Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 929 525
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 16 290
Чета, че в първо преди два дни мъжът сам отишъл в "университетската болница". Това е Св.Анна, вероятно? После жената приета в Пирогов. Или бъркам.

Александровска. Св. Анна е Окръжна. Иначе голяма част от болниците в София за УМБАЛ, т.е. и университетски, но Александровска я водят университетската.

# 16 291
Абсолютна идиотщина е непродължаването на ваканцията !!!! Щом в Плевен и Габрово са удължили, защо в София го подлагат под въпрос?

# 16 292
  • Другата България
Синът може и да работи в Илиенци, ни родителите му са дошли на гости при него от Ломско село преди 2; седмици.
Joy Ето че и МВР може да се учи от мамата.
Аз дори смятам, че единият от тези, които чакат в Лом резултатите си е братът на сина, тоест, другия син на семейството /ако са семейство двамата заразени, не съм стигнала до новини все още/.

# 16 293
Аз се притесних от изказването на генерал Мутафчийски, че досега никоя държава освен Китай не е предприела мерки, които да дадат резултат. И от прогнозата, че около 60 или 70% от населението ще го изкарат това нещо. И то от екрана на БНТ, не от някой измислен сайт.
аз му вярвам.

# 16 294
  • Буркина Фасо
Чета, че в първо преди два дни мъжът сам отишъл в "университетската болница". Това е Св.Анна, вероятно? После жената приета в Пирогов. Или бъркам.
мъжо- в болницата, жената днес е отишла на свиждане. и припаднала.

# 16 295
Ето до това води психозата. Истерични изблици при всяко кихане на обществено място. Вече имам хора около мен, които се дебнат с повишено внимание към всяко прочистване на гърлото. Сериозно ме притеснява всеобщата психоза. Като филм  ми е.
Не знам дали гледахте сестрите във ВМА (Ако не се лъжа там) как се жалваха, че нямали никакво предпазно оборудване и днес трябвало да приемат и прегледат няколко случая с направен тест, на които се чакат резултатите..

# 16 296
  • гр. София
И Пирогов е университетска болница.

# 16 297
  • София
От всички възможни сценарии, да падне био-бомбата точно в сърцето на спешната помощ в България, в самото начало на епидемията....Sad

# 16 298
  • Варна
От всички възможни сценарии, да падне био-бомбата точно в сърцето на спешната помощ в България, в самото начало на епидемията....Sad

Като се замислиш е логично.

# 16 299
И Пирогов е университетска болница.

Повечето са УМБАЛ, т.е. и университетски, но още от едно време Александровска е "университетската болница".

# 16 300

СЪщото коментираме и вкъщи Sad

# 16 301
Директорът на Пирогов говори адекватно и описва адекватни мерки
За някои теми послъгват обаче

# 16 302
Фирмата ни даде възможност да работим от вкъщи за неопределен период. Евала на мениджмънта.
Налагам си каратина, главно от малоумници и безхаберници. Наистина смятам да огранича драстично социалните ми контакти, возене с публичен транспорт и посещение на затворени помещения с много хора в тях.

# 16 303
Хората с вируса са много и по различни градове! Ясно е, че не е хвръкнал тайнствено и изолирано до Габрово и Плевен. Просто не са тествани. Не се ли сещат хората, че с този вирус очевидно се живее?!? Това не означава, че проблем няма, но основният проблем е психологически.

# 16 304
Добре де и пироговци са виновни.Той лежи там,тя се появява и припада.Така правят тест.Защо следварително?!А тя не слуша ли,че милион пъти казаха да не се отива в б-ца,при лл и т.н.Много безотговорни хора.

Общи условия

Активация на акаунт