Баба Марта ще се появи, с бебенца ще ни дари

• 34 367
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Честито бебче Лора, бързо възстановяване и на двете Simple Smile
Аз днес бях на преглед при д-ра който искам да ме изражда. От понеделник влизам в болницата под наблюдение системи,изследвания заради кръвното и намалелите води на бебка. Иначе каза,че е 2,200-400 гр 32-34 седмица някъде и ще гледа да я задържим поне до средата на Март да порасне още възможно най много. АГ-то ми пък не искаше да отивам в болница защото нямало смисъл понеже вече сме направили вс изследвания и прегледи които трябва,но въпреки това решихме с ММ ми че под наблюдение ще е по добре Направиха ми набързо тонове за 30 сек. И ми казаха вс е ок може да влизаш в болницата Grinning.Малко ми е притеснено защото за първи път ще влизам в болница,но щом е за бебето и през това ще мина ...

# 526
Само не се притеснявай...все пак не зависи много от теб... Както господ е решил. Бебчо е порастнал и е добре, радвай се. Имам приятелка която в деня на термина беше на преглед няма никакви признаци нито да ражда, нито да се обърне и вечерта си роди нормално, беше се и обърнала. Всичко е божа работа. Дори и да трябва секцио, все пак най-важното е всичко да бъде наред и с теб и с бебето. Успех.

# 527
luminous_hazelnut честито бебче ❤️ Дано скоро да се приберете и да се радвате на семейно щастие.

Ние с мъжът ми правихме 1 път секс в 4тия месец. До 3тия месец, аз все повръщах и ми беше много лошо, нямах никакви сили. После имах вагинално възпаление. Трябваше да се изчистя, след това и той беше на преглед за да сме сигурни че всичко е ок. В 6тия и 7мия месец той се притесняваше да не ми направи нещо, защото мойте усещания са доста силни. И аз се отказах, пък и бебчето не спира да рита. Много е активна и ще ми е супер странно докато рита, но така ми се иска ама...

# 528
  • София
Това раждане и аз само го мисля. Ще съм със секцио, но АГ иска да мина и 36-та седмица и тогава да обсъдим и да определим дата. Но ме е страх да не тръгне по-рано. ММ докато се прибере от работа, му трябва 1 час, ако извикам такси, не знам дали ще ме закара, защото болницата е на 10 минути с кола, а ако викна Бърза помощ, входът долу се заключва и нямаме домофон, трябва някой да слезе да отвори. А съм сама. Абе изобщо, оплетена работа. Пък ми се иска бебчо максимално дълго да си е в мен, да си порасне, не да го вадят 2 седмици по-рано, щото ще е секцио.

# 529
Момичета взех си сутиен за кърмене, но за съжаление ми е малък.  Ако някой има интерес може да ми пише на лично.

# 530
Ние си правим чат пак секс, но определено вече е трудно. То кръст ще ме заболи, крак ще изтръпне...киселини ще тръгнат. Grinning Малко е като тоя виц:
''Правят секс Геле и Ванчето: Ванче мръдни малко на ляво, оф не, на дясно.. чакай, чакай по-леко.. ох натискаш ме така..
Ванчето се изнервила: Геле ако ти преча да взема да си ходя, а??'' Grinning
РРР от толкова мислене и умуване накрая сама ще си го направиш.
dooo Пожелавам ти лек престой в болницата! Всичко ще мине и замине. Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 фев 2020, 11:06 от MayaBo

# 531
dooo стискам палци всичко да е наред! В болницата няма да ти е удобно като вкъщи, но ще ти е по-спокойно. И наградата си заслужава 😊🍀

# 532
Подкрепям MayaBo, РРР, много го мислиш. Раждането не започва толкова бързо, така че мъжът ти ще има предостатъчно време. Трябва да си спокойна, че и бебето усеща тези неща. И шансът да тръгне бебето преди 37ма седмица не е толкова голям.

dooo, гадно си е в болница, но е за хубава причина. После ще си забравила и престои, и притеснения. Simple Smile

# 533
Здравейте бъдещи мами, и аз да се включа към вас термина ми е на 16ти март и очакваме с нетърпение нашето бебче. Наскоро обаче почнаха притесненията относно къде да раждам - бях решила в Майчин Дом, защото лекарят, който ме следи е там, но като четох мнения на други раждали там и отношението на акушерките към родилките ме наплаши. Също така не се знае дали и той ще ме изражда, защото може и да го няма около термина ми , което е допълнителен стрес. Сега се ориентирах към Щерев и в понеделник ще се срещна с един лекар, когото ми препоръчаха. Но не знам направо съм толкова объркана и притеснена дали всичко ще мине наред.

# 534
Здравейте бъдещи мами, и аз да се включа към вас термина ми е на 16ти март и очакваме с нетърпение нашето бебче. Наскоро обаче почнаха притесненията относно къде да раждам - бях решила в Майчин Дом, защото лекарят, който ме следи е там, но като четох мнения на други раждали там и отношението на акушерките към родилките ме наплаши. Също така не се знае дали и той ще ме изражда, защото може и да го няма около термина ми , което е допълнителен стрес. Сега се ориентирах към Щерев и в понеделник ще се срещна с един лекар, когото ми препоръчаха. Но не знам направо съм толкова объркана и притеснена дали всичко ще мине наред.
Здравей, аз се следя в Щерев. Позната роди наскоро там, изключително доволна е от отношението и условията.
Аз също мисля да раждам там при моят доктор. Ако не беше той вече да съм хванала пътя за лудницата. В постояна връзка сме с него. До сега мога да кажа, че е вземал адекватни мерки спрямо моето състояние.
Ако те интересува нещо конкретно може да ми пишеш тук или на лично. Дано да успея да помогна. ☺️

# 535
MayaBo определено ме разсмя хаха
Както и да е мен ме отрязаха така или иначе хаха било гои страх, така че няма да ме огрее 😂
Днес бях на преглед бебчо е около три кг, ако не родя другата седмица, по следващата ще планираме секцио . Много искам да го видя ио гушна вече. Колкото по малко остава, все по далече ми изглежда хех.

# 536
Колкото по малко остава, все по далече ми изглежда хех.
май си единствената, която мисли така 🤭 май има повече масово притеснение и лека паника

# 537
май си единствената, която мисли така 🤭 май има повече масово притеснение и лека паника

Не е единствена и аз съм така. Kissing Heart

# 538

Не е единствена и аз съм така. Kissing Heart

Аз съм в лека паника 😄 Тапата продължава да пада, или поне си мисля че е тя. Менструалните болки и болките в кръста вече не се влияят от нищо. На няколко часа се появяват, предимно вечер 😄 мислех, че март е далеч, но не съм сигурна дали ще стигна 38ма(другата сряда) 😂
Стоя и си чакам в нас, вечерта обикалям от стая в стая... Не тръгвам към болницата, защото не са регулярни все още.. само като си помисля, че може да се влача така със седмици още ми става зле 😭🤣🤣🤣

# 539
аз снощи имах леки болки ниско долу, но не бяха като менструални ... подобни се появиха и на тоновете вчера, та се чудя дали не е от апарата, вечерта и контракции имах, но не болезнени

Общи условия

Активация на акаунт