Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 68 683
  • 762
  •   2
Отговори
# 690
И аз съм доволна от микродермабразио в Дермаакт.

Момичета, а тези които тренирате забелязвате ли филърите да се разграждат по-бързо? Мисля да започна поне 3 пъти в седмицата. Преди, когато тренирах, нямах филъри и нямам наблюдения

@Алена, знам че ти си активна. При теб има ли някаква взаимовръзка?

# 691
Микродермабразио мисля да правя за избистряне на тена на лице то и за свиване на порите , буустер сложих преди седмица 2мл , но не видждам уау ефект който очаквах и затова питам дали да си сложа още за по видим ефект или да изчакам да ми не време. Сложих Волайт.

# 692
И няма никаква алтернатива на ботокса, нали 😥
С тая множествена склероза не бивало. А пък толкова да харесвам ботокс....😥😥😥

# 693
За разшурени пори нещо ми се върти, че не препоръчват микродермоабразио.

# 694
За разширени пори и порцеланова кожа мезо/микроботокс процедура. Не знам дали има в Бг. Тук, където живея (чужбина) я правят в комбинация от витамини, антиоксиданти, малко ботокс и др с помощта на инжектор се нанася. Аз ще правя в края на март такава процедура и ще пиша какви са резултатите.

# 695
  • Sofia
Благодаря за мненията относно качената от мен снимка, дами. Flowers Hibiscus

От показаните фотоси и последвалата дискусия стигам до заключението, че наистина всички сме с много различни вкусове.
Впечатлих се от тези устни, показани от Milla_11. За мен са уникални, направо съвършени! Blue Heart

Също много ми харесват и тези:

Скрит текст:

, но аз поначало съм любителка на идеята за по-плътна горна устна и изразен контур, без да е прекален, разбира се. Такива са и моите естествени устни.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 20:40 от Blаck Cat

# 696
Съжалявам че не мога да намеря стара снимка в профил на устните ми защото при мен долната е по голяма защото виси ...нз как точно да го обесня но преди да си направя операция за трета сливица дишах през устата и от там се получи да ми е постоянно отворена и си висна сантиметър и половина напред. Сега има баланс. Имам и голям нос и наистина е в хармония с цялото лице.
Аз живея по принцип в Бургас но пътувам до София или Пловдив за устни... Филъра ми е възможно най мекия ссснен с други марки и с гаранция без топчета. Проблема е че Балабанов в София които ми слага Нувия не ми харесва как ги прави...подути без контур. Лекаря в Бургас се съгласи да ми поръча филъра. И аз бях против слагането в Бургас но пък искам мнения от хора които имат инфо за него. И аз имам смесени предположения ама никога не се знае.

# 697
Момичета, а само контур правили ли сте ?

# 698

Момичета, а тези които тренирате забелязвате ли филърите да се разграждат по-бързо? Мисля да започна поне 3 пъти в седмицата. Преди, когато тренирах, нямах филъри и нямам наблюдения

Попринцип ако пиеш много вода, не мисля, че ще загубиш филърите. Аз ти давам пример със себе си. Тренирам 3-4 пъти в седмицата, кърмя и не съм слагала нищо в устните от 1,5 година и скинбустера тогава за последно. Ами филъра не ми е мръднал, кожата още ми е озарена и хидратирана, макар и леко проблемна поради хормоните.
Според мен всичко е индивидуално, но филърите са с натрупване, няма туку така да се резорбират, особено ако компенсираш с водата. Мое мнение.

# 699
  • в 1001-та нощ

При мен не, аз спортувам активно, но не се "топят" за няколко месеца. Това, което съм правила през последните години годините са - точков лифтиг 1 път, PRF - 1 път и Radiesse 1 път, веднъж бустер и веднъж мезо, но по 3 мл. Устните 4 пъти за 8 години, последните два пъти - бих казала без видим ефект (уголемяване), поскоро за плътност. Сега - вероятно, ако ги видите - по критерите в темата - ще Ви се стоят малки. Вчера ги снимах на клипче отблизо за една приятелка, понеже тя обмисля за своите. Незавсимо дали гледам клипчето, или огледалото - не мисля, че е нужно нещо още да им се прави. Бих направила едно мезо може би наесен.

# 700
  • София
Здравейте! Може ли отзиви за доктор Иванов( прочетох , че е сърдечен хирург) и филър  Apriline forte , за скули става въпрос. Благодаря!

# 701
Здравейте, имам питане кога "хваща" ботоксът? На 2-ри си сложих в Дерма акт при д-р Трендафилова (the best) на чело (хоризонталите бръчки. Но само горната част ми се е "парализирала", бръчките ги има, макар и намалели, но днес е 5-ти ден, а ефектът уау на гладко чело и леко вдигнати вежди го няма. Според вас още ли трябва да чакам или толкова му е силата при мен?

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 20:50 от fitblond81

# 702
Мен също не ме хваща много. Иначе до 2 седмици се разгръща, обаче на втория месец, като вдигна вежди, леко си ми се бръчка челото.

Когато слагах при Георгиевски, челото ми беше бетон 6 месеца, но нямах мимика, та  - предпочитам да ми се бръчка леко, пред това да изглеждам комично. Той тогава според мен ме "напълни" с яко ботокс.

# 703
Зависи какъв е ботоксът, от някой започва да се вижда промяна след 3-4 дни, от други след 6-7. Обикновено лекарите предлагат безплатен ретуш след 14 дни, когато със сигурност могат да видят окончателния резултат

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 17:07 от blue75

# 704
Мен също не ме хваща много. Иначе до 2 седмици се разгръща, обаче на втория месец, като вдигна вежди, леко си ми се бръчка челото.

Когато слагах при Георгиевски, челото ми беше бетон 6 месеца, но нямах мимика, та  - предпочитам да ми се бръчка леко, пред това да изглеждам комично. Той тогава според мен ме "напълни" с яко ботокс.
И мен започва леко да ме отпуска след втория месец. Аз гримаснича много, а и предпочитам да имам някакво изражение на лицето, отколкото да съм като мумия

Общи условия

Активация на акаунт