И не е вярно че навремето сме си седяли вкъщи и не сме ходели по никакви места за допълнително развитие. Аз съм ходила 2 пъти седмично на пиано и веднъж на солфеж, както и 2 години на балет, който беше заменен от гимнастика и народни танци, които не ми харесаха и ме записаха на латино.... Също и на хор и на уроци по разни предсмети, ходила съм и на рисуване.... Смея да кажа че нищо от това не ми е било излишно. У майка ми имам пиано, но синтът ми освен произволно да подрънка на него някакви елементарни нещица останали му като спомен, няма друго желание, детето обикновено си показва...
Някой назад спомена че за обхват на гласа от 2,5 октави не си струвало да се занимава, но явно идея си няма колко много е това.
NikoT писала съм също така че ми е по-лесно така да го зарадвам по празници, това защо не си го болднал? Наясно съм че всеки смарт телефон има функциите с които да получава и изпраща домашни и прочие. По ми е хубаво да купя на него нов и да се възползвам от не толкова стария му, защото освен говорене, ровене в нета и правене на снимки, на мен за друго не ми трябва, просто ще ми е един излишен разход за не малко пари. Извинявай за обяснителния режим.
А една от най-якичките балерини в София всъщност има най-добра техника от всички - гледаш лебеди, лебеди и един по-мускулест лебед, обаче след малко виждаш, че другите са слаба работа в пряк и в преносен смисъл