Тема за бързи въпроси и отговори ~ Всичко за нашите деца ~ Училищен блиц ~ Тема №4

• 36 987
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • Ямбол
...
на някои им се ОТдава, на други им се Удава Wink или и това е променено?
За този смисъл могат да се ползват и двата глагола и имат едно и също значение.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 15:07 от Лилянa

# 136
И не, не е променено И това.

Карта вадих с лична карта и снимка, за която ме върнаха, защото печата беше върху лицето на детето и не можеше да се сканира. Електронната система за подаване на документи не работеше, та не разчитай на нея.

# 137
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
никога не са ни искали акт за раждане. в бележника/ученическата карта си пише, че е ученик през съответната учебна година, това им е достатъчно.
за София.
допълвам се от тук https://www.sofiatraffic.bg/bg/news/478/prevozni-dokumenti

# 138
  • София
Акт за раждане искат за семеен пакет, за да докажеш, че детето е роднина на родителя си Wink Само се представя, не им трябва копие.

# 139
  • София
Аз съм вадила карта през електронната система. После ходих само да си я взема от съответния пункт. Да, вярно там чаках толкова колкото ако не я бях ползвала, но си бях качила снимката предварително.

# 140
И аз така си извадих, но за детето не стана, защото системата не работеше - ноември месец, миналата година. Добре е да се носи снимка, така или иначе децата се снимат да ученически карти и бележници.

# 141
Акт за раждане не са ми искали.
02.03 учебен ден ли ще е?

# 142
# 143
Благодаря!

# 144
  • София
Заблудила съм ви за акта за раждане. Както st.Dobri уточни, той е нужен когато картата на детето се купува към семеен пакет, какъвто беше моя случай.

# 145
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не бях аз. Simple Smile

# 146
То си е скучно, каквото и да направи учителят. Той има обем материал да мине.
Днес снимах урока от нашата дъска, 3 клас ЧО.... аз това не мога да го изучя за 1 час, а хлапето ми е в 3 клас ....!

Не помня какво учехме ние, но помня, че беше адски скучно и сложно. Та, нищо ново под слънцето.
Зависи и от учителя. Колко ненужни подробности ще иска.
Иначе уроците са по една страничка и догодина пак ще повтарят същото. Та, не е нужно да научава всички дати, битки и владетелчета.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 00:08 от rumka833

# 147
  • пак там
Ама това е затвърждаващ урок по ЧО! Последния по история за срока - тоест съдържа всичко, което са учили досега. Няма нужда да го учиш за един час - трябва да си го научила през последните пет месеца.

Детето ми беше трети клас миналата година, затова знам.

# 148
Ама това е затвърждаващ урок по ЧО! Последния по история за срока - тоест съдържа всичко, което са учили досега. Няма нужда да го учиш за един час - трябва да си го научила през последните пет месеца.

Детето ми беше трети клас миналата година, затова знам.

Това категорично не е вярно!
До началото на коледната ваканция материалът беше по география. Темите по история при нас започнаха след ваканцията, т.е. в рамките на месец и половина (в който е включена и десетдневната грипна ваканция) е взета цялата информация на дъската. Контролното им беше миналата седмица.
Въобще не са узрели децата за така поднесени уроци по история. И после защо били отвратени от училището... Още триста години няма да ви стигнат да се чудите...

# 149
За мен е новина, че децата са отвратени от училището, та изобщо нямам чуденка защо това е така. Не може да се прави извод от една снимана дъска.

Общи условия

Активация на акаунт