🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 25

• 14 782
  • 744
  •   1
Отговори
# 495

Един предан, лудо влюбен и диво ревнуващ, горд и самоуверен  мъж - Ийт Козан!
     Трудно може да бъде забравен и пренебрегнат!

Скрит текст:

# 496
А,за кастинга ще се раздадем ,оная не моЙ ма уплаши ,тя да се страхува с толкоз Обожателки. Не е само това като се готвиш за прослушване трябва дикция,мимики . Майтапим се не е лесно. Те най великите актьори не е задължително да са учили това .
То си е до късмет да попаднеш на правилното място и време .
Ча имаше всичко това успя и се разви.

Еми ,Толга в почивка ли е след като епизод ще има на първи март . На бейби партито е имал време да отиде .
Приятелили са  с Исмаил Филиз ?

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 09:57 от femmi2

# 497

Феми, не бях чела нищо за Исмаил Филиз, не съм виждала и негови снимки с Толга, но мисля, че ги свързва някакъв общ бизнес и "Фенербахче".
     Нямам идея дали актьорите от "Шампион" са в почивка, но ми прави впечатление, че никой нищо не публикува от сета. Кетче пускаше интересни видеа, а сега с новите режисьори е пълно затишие. Тази вечер повтаряха 21 епизод. А може и да са приключили сериала - ще разберем на 1 март, когато изгледаме 22 епизод.

# 498
# 499
Здравейте, момичета!

''Има красота, над която годините нямат власт  - красотата на сърцето.''
персийска мъдрост

Добро утро, приятели!

Спорна и щастлива нова седмица!

# 500
Здравейте!

Седемте чудеса на света са:
1. Да докосваш…
2. Да вкусваш…
3. Да виждаш…
4. Да чуваш…
5. Да чувстваш…
6. Да се смееш…
7. И да обичаш...
И още: "...нещата, които пренебрегваме като твърде прости и обикновени, са често най–чудесните и не се налага да пътуваме никъде, за да ги преживеем.
Нека просто се наслаждаваме на това, което имаме !"

# 501
Преди дни турските журналисти се вайкаха, че нищо не знаели за бременноста на Амине. Сега вече много са информирани.
"Според турската преса Месут и Амине ще станат родители на момиче 👼🏻
Раждането трябва да стане през март."
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 12:48 от Цвети &

# 502
Преди дни турските журналисти се вайкаха, че нищо не знаели за бременноста на Амине. Сега вече много са информирани.
"Според турската преса Месут и Амине ще станат родители на момиче 👼🏻
Раждането трябва да стане през март."
Скрит текст:

Да публикувам още една статия за Амине, че и без това новините за нея са оскъдни.

Полът на бебето на Амине Гюлше е определен!

Полът на бебето на известния футболист Месут Йозил, който играе  в Арсенал  и Амине Гюлше, стана ясен.
  24.02.2020 13:24

Миналата седмица бе разкрито, че Амине Гюлше, съпругата на известния футболист Месут Йозил, е бременна. Полът на бебето на Гюлше също е определен.

ЩЕ БЪДЕ МОМИЧЕ!
Твърди се, че полът на бебето на известния футболист Месут Йозил и Амине Гюлше е момиче. Научихме, че Амине Гюлше е решила да се грижи сама за бебето си и че няма да държи бавачка. Красивата актриса иска да отгледа детето си с подкрепата на майка си и свекървата.

# 503
Зсравейте !
  Еми , Цеце  ,  ще използвам мъдростите , за  другаде че ми харесват. Flowers Hibiscus
 Значи момиченце ще бъде  на Амине .   Те толкова криха хамилето та едва ли ще видим момиченцето като се роди.
  Екшън  в действие Wink

Инфо около Джан . Бирсен пише точни неща  по принцип.
Цитат
💣🔥По сообщению Бирсен Алтунташ Джан Яман будет главным героем нового сериала Фарука Тургута. Также актер готовится заключить сделку на рекламу одного известного бренда одежды. А за участие в программе итальянского телеканала актер получил вознаграждение в размере 54 тысячи евро (359 тысяч турецких лир). Жизнь налаживается?
Джан го чака нов проект и реклама.
Скрит текст:
На Джан му е допаднала мацката как се фотнали само кат гаджета .

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 18:15 от femmi2

# 504

Еге Кьокенли – Ярен Козан се омъжи

# 505
Цвети ,разкажи повече ако имаш инфо за женитбата на Езге -Ярен .
Кой е избраника ?

# 506
Феми, Сарп с пистолета е страхотен!  Хубави новини и за Джан си ни донесла. Приятно ми е, че турците са загърбили изказванията му и ще дадат възможност да докаже таланта  си. Много добре изглежда Джан в Италия. Хареса ми и с тази визия.

Скрит текст:

Еге Кьокенли – Ярен Козан се омъжи

Амине в образа на Суна от Обичам и двамата/Ikisini de Sevdim.

И Фърат Бюлюкбаши.

# 507

Полът на бебето на Гюлше също е определен.

ЩЕ БЪДЕ МОМИЧЕ!
Най- накрая мечтата на г-н Ийт се сбъдна...

Момиченце, красиво като майка си...

# 508

Да , Еми готин е Джан и барнат екстра.
 От старо предаване с визията на Тарзан

Серкан в новия проект

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 00:03 от femmi2

# 509
Феми, Typcĸaтa звeздa Eгe Kьoĸeнли e бългapĸa нaпoлoвинa.
Kpacaвицaтa e poдeнa в Лoзeнгpaд пpeз 1993 гoдинa, тoчнo нa гpaницaтa мeждy Бългapия и Typция. Ceмeйcтвoтo й e oт пpeceлници oт Бългapия, нo cĸopo cлeд paждaнeтo й ce пpeмecтвaт в Иcтaнбyл.
Нейният избраник се казва Лиор Ахитув и е роден в Израел.
Той няма нищо общо с киното. Бизнесът му е свързан с ресторантьорство.
Ето и снимки от сватбата. Много са сладки.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт