Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 69 059
  • 762
  •   2
Отговори
# 225
  • при Arctic Monkeys
Подува ги, променя формата им, след което се работи трудно, да не кажа невъзможно, защото се губи представа за реалния обем на лицето. Което не е много ок.

# 226
Днес ходих за поставяне на конци. Исках лифтинг, но докторката каза, че е по-добре линейни първо. Стана бързо, без болка и нямам отоци или синини. За ефект ще кажа след няколко дни.

# 227
Днес ходих за поставяне на конци. Исках лифтинг, но докторката каза, че е по-добре линейни първо. Стана бързо, без болка и нямам отоци или синини. За ефект ще кажа след няколко дни.
Аз нямах кой знае какъв ефект от тях.

# 228
Съжалявам, че така се е получило. При тези цифри е кофти да няма ефект. Но аз и не търся някакъв "уау" ефект. Предпочитам да не се вижда от околните, че нещо е правено. Но все пак аз да си го виждам де. Grinning

# 229
Ами там е работата,че нищо не видях като ефект от тях.Околните пък съвсем , дано при теб да са ефективни.

# 230
  • при Arctic Monkeys
То, изобщо,освен  филърите и ботокса,има ли нещо видимо и трайно. Май не.😔

# 231
То, изобщо,освен  филърите и ботокса,има ли нещо видимо и трайно. Май не.😔
Ами има различни конци по вид , които ако се подберат и съчетаят правилно, имат ефект, по е според това, което съм видяла по форумите.

# 232
При мен и ботокса нямаше видим ефект. Grinning В смисъл, че гневната ми беше толкова вдлъбната, че няма 100% изпъване. Което за мен е ок де - хем я виждам, че е изпъната, хем има и следа в кожата, че да не е разmознаваемо. Grinning

# 233
  • при Arctic Monkeys
Ами, то за това се почва малко по-отрано, и с цел превенция. Въпреки, че за ботокс казват,че има лимит в поставянето през годините.

# 234
  • София
Въпросът ми може би не е за тази тема, но тук разбирате най-много от процедури по лицето. Козметичката ми предлага процеруди с Dr.Pen за освежаване на кожата. Безопасно ли е да се прилага от козметик или е от процедурите, при които трябва дерматолог? Изглежда ми точно като за козметичен салон като процедура, от която най-много да няма ефект, но реших да се допитам първо да няма после рев, че са ме обезобразили.

# 235
Адаш, привет!
Зависи какъв пен използва и какъв е салона. Най-добрата ми приятелка е козметик, когото безкрайно уважавам и предлага процедурата. След моят микронийдлинг ми обясни, че няма как да постигна същите резултати с дермален ако ще през седмица да я правя, както и, че не се задържа ефектът с него във времето.
Другото, което ми разказа бяха страшки от последното и обучение за кофти ефекти като реактивни пъпки, топченца, неравности след дермален, но чак да се обезобразиш-не виждам как ще стане с толкова минимално инвазивна процедура. Аз на твое място бих пробвала ако не очакваш уау ефект и имаш доверие на козметика си и хигиената в кабинета и.

# 236
  • София
Не очаквам уау ефект за 60 лв, но правя лесно пъпки. Не ми е козметичка, ходя в салона за коса и маникюр. Ако трябва да съм честна досега съм ходила само три пъти на козметик за лице при други и трите пъти ефектът беше лош и кожата ми се влошаваше. Но чукнах 30 години и вече няма накъде да отлагам повече, грижите вкъщи не са достатъчни.

# 237
Бих пропуснала. Рутина с добра козметика, таргетирана борба на определени оплаквания или цялостния вид на кожата при дерматолог ще дадат по-добър резултат.

# 238
Аз преди време си бях направила една процедура с дерма пен при козметик. Резултата няма нищо с микронидлинг в дерматологична клиника. С дерма пен кожата ми беше червена два часа може би, докато след процедура в клиника няколко дни е възстановяването. трябва добра хигиена за тези процедури и като цяло, ако не сте сигурни в козметика, по-добре да не рискувате, според мен. Със сигурност има добри козметици, аз лично малко съм се наплашила след една инфекция, която получих след процедура при козметик.

# 239
Толкова е писано за.тия конци, върнете се назад.
Всичко различно от зъбчати или поне спираловидни си е абсолютно излишно бодене, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт