Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 950 622
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 6 765
В Германия е пълно с италианци, италиански камиони, стоки, пицарии и т.н. Само че до онзи ден се пазихме от китайците.

Аз последния път като пътувах до Италия и обратно минах през Швейцария. През един тунел много бързо се получава, но все пак спираш да заредиш гориво, да ядеш и т.н. Само че в Швейцария има само един случай. Не знам как става това.

# 6 766
Ванка, с теб се разбрахме да си говорим пак в края на месеца. Беше убеден, че случаите в Европа няма да са и 500 до началото на март .

Вече са над 520.

# 6 767
Ванка, с теб се разбрахме да си говорим пак в края на месеца. Беше убеден, че случаите в Европа няма да са и 500 до началото на март .

Вече са над 520.

Така е , не бях прав. Много се нароиха в Италия, но по-важното няколко държави наведнъж обявиха нови случаи. Като не съм прав си признавам.

# 6 768
Информацията ти не е актуална. ето ти официалните данни, обновени на 02/26/2020, като заразените от Даймънд принцес са включени в обата бройка:
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/cases-in-us.html
57 са на линка, който си дала и преди час обявиха още трима, от които двама са от кораба.
Елементарна математика: 14+42=56

Кои са новите случай, може ли линк. Прерових целия интернет, за САЩ нищо ново не излиза в официалните сайтове

# 6 769
Намерих едно видео, което обяснява принципите на въздушната филтрация. Писах назад в темата за тях, но тук е показано с анимация. Видеото се отнася за въздушни филтри за компресори, но и при маските са същите принципи.

# 6 770

Кои са новите случай, може ли линк. Прерових целия интернет, за САЩ нищо ново не излиза в официалните сайтове

https://www.youtube.com/watch?v=qgylp3Td1Bw

# 6 771
# 6 772
  • на пистата
Ванка,ти май друга песен запя 😉

Мъдрият човек понякога си сменя мнението, глупавият никога. При наличие на нова информация няма как да не си преразгледам становището. Все още съм на мнение, че чисто статистически няма да са смъртните случаи огромна бройка, но вече се притеснявам,че може да стане голяма криза и да ни удари всички по тоя начин. Както сега много софиянци  се видяха в пари  и се емнаха и с тези ипотеки съвсем ще цъфнем.
Финансовите пазари гледате ли как се сринаха.
И мен това ме тревожи.Работата ни е пряко свързана с Италия и Германия.Ако спрат вноса каква ми е файдата.Ако не умрем от вируса,ще умрем от глад 😁
За това мисля да се запася поне с брашно и ориз 😉

# 6 773
Един забавен клип: https://twitter.com/i/status/1232630682880499713

А за Швейцария, от две седмици се говори там как да се предпазваш. Не съм чула за сложени под карантина, но и там има голяма паника.

# 6 774
Наш'те медии още се занимават с болнични листа.. толкова сме неадекватни, че чак немея.. Animal See No Evil

# 6 775
И мен това ме тревожи.Работата ни е пряко свързана с Италия и Германия.Ако спрат вноса каква ми файдата.Ако не умрем от вируса,ще умрем от глад 😁
За това мисля да се запася поне брашно и ориз 😉

Германия и Италия ли да ви спрат вноса? Най-много по-евтино да почнат да ви продават, ако стане апокалиптично. Аз почнах да се надявам, че ще поевтинеят новите коли. VW и без това произвеждат повече, отколкото могат да продадат. Майтап си правя донякъде.

# 6 776
  • на пистата
Ха дано,ама надали.Като поставят градовете под карантина...

# 6 777
Според Вас дали в момента се правят тестове на всички болни от пневмонии в България?

# 6 778
  • София
Според Вас дали в момента се правят тестове на всички болни от пневмонии в България?

Според мен - не.
Много бих се изненадала, ако разбера, че някой изобщо прави нещо.

# 6 779
  • на пистата
Абсолютно не,според мен.Вчера казаха че на 32 пациента са направили тестове.Мислите ли,че в момента има само 32-ма болни от пневмония тук.Само аз познавам двама от днес с такава.

Общи условия

Активация на акаунт