозна е, не е от този тип лекари, които да Ви предложат специално отношение, но работи прекрасно. Има лека ръка.  Нейната асистентка също е прекрасна.
Когато искам нещо, което и се струва абсурдно, ми го казва директно. Например: Мила, това не ти е нужно, но виж може да сложим малко ботокс в брадичката. Имаш ли бруксизъм ? Забелязах, че масетрите са ти издадени примерно.

# 481
Някоя клиентка на др Михайлов от Скин Лайн има ли негов тел, не този в студиото,  понеже се нуждая спешно да се свържа с него

# 482
Скрит текст:
25 убождания на устните🤔
И защо толкова много? При регулярно поставяне поне веднъж в годината,какво ще се случи с тъканите в един момент?
Наблюдавам, че това е техника, с която вече доста лекари поставят хиалурон в устните /особено в Русия/ - а именно чрез много убождания.
По-този начин се избягва “разливането” на филъра над контура, което иначе се случва при традиционния метод с малкото убождания и правенето на “контур” на устните.
Аз съм по - доволна като ефект от поставянето с повече убождания въпреки, че направо ми се насълзиха очите по време на процедурата.

Та в този ред на мисли искам да попитам какви ще са последствията за тъканите, както вие споменахте? Аз си поставям филър веднъж в годината.

И аз предпочитам този тип поставяне - чрез множество убождания. Устните ми стават по-хубави, по-нежни и женствени. Едно и също количество съм поставяла с 3-4 убождания на устна, и с над 15. Категорична съм в избора си, с повече убождания с малко количество се харесвам повече. Разбира се, остава неприятното усещане от боцкането...
Абсолютно съм съгласна, че е необходомо по-малко количество филър защото той остава само и единствено в устните, а не мигрира.

Точно така, момичета. Сега, 25 убождания го казах малко без да се замисля, може и 15 да са били, но са много. Правят се, за да не се разлее филърът и наистина няма никакво разливане, ас истните имат прекрасна форма. Филърът се разпределя много по-добре в контура и позволява повече варианти за оформяне.
Не знам как ще се отрази на тъканите, аз единствено имах малки точици навсякъде, където беше боцкано, но вече изчезнаха. Устните ми почти омекнаха и спаднаха двойно, почти не личи, че съм слагала нешо (слагах 0,5) и мисля след месец да добава още малко.
За мен пример за красиви устни са тези на Бела Хадид, аз се стремя към нейните, тъй като имам подобни черти на лицето и визия и смятам, че това е моята форма.

Другата седмица ще правим скули за освежаване. Нямам назолаиални, но имам гънки около носа и трябва леко да се повдиге контурът за освежаване. За съжаление бустерът в лицето имаше трайност 2 месеца, което крайно не ме удовлетворява, затова с д-р Трендафилова решихме за филър. Другият вариант остана бустер, през 3 месеца, което нито ме устройва финансово, нито като боцкане.

# 483
Много се коментират скинбустърите, на мен под очите ми е изкарал 6 м., но моят въпрос е има ли някой, който да си е правил със скинбустър три последователни процедури, всеки месец, тогава трайността колко е? Нямам предвид една ампула, ами сега нали предлагат на цялото лице за освежаване и се слагат три ампули, всеки месец по една.

# 484
Аз ви чета с тези скинбустери и още не схващам функцията им в зоната под очите и как определяте колко са трайни, като не е филър, за да запълва. Какво точно се случва - освежаване, изглаждане на линии или нещо друго? Преди време дебнех темата за снимки от KPP точно с тази цел, но така и нищо не видях.

# 485
Ами аз имам в долината на сълзата леко хлътване и едни бръчки под очите, които много ме дразнят и тези неща бяха коригирани деликатно, без да има излишен обем.

# 486
Ами аз имам в долината на сълзата леко хлътване и едни бръчки под очите, които много ме дразнят и тези неща бяха коригирани деликатно, без да има излишен обем.
Благодаря, звучи много добре. При кой лекар?

# 487
Аз си го бях слагала при Райкова, на три пъти ми сложи ампулата

# 488
Nabella, точно запълва. Бустерът е да кажа на немедицински език - по-разредена хк, но не е течна като мезото, не е и гъста като филъра, но достатъчно гъсда, за да придаде обем и дори да оформи. Аз преди слагах с мезогън на цяло лице бустер и много добре ми оформи, но сега, дали заради процедурата с онова апаратче, ми се изпари 2 месеца по-късно. Може би трябва да се сложат поне 3 поредни пъти, за да задържа.

Иначе Трендафилова ми каза, че бустер в скули няма да стане, ще се разоебира бързо и няма да оформи, та там ще слагаме хк. Сега ще сложа снимка от преди да ми се разорбира бустера в лицето

Скрит текст:

Сга изглежда така (тук съм с устните на втория ден, вече значително паднаха) (абстрахирайте се от тоалетите, правихме едни проби, а след това не съм си правила снимки)

Скрит текст:
Скрит текст:

# 489
Поздравления, много добре ти изглеждат и устните, и лицето като цяло. Няма нищо прекалено.  За скулите си трябва по-солидна подложка, вярно е. И аз съм с филъри там,но под очите се чудя с какво да поддържам,че имам нещо като капсулиране на стар филър.

# 490
Здравейте момичета,записвам се и аз да ви следя.Имам нужда и от съвет,предполагам въпроса се задава на всеки два дни,но от вчера ровя в темите и се обърках повече.Та искам ,като за начало да поставя филър в устните,а после и да помисля за нещо за гневната бръчка.Устните ми не са малки, плъти са,но някак не ми изглеждат толкова свежи и пухкави колкото ми се иска.Моля насочете ме към добър филър и спецялист.Бях се насочила към д-р Крахтова ,но мненията за(perfectha) филъра с който работи не са добри и така пак съм в изходна позиция.

Д-р Крахтова е много добър специалист. Плюс това има многообразие от филъри, едва ли работи само с perfecta. Също така отделните марки филъри са с различна плътност и издръжливост. Това какъв филър трябва да се използва го преценя дерматолога в зависимост от проблема, който трябва да се разреши.
Ами и аз не съм убедена,че само с него работи,но когато разглеждах процедурите в сайта и ценоразписа пише само филър 1ампула и цена,без име,мл. и тн.И понеже имат промоция с този реших,че само него предлагат😀Май най-добре е да звъна и питам.

# 491
На мен ми прави впечатление, че много се прекалява с мл в скули, получава се една леко неестесвена линия, която на мен не ми харесва. На първата снимка на КРР също се забелязва. Прекалено е изпъкнало точно под слепоочието....Наскоро ми излезна подобна снимка в Инстаграм с направена вертикална линия, която показва именно това, ако я намеря ще я кача. Руските дерматолози, обаче правят направо чудеса, ако имате интерес ще качвам снимки преди и след Simple Smile Разликите там са поразителни и нямат нищо общо с нашите скули и джуки....

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 20:39 от Milla_11

# 492
  • при Arctic Monkeys
Многото бодене води до сраствания. При мен и до спукани капиляри, каквито имам в марионетните , например.

# 493
Скрит текст:
Nabella, точно запълва. Бустерът е да кажа на немедицински език - по-разредена хк, но не е течна като мезото, не е и гъста като филъра, но достатъчно гъсда, за да придаде обем и дори да оформи. Аз преди слагах с мезогън на цяло лице бустер и много добре ми оформи, но сега, дали заради процедурата с онова апаратче, ми се изпари 2 месеца по-късно. Може би трябва да се сложат поне 3 поредни пъти, за да задържа.

Иначе Трендафилова ми каза, че бустер в скули няма да стане, ще се разоебира бързо и няма да оформи, та там ще слагаме хк. Сега ще сложа снимка от преди да ми се разорбира бустера в лицето

Скрит текст:

Сга изглежда така (тук съм с устните на втория ден, вече значително паднаха) (абстрахирайте се от тоалетите, правихме едни проби, а след това не съм си правила снимки)

Скрит текст:
Скрит текст:
Толкова си млада и красива, че недоумявам какво имаш за корекция...Ако изглеждах като теб, крачето ми нямаше да стъпи по тия клиники. С най-добри чувства, не се засягай, но наистина не разбирам какво си коригираш Simple Smile

# 494
Момичета, няма да ви цитирам по отделно, ще отговоря в един пост.
Първо да благодаря за изказаното мнение.
За срастналият филър под очите - и аз имах преди и при мен нещо подобно се е случило (според Трендафилова не е срастнал, но ще разорбира бавно. Не ми е слаган от нея). Поддържаме с бустер и в случая филърът е супер подложка.

За скулите - и аз съм съгласна, че се преколява, затова малко ме е страх да сложим сета, но ще сложим много малко. Иначе на снимките нямам нищо в скулите, това са си моити скули, просто моето лице витаги е било скулесто Simple Smile
Колкото за въпросите защо си правя корекции - аз не бих ги нарекла корекции, а поддръжка, защото не променям нищо, просто поддържам това,което имам Heart

Общи условия

Активация на акаунт