Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 940 793
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 3 420
В Япония се вижда - край когото е минал, веднага е прихванал.

# 3 421

Тепърва ще се види какво може в другите държави. Едва сега започва.

Въобще не е почнал сега, но от подхлъзване на лед са умрели сигурно повече хора. За катастрофи да не говорим. Ако трябва обаче да сме сериозни, този грип очевидно е сериозен само в Китай, ясно защо.

В Япония се вижда - край когото е минал, веднага е прихванал.

Значи е трудно се движи. От 127 милиона настигнал към 80 човека.

# 3 422
Не греша, Иран са членове на СЗО.
https://bg.wikipedia.org/wiki/Световна_здравна_организация
Единствените държави които не са членове са Лихтенщайн и държави които не са получили дипломатическо признание. Значи какво излиза СЗО която трябва да контролира ситуацията с вируса в световен план утре първата им работа трябва да е да коментират каква е истинската ситуация с вируса в държава която е техен член. Това е безумно което се случи днес. Ако не го коментират, това значи само едно, че те просто не знаят какво става и им трябва технологично време да разберат колко точно е голямо огнището в Иран. Че то ако те не знаят и им трябва технологично време да разберат, кой да знае, аз ли да знам. Това е безумно което се случи днес, ние управляваме ситуацията с вируса в целият а се оказва че може би най голямото огнище извън Китай ние не знаем че съществува. Така ли се бори вирус.

# 3 423
Починали според българската преса. Не знам какви източници използват, но се оказва неверни.
Относно расата, иранците са персийци и са представители на кавказката раса ( Caucasian), Към която спадат и всички европейци.
Относно разболяването на азиатците, никой не твърди, че не се разболяват представители и на други раси. Беше написано, че се разболяват, но го изкарват като грип.

# 3 424
Защо СЗО да е нещо повечето от обикновена бюрократична машина? Според в адекватността на местните власти и медицински лица е упованието.

# 3 425
  • на пистата
Кой каза,че са починали?В сайта на СЗО има само информация за заразени,ч в Иран,нито един починал извън Китай няма днес..вчера и т.н само един в Япония преди известно време.

# 3 426
Цитат
Починали според българската преса. Не знам какви източници използват, но се оказва неверни.
В крайна сметка починали ли са или не. Аз от темата се информирам и каквото вие поствате. Ако това са измишльотини на българските медии, това е безобразие меко казано.

# 3 427
И ББС го пишат, явно не са измишльотини на бг преса.

# 3 428
Честно казано за иранците се съмнявам за верността на тестовете им. Кой знае какво е било? Диагностицирали ги и те починали???
Reuters цитира иранската новинарска агенция IRNA.

# 3 429
  • I want it all and I want it now.
Не са само бг. First Cases of Coronavirus in Iran Have Killed 2 Elderly Citizens, State News Agency Says.Two Iranians have died in hospital after testing positive for the new coronavirus in the city of Qom, the head of the city's University of Medical Sciences told Mehr news agency.

# 3 430
При вас са само заразени ли? А дано!
Добре че тук пишат хора от различни страни, че да се опитаме да достигнем до истината.

# 3 431
Цялата световна преса пише, че са починали.
 Ето Гардиън:

https://www.theguardian.com/world/live/2020/feb/19/coronavirus-o … -toll-latest-news

И много други видях, така че не е само българската преса.

# 3 432

Починали са си.

# 3 433
Всички източници, които казват, че в Иран има починали, цитират ирански медии. Не говоря за български източници, току що го прочетох в Time и ABC, но подчертават, че информацията е от Иран. И в горната графика оттам са дошли.

Цялата световна преса пише, че са починали.
 Ето Гардиън:

https://www.theguardian.com/world/live/2020/feb/19/coronavirus-o … -toll-latest-news

И в The Guardian пишат кой е източникът на информацията.

The IRNA news agency said the two victims were elderly Iranian citizens. IRNA quoted Alireza Vahabzadeh, a health ministry official, who said both victims were located in Qom

# 3 434
  • В офиса
Aз българска преса не чета, видях го в нещо местно (иранско) на английски. Може и то да е жълто. Американците едва ли пращат тестове на Иран. От къде ли са им тестовете тогава? Напълно е възможно да не са достоверни. За клинична картина и томограф едва ли ще разберем.

Общи условия

Активация на акаунт