Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 69 038
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
Някой знае ли в коя клиника има visia ?
в Леге Артис,  има и в др клиники, потърси с гугъл

# 241
A Леге Артис в София работят ли ?
От доста време звъня за час и постоянно звъни свободно !

# 242
  • София
Здравейте, от много време чета и търся подходяща процедура която да не е абдоминопластика, която да ми помогне при отпусната кожа на корема  - имам и стрии.
Моля ви споделете за конкретна процедура ако е помогнала на някого. Родила съм преди 10г и стриите са стари, но при отслабването стана грозна картинка...

# 243
Правих устни с дерма пен, козметичката ми е приятелка. Ефектът е нищожен на фона на болката. А аз имам доста висок праг на болка. Не бих повторила.

# 244
A Леге Артис в София работят ли ?
От доста време звъня за час и постоянно звъни свободно !
Не съм ходила скоро, позвъни в Ст.Загора и ги попитай

# 245
Момичета ,имам  филър и ботокс в брадичката , ботоксът ме пусна почти вече-трябва да го подновявам , аз слагам много малко-4 единици ,но до края на месеца смятам да сложа и още филър. Въпросът ми е да сложа ли ботокс сега и след няколко седмици филър или да ги сложа едновременно ?

# 246
Момичета ,имам  филър и ботокс в брадичката , ботоксът ме пусна почти вече-трябва да го подновявам , аз слагам много малко-4 единици ,но до края на месеца смятам да сложа и още филър. Въпросът ми е да сложа ли ботокс сега и след няколко седмици филър или да ги сложа едновременно ?
На мен ми бяха казали първо ботокс

# 247
  • Нидерландия
По добре е да се изчака няколко седмици, между различните интервенции за да се, разкрие напълно ефекта на едното преди да се постави другото, особено ако са в една зона. Това е съвета на специалист който слава богу на времето послушах.

# 248
Правих устни с дерма пен, козметичката ми е приятелка. Ефектът е нищожен на фона на болката. А аз имам доста висок праг на болка. Не бих повторила.

Какъв е ефекта на дерма пен върху устните? С каква ампула ги правихте и с каква цел?

# 249
  • тук-там
Д-р Чолакова в Пловдив, още ли е на Родопи?

Дали не е добре на първа страничка да се сложат + и - мнения или предпочитания.

Пр.
София
д-р ................ - устни / или филъри/ и т.н ....

Като в белите списъци....

И ако някоя добра душа даде препоръки за София,  да работи  с Volbella и Radiess ще съм супер.
Ако е в Лозенец - още по.Smiley
Онвориха ми се 3-4 дни натам и исках да се възползвам.

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 19:24 от Wild_rabbit

# 250

Какъв е ефекта на дерма пен върху устните? С каква ампула ги правихте и с каква цел?

Ампулата беше с хиалурон. Ефектът - почти никакъв. Основната цел - приятелката ми да види ефекта, правеше го за пръв път. Grinning

# 251
  • София
Аз питах за лице, а не за устни, но щом за устни е бил такъв ефектът, значи ме е страх да пробвам. Козметичката, която е в салона, го рекламира като безболезнено и безопасно.
Аз започнах да имам малко по-ясно изразяване на гневна бръчка при по-суха кожа и леко отпускане на кожата на бузите, но най-много ме дразнят фините бръчици под очите. Нося лещи и често си търкам очите.
Проблемът е, че ми предстои сватба и покрай нея доста разходи и бюджетът ми е 100-150 лв, затова се бях замислила за Др. Пен, но ме отказахте.

# 252
За лице ми е казвала, че ефектът е много добър, но аз имам много напукани капиляри и не бих пробвала.

# 253
Аз питах за лице, а не за устни, но щом за устни е бил такъв ефектът, значи ме е страх да пробвам. Козметичката, която е в салона, го рекламира като безболезнено и безопасно.
Аз започнах да имам малко по-ясно изразяване на гневна бръчка при по-суха кожа и леко отпускане на кожата на бузите, но най-много ме дразнят фините бръчици под очите. Нося лещи и често си търкам очите.
Проблемът е, че ми предстои сватба и покрай нея доста разходи и бюджетът ми е 100-150 лв, затова се бях замислила за Др. Пен, но ме отказахте.

Според мен една мезотерапия ще има по-добър ефект.

# 254
  • Бургас
Аз пък съм учудена, че толкова е боляло. Имам дерма пен у дома и в началото честичко си слагах в устните, докато не смених филъра. Преди която и да е процедура не пия кафе, защото обостря нервните окончания.

Общи условия

Активация на акаунт