Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 69 037
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
Искам да попитам, дали това което ми предписа дерматоложката - ще е достатъчно за изглаждане (запълване) на кожата след раните от варицела или трябва да взема нещо по-насочено към белезите ( запълване)?
https://www.bioderma.bg/nashite-produkti/cicabio/creme

ПП: Може ли с един крем да се заличават изпъкнали с тези от варицела?
Мадекасола за какви е и как може да се закупи?

Аз ползвам такъв крем, когато кожата ми е “ядосана”, не мисля, че ако имате атрофични белези след варицелата някакъв крем ще помогне (може би ретинол след продължително ползване), но все пак сте се консултирали с дерматолог.
На Биодерма ли?
Изкушавам се дали да не взема Мадекасола... макар че трябва да го купувам от човек...
 (не знам защо го няма в аптеките вече)
Другите, които гледах бяха за хипертрофични белези.

# 451
Благодаря! Английският не ми е силна страна. Лошото е, че където и да отиде човек на консултация с дерматолог, той си пробутва своите процедури и премълчава рисковете. Не знам как в цялото това море от прехвалени процедури и специалисти, стремящи се да печелят от апаратурата си, човек може да се довери. А и много от жените, които са дали пари често преувеличават ефекта, било от самовнушение и липса на реална преценка, било подсъзнателно, за да оправдаят средствата и избора си...има ли нещо, което наистина работи, като изключим скалпела?

# 452
  • София
А мнения за Титан някой може ли да даде?

Преди години правих Титан във ВМА, клиниката на д-р Кадурина. Правих я, превантивно, без да имам конкретна нужда. Контура ми се отпусна и цялата шия ми се набръчка. От тогава се боря със щетите! Неуспешно за сега.

# 453
А мнения за Титан някой може ли да даде?

Преди години правих Титан във ВМА, клиниката на д-р Кадурина. Правих я, превантивно, без да имам конкретна нужда. Контура ми се отпусна и цялата шия ми се набръчка. От тогава се боря със щетите! Неуспешно за сега.
☹ Ужас, благодаря за отговора.

# 454
  • при Arctic Monkeys
Благодаря! Английският не ми е силна страна. Лошото е, че където и да отиде човек на консултация с дерматолог, той си пробутва своите процедури и премълчава рисковете. Не знам как в цялото това море от прехвалени процедури и специалисти, стремящи се да печелят от апаратурата си, човек може да се довери. А и много от жените, които са дали пари често преувеличават ефекта, било от самовнушение и липса на реална преценка, било подсъзнателно, за да оправдаят средствата и избора си...има ли нещо, което наистина работи, като изключим скалпела?
Ботоксът и филърите. Разбира се, временно и с рисковете,които носят.

# 455
Здравейте ,

Аз кърмя сина си, но ми се иска да си направя хидратацията на Juvederm и Venus Legacy на тяло. Или skinbooster Restylane, който вече съм слагала.
За ботокса знам, че не бива. Все пак е токсин, но за мезотерапия, филър в устните или радиочестота какво мислите?
Благодаря ви!

# 456
Доволна ли си от скинбустера ? Кой точно сложи ? И под очи ли беше или на цяло лице?

# 457
Здравете, нямам никакъв опит и се нуждая от съвет. Съпругът ми има изразени торбички под очите и иска да ги премахне. С каква процедура се прави това? Можете ли да препоръчате конкретен доктор?

Блефаропластика- д-р Наталия Иванова

При Наталия Иванова от Стара Загора доста са вдигнали цените от скоро , 1700 лв блефаропластика на горен клепач, на долен ще е сходна ако не и повече. Аз ще правя на горен в София на доста по-ниска цена също в очна клиника.

# 458
Здравете, нямам никакъв опит и се нуждая от съвет. Съпругът ми има изразени торбички под очите и иска да ги премахне. С каква процедура се прави това? Можете ли да препоръчате конкретен доктор?

При Наталия Иванова от Стара Загора доста са вдигнали цените от скоро , 1700 лв блефаропластика на горен клепач, на долен ще е сходна ако не и повече. Аз ще правя на горен в София на доста по-ниска цена също в очна клиника.

При Наталия Иванова от Стара Загора доста са вдигнали цените от скоро , 1700 лв блефаропластика на горен клепач, на долен ще е сходна ако не и повече. Аз ще правя на горен в София на доста по-ниска цена също в очна клиника Ресбиомед, д-р Средкова

# 459
А каква е била преди цената при др Иванова?

# 460
А каква е била преди цената при др Иванова?

Не съм точно сигурна в цифрите, четох  тук неотдавна, че е била около 1000 и след нова година ще е 1500, аз като звъннах януяри ми казаха 1700

# 461
Момичета, защо на всяка страница се задават едни и същи въпроси, на които е отговаряно хиляди пъти, включително и 2-3 страници назад. Не е трудно да се върнете назад и да проверите или най-лесното - да се пусне търсачката.
Да не разводняваме темата. И Хайфуто е дъвкано и предъвкано и бустера на Рестилейн (включително и аз съм давала и мнения и снимки поне 4-5 пъти).

Аз давам отзив за устните на Трендафилова. 5ти ден - страхотна форма, леко почнаха да омекват. Още имат оттой, но в никакъв случай не е или не е бил страшен. Имам само една малка синина, а досега като съм правила устни, цялата ставам синя. А ми направи поне 25 убождания, може и повече. Нямам разливане над контура на устната - въобще, прецизна работа и естетически усет. Сложих си Juvederm Smile. Дано се задържи, че за него съм чела че бързо разорбира. Juvederm Ultra-та доста ми държа.

Иначе, сега обмислям да си взимам дермапен, вкъщи да си правя процедури. Не ми се дават по 500 лв за микронидлинг, а едва ли разликата в апаратите е кой знае каква, в крайна сметка и двата апарата ти правят супчици в кожата и стимулират образуването на колаген. Нещо, последните години в София кожата ми, която преди беше гладка като порцелан, започна да запушва пори - по челото и около скулите и бузите и това ме влудява. Гледах резултати от Дермапен и май основното действие е точно свиване на порите.
Ще ви пиша и от него за отзиви.
Аз вкъщи си взех и микродермабразио (професионален апарат), след като останах много доволна от процедурите в Дермаакт. Доволна съм и сега, веднага маха и изчиства всичко, но не предотвратява запушването на порите и не ги свива.
Стискате палци и ако някоя от вас има отзив от домашен дермапен, ще се радвам да обменим опит Simple Smile

# 462
Торбичките под очите, ако са резултат от задържане на вода, биха се повлияли от правилна диуретична терапия. Трябва да го установи медицинско лице,  има доста заболявания, които да доведат до задръжка на течности - сърдечни, бъбречни, хормонални

# 463
  • Бургас
KPP Може ли линк към  микродермабразиото което ползваш у дома?
Благодаря предварително.

# 464

Общи условия

Активация на акаунт