Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 941 612
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 8 685
Скрит текст:
Нали се сещате тези хора тук и много други свързват този списък с вирусът и това се разчува, не е нужно да чете бг мама. А и всеки от нас като иде да пита 5 човека дали са чули нещо и те започват да ровят и да се филмират още толкова. Този списък е за бедстващи ситуации, не за коронавирус. Ако имаше нещо такова, правителството щеше да е уведомило населението до сега.
Приме с газовия котлон, не вярвам да им спрат тока за един вирус. Е за тези неща казвам, че са смешни и звучат, все едно идва края на света.

А на мен въобще не ми звучат смешни. Представи си, че се зарази работещ в енерго дружество, ЧЕЗ например и пусне заразата там, без да знае. Половината персонал е достаъчно да изпадне в болнични и карантини и останалите няма да смогнат да поддържат системата. Те и без това са с много намален персонал, на ръба на възможностите.

# 8 686
В Китай хората имат възможност да пазаруват, в Германия няма да могат...

Ще пазаруваш като има. Ела ми напазарувай каквото искам, публично ти обещавам добро възнаграждение. Аз преди три-четири дни главата си залагах, че това не може да се случи, но сега съм все едно в друга реалност. Днес приятел ми даде тези неща и така доволна не знам откога не съм била.

Вече станаха 70 тук, като от последните 4 има още един учител е Мьонхенгладбах. Всички ученици, учители и персонал са под карантина.

https://www.tagesschau.de/inland/coronavirus-deutschland-infektionen-103.html

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 00:55 от Анонимен

# 8 687
  • София
raptor, аз за това го пуснах, с надеждата, че може някой да го опровергае. Не ме кефи никак написаното. Естествено, че всеки може да си плещи всякакви глупости, но как ще обясним датите, питам за пореден път? Може би трябва да пиша на админа на archive.4plebs.org дали има повече инфо.
Дори админа може да е търсил пет минути слава ...
 След като дори в уважаван архив медицински статии бяха успели да пробутат от името на реални учени статия (която те не са писали, но някой е използвал имената им) с тезата че са открили доказателства че било биологично оръжие .... всичко е възможно.
 То и някакво писание уж на китайски партиен функционер имаше, според която трябваше към началото на миналата седмица да умират хора с милиони извън Китай ... е някой спечели 5 минути слава.
 А то дори на 31 януари не е трудно някой да предположи Италия- ако там е имало най-лабав контрол + най-много азиатски туристи, не е трудно да се предположи. Виж това за някакви прилепи в Южна Америка звучи ужасно, ама то и в Странджа имало интересни коронавируси по прилепите ...

# 8 688
За всички години живот в чужбина тока ми е спирал един единствен път, когато ураганен вятър удари Ирландия и Великобритания. И това стана за 5 мин., а моят район беше един от най-засегнатите. Е това е бедствие, надявам се сте ме разбрали добре. По пътищата имаше паднали дървета и няколко дни бяха затворени, което спря доставките по магазините.
Другия ми случай на опразнени магазини извън България, беше когато натрупа 1м сняг и Англия направо си беше в блокаж. Там също има списъци при бедствени положения, но тук говорим за вирус.

# 8 689
Аз продължавам да не го намирам за смешен списъка. Няма значение дали е създаден за епидемия или авария, има разумни неща в него, така че не ме разсмиват. Културата на хората е такава, че предпочитат да са подготвени.
Търсих какво сте коментирали вчера, но още нищо не намирам. Ако някой се сеща около коя страница е било, ще се радвам да напише.

# 8 690
Всъщност, който ще да вярва, както каза и авторът на публикацията в 4plebs
 Датата на поста е от Fri 31 Jan 2020 04:41:18
Написано от Anonymous ID:nQzQS2i3 No.241674007
Тогава пише, че Италия ще бъде първата,  отнесла го страна.
Датата на постовете се задава от базата данни. Въпросният потребител няма как да промени датата на своята публикация и на коментиращите го. Единствено бекенд дивелъпър може да промени датите и това не е като да щракнеш с пръсти, пише се заявка до базата за промяна в съответната таблица и тн.

# 8 691
Все още не съм видяла никой в моя град с маска. Може би тепърва предстои.

Случаите на Корона в NRW бяха около 65 преди 2 часа.
 Общо към 100 за Германия са днес.

# 8 692
Външният министър на Сърбия: Коронавирусът може да е част от война срещу Китай
https://clubz.bg/94969-dachich_koronavirusyt_moje_da_e_chast_ot_ … jna_sreshtu_kitaj

# 8 693
За всички години живот в чужбина тока ми е спирал един единствен път, когато ураганен вятър удари Ирландия и Великобритания. И това стана за 5 мин., а моят район беше един от най-засегнатите. Е това е бедствие, надявам се сте ме разбрали добре. По пътищата имаше паднали дървета и няколко дни бяха затворени, което спря доставките по магазините.
Другия ми случай на опразнени магазини извън България, беше когато натрупа 1м сняг и Англия направо си беше в блокаж. Там също има списъци при бедствени положения, но тук говорим за вирус.

И всичките кадри и информация от Китай не ти ли изглеждат като бедствие?!

Пак ще попитам, какво става, ако се разболее персонала на енерго, ТЕЦ , БиК и т.н. обслужващи дружества?
Или те нямат право да боледуват? При тях вирус не може да се разпространи?  Или мислиш, че такъв персонал лесно може да се замести с друг?!  При това в България?

Кой го написа, че като сме преживели и режим на тока, и купони за храна, знаем за какво става дума. Обикаляли сме из цяла София за бебешко мляко.

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 01:02 от Diorela

# 8 694

70 са в цяла Германия, в НРВ преди два часа бяха 30, сега се увеличиха с няколко.

Токът си върви сам като се разболеят, как какво става? Бензин, хляб, всичко само се зарежда и продава.

# 8 695
raptor, аз за това го пуснах, с надеждата, че може някой да го опровергае. Не ме кефи никак написаното. Естествено, че всеки може да си плещи всякакви глупости, но как ще обясним датите, питам за пореден път? Може би трябва да пиша на админа на archive.4plebs.org дали има повече инфо.

Ако можеш да го направиш, пиши му.
Възможно ли е да е редактирано мнението, но да не показва редакция форума.

# 8 696
  • Germany
Soft Click, по-назад пуснах по провинции в Германия. 65+ дават за NRW. Не е ли вярно?

# 8 697

70 са в цяла Германия, в НРВ преди два часа бяха 30, сега се увеличиха с няколко.

Откъде тази информация?
В моите новини друг брой излиза.

# 8 698

Токът си върви сам като се разболеят, как какво става? Бензин, хляб, всичко само се зарежда и продава.

Честно ли?! Така ли си го представяш? Токът си обикаля, зърното се друса в  някакви камиони и става на хляб, никой не меси, не пече?
Случайно да си чувала, че още не са измислени големи батерии за съхранение на  огромни количества ток и, че се произвежда на момента?

Това ми звучи като американчетата, дето мислели, че млякото идва от магазина. Не са чували за кравите, горките.

# 8 699
Случаите в Германия непрекъснато растат. Възможно е да не са отразени веднага от всички, гледам че в официалната статистика вече са 79, кога станаха толкова, те допреди 2 дни бяха с много малко.

Общи условия

Активация на акаунт