Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 69 048
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, използвам новата тема за да се запиша и да отбележа, (за тези, които се интересуват) че утре ще се подложа на Карбонов пилинг. Имам разширени пори, стари белези от акне, както и неравности по лицето. Съмнявам се, че с една процедура ще получа желания ефект, но поне ще започна отнякъде.

Можеш ли да споделиш повече отзиви за карбоновия пилинг? Само знам, че процедурата е много подходяща за разширени пори. Доволна ли си от ефекта? Бях гледала в предаването на Гала как се прави и останах с впечатление, че процедурата действително е полезна, особено за млади хора с проблемна кожа. Моята племенница страда от този проблем.
https://www.facebook.com/BeautySalonEffect/videos/10156280494882628/

# 211
И за какво ви е тая дентална упойка, да деформира тъканите ? Никой нормален лекар не слага вече дентални упойки.
Може ли да обясните повече как точно ги деформира защото аз от както сложих филър с такава и се родих и не мога да си представя да се върна на крем.?
А какви са преимуществата на денталната упойка?Нямам опит.

# 212
  • София
С денталната упойка не се усеща никаква болка. Когато на други места по лицето са ми слагали филъри и са използвали канюла, не съм  усещала болка, но на устните с лидокаин много ме боли и предпочитам денталната упойка.

# 213
И мен много ме боли

# 214
Около 450-500 лв са при нея Жуведем.

450-500 за 1мл или 0,55мл?

440-480 e за 1 мл Juvaderm, a 280-310 за 0.55 ml Juvaderm

Между 320 и 330 е 1 мл на Princess

# 215
Здравейте, някой има ли впечатления от новия филър за устни на Teosyal - RHA Kiss

# 216
  • Плевен
Здравейте, някой има ли впечатления от новия филър за устни на Teosyal - RHA Kiss

Да, аз съм с него. За първи път слагах филър в устни в началото на декември, и ми беше препоръчан от дерматоложката. Сложи ми 0,7 мл., хареса ми резултата, устните са пухкави и меки,  контура ми е добре подчертан, без да е видно, че имам филър.

# 217
Много благодаря за споделеното , набелязала съм си го, но аз искам 1 мл пък  той е 0,7 нали ?

# 218
  • София
И мен много ме боли на устните,но в крайна сметка са 5 убождания за няма и 5 мин и забравяш Simple Smile

# 219
  • Плевен
Мисля, че е само 0,7 мл., при мен беше достатъчно, като количество.

# 220
И мен много ме боли на устните,но в крайна сметка са 5 убождания за няма и 5 мин и забравяш Simple Smile
При мен бяха доста повече ..бррр

# 221
Здравейте, някой ходил ли е на годишен скинчек при Денкова, има ли някаква полза от това?

# 222
Аз ходих. Зависи. Аз тогава търсех отговор защо ми излизат комедони и машината показа дехидратация на кожата и свръх образуване на себум и разбрах от къде идва проблемът и какво е решението му (в случая при мен хидратацията е решаваща)
Зависи , ако нямаш проблем, няма смисъл да даваш пари

# 223
  • София
KPP, при кой лекар ходиш? Много съм раздвоена за клиниката.

# 224
Някой знае ли в коя клиника има visia ?

Общи условия

Активация на акаунт