Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 956 822
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 5 265
Има ли от вас такива, които са следели Сарс? Намирате ли аналогии?

САРС и МЕРС са се държали по същия начин според СЗО.

В интернет е пълно с информация, че този вирус си е мутиръл в по заразен SARS, следва неговите модели, за ХИВ не е сигурно дали имат общо.

# 5 266
Този е различен от братовчедите САРС и МЕРС. Той е по-малко смъртоносен от тях, но заразява като грипа, вкл. и безсимптомно и точно затова не може да бъде спрян.

# 5 267
Цитат
Терминът "повторно заразен", поне засега, според мен е неправилен и преекспониран. Все още нямаме пълна представа за вируса
Китай съобщава че имат доказани 195 случая на повторно заразяване. Не 1 или 2. при които вируса вече го няма в тялото и след това повторно са заразени, които не са развили имунитет след 1-вото заболяване. Това е много притеснително. Аз още вчера след онова изказване на върховният им лидер как Китай не се е изправял пред такова чудо от установяването на комунистическият режим от 1949 г. насам ми светна червената лампа че те знаят нещо много лошо за вируса което много скоро и ние ще разберем. Снощи помислих че е мутация на вируса след ония данни от снощи за рязък скок на починалите, ама се оказа че не е това а е това което днес съобщават. Да, на Китай не може да се вярва но в посока на олекотяване на нещата, а не на утежняване, те и без това днеска се оплакват как по целият свят ги дискриминират заради вируса, и пишат обидни статии за китайците в Уолстрийт Джърнъл. Мисълта ми е че щом казват а то е притеснително значи е така. И ситуацията не е никак добра. Те ако лъжат ще е в обратната посока. Защото иначе така само засилват страховете от болестта и лошото отношение към китайците по всета и т.н.
Цитат
а все пак се говореше и за лечение с плазма от вече излекувани пациенти, тоест все в някои са открити анти тела.
То се говорят много неща които не са истина. През ден се повтаря как ваксината ей сега всеки момент ще е готова. Хора, гледайте официалните данни, да ясно е че се напълни, но други по пълни няма, смъртноста се качва от ден на ден а не намалява. Никакви успешни лечения няма, явно и това не е вярно, съдейки по данните. Смъртността от ден на ден се покачва. Изникват нови огнища навсъкъде по света. Посочих как преди няколко дни премина границата от 3% вече е 3,29%  днес a вчера беше 3,12% завчера беше 3,02%. Няма никакви успешни лечения, официлните данни не показват наличието на такива. Продължават да умират най уязвимите, възрастните и хора с придружаващи заболявания.

# 5 268
  • на пистата
Ето адекватни мерки от страна на правителството ни
http://u4avplovdiv.com/20-%d1%83%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%86%d … d1%80%d0%b0%d0%bd

# 5 269
Това че е по-малко смъртоносен още не го знаем. Я как пускат починалите - тука има, тука нема - 1000, ааа, не -150 бяха.
Казват така, че да не се побъркаме от страх предварително, преди да ни е хванал.

# 5 270
Къде четете ,че има ваксина?

# 5 271
Тесла, не знам какво се разбира под "доказано повторно заразени" и какво използват за да го докажат, предвид че тестовете за Ковид даваха и продължават да дават фалшиви отклонения. Помниш.

За ваксината ми е непонятно защо се очаква да е готова за отрицателно време. Целият свят има интерес това да се случи, но е ясно че такива неща не стават току така.

Аз не бих си била ваксина скалъпена за няколко месеца, при това за вирус, който продължава да бъде непознат. А съм последния човек, който би се обявил против ваксини.

# 5 272
Добре де,в Германия как ограничиха бройките?

# 5 273
  • София
https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html? … 99423467b48e9ecf6

Тази страница вече не зарежда данни. Иска регистрация в Джон Хопкинс.

# 5 274
В Ухан през 2018г е открита лаборатория,  която изучава най-смъртоносните вируси. В долната статия се твърди,  че не от супата със змията,  а от лабораторията е тръгнала заразата. Интересно съвпадение на събития е посочено в тази статия (на френские,  но гугъл преводача я превжда добре) :

https://french.mercola.com/sites/articles/archive/2020/02/05/nou … -coronavirus.aspx

# 5 275
Цитат
Тесла, не знам какво се разбира под "доказано повторно заразени" и какво използват за да го докажат, предвид че тестовете за Ковид даваха и продължават да дават фалшиви отклонения. Помниш.
Според мен има и по точни методи за доказване, ние не знаеме всичко. Такива при които се доказва че пациента го няма вируса. Дробовете му са чисти, вирусът го няма в тялото. Аз не съм медицински специалист но се обзалагам че има обстойни дълги изследвания които го доказват това. Тука ако има някой медицински специалист по може да се изкаже. Но те щом го казват, не го казват просто ей така. В противен случай просто всяват паника. Но защо ще го правят, само ще изплашат хората по света които още повече ще почнат да дискриминират китайците и да ги заобикалят от още по далеч. Няма смисъл да казват такова нещо без да е доказано. Защото в противен случай само всяват паника, а те нямат такъв интерес. Така ги виждам аз нещата. В крайна сметка дано наистина да се окаже че не е вярно и създават излишна паника, но вътрешното ми чувство ми казва че не е така. Дано да греша.

# 5 276
  • на пистата
Оф...няма няма и някой пак почне с конспирациите.Какво е  значението вече от къде е "изпуснато" ,между нас е.

# 5 277

Предполагам - с информационно затъмнение. За съжаление.

# 5 278
Оф...няма няма и някой пак почне с конспирациите.Какво е  значението вече от къде е "изпуснато" ,между нас е.
Има много голямо значение произхода на вируса. Обикновено биологичните оръжия се създават с планирана 100% смъртност.

# 5 279

Аз повече се чудя в Италия как ги увеличиха. Продължавам да не им вярвам изобщо. Нито за бройката, нито за нищо.

Общи условия

Активация на акаунт