Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 68 886
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
Не виждам обезобразяване, много грубо изказване ....
За мен много добре са се получи - изглеждат пухкави и красиви.
Не искам да съм груба, но не са пухкави, а са си препълнени.
И на мен естетсвените ми харесват повече.

# 676
  • Бургас
На мен долната ми идва малко по-голяма, и на мен естествените на дамата повече ми харесват, но си е въпрос на вкус и себеприемане..
Иначе са хубави, но пък и ние гледаме само устните сами по себе си, понякога подхождат на цялостната визия, тъй че и това е важно, даже бих казала много важно...

# 677
  • Gotham City
Здравейте, момичета! От известно време Забелязвам едно трайно хлътване в областта под очите, което придава изморен  и състарен вид на очите. Коя е най-подходящата корекция при такъв проблем според вас? Филър или нещо друго? Има ли риск и заслужава ли си ефектът?

# 678
ssaa ето това са хубави устни Simple Smile

aliasbarbara твоите са ми една идея опънати (може би си с твърд филър) и някак не са е моите представи за перфектни устни, но в никакъв случай не си обезобразена. Иначе снимките и устните на този доктор от Бургас са ужасни и никога не бих отишла там. При него можем да говорим за обезобразяване.

Belle Époque виж назад в темата или в търсачката, многократно е обсъждано, даже аз съм качавала снимки. Търсете малко.

# 679
Ще прикача и снимка на естествените ми устни защото ми мен горната почти я нямаше сравнение с долната.
естествените ти устни са много по-красиви от сегашните.
Не разбирам защо зорлем се обезобразявате.
7 души харесвате това мнение  Simple Smile стига бе,  толкова различни виждания да имаме за красиво Simple Smile

# 680
След острата фаза на варицела... имам питане
Ползвам CICABIO лосион 1-2 пъти/ден, повечето хванаха кора на 3-4 ден,
 Въпроса е след тази фаза с какво да го мажа за зарастване (стоят тъмночервени, с кора)
След това ще ми трябва ли някакъв крем за белези (може би?)?

/Щраусова маз с подходящи етерични масла - добра идея ли ще е?/
  Само химичен пилинг ще махне белезите ви и то след като зарастнат тъканите и то след време.
На белези добре се отразява терапия с лазер, като може да се съчетае с мезотерапия. В омед имаше и оферта за третиране на белези в Скин Системс.

# 681
Здравейте, някой правил ли се микродермабразио да каже впечатления от процедурата> Благодаря! Колко често можеш да слагаш бустер на цяло лице?

# 682
  • Sofia
Следя темата , защото обмислям корекция на лицев контур , назолабиални и чело. От прочетеното и видяното обаче се колебая дали да предприема нещо.

# 683
Аз съм правила микродермабразио в Дерма акт и бях доста доволна .

# 684
Помните ли при кого?

# 685
Дали мога с ботокс да повдигна малко клепачите си ?

# 686
Може, трябва да случиш на лекар

# 687
Дали мога с ботокс да повдигна малко клепачите си ?
Клепачите се повдигат като се сложи ботокс на челото над веждите, но трябва много внимателно да се сложи, за да се избегне вечното учудено изражение...

# 688
Не, беше преди две години , не е било при Трендафилова, но самата процедура не е кой знае какво и мисля, че горе -долу всеки ще се справи.

# 689
Здравейте, някой правил ли се микродермабразио да каже впечатления от процедурата> Благодаря! Колко често можеш да слагаш бустер на цяло лице?
Това е вид пилинг, зависи за какво ще я правиш. За скин бустерите пак зависи как ги резорбираш.

Общи условия

Активация на акаунт