Аз продължавам да вярвам, че пораженията няма да са апокалиптични.
Много моля да не се прокарват подобни послания в темата. Досега аз лично бях обвинявана във всяване на паника и какви ли не грехове, но подобни послания са изключително опасни. Не, не сме разбрали, че ще мине през всички и не отказваме да го разберем. Да, ще вземем абсолютно всички мерки това да не се случи. Разликата между сега и догодина може да е, че след една година ще имаме ваксини и лекарства. Затова много ви моля да не давате съвети как всички трябва да лягаме и да умираме, едва ли не. Пораженията ще са апокалиптични, само ако слушаме подобни съвети. Мащабна по размерите си епидемия не е неизбежна. Все още можем да забавим вируса и да ограничим последствията и сега трябва да се концентрираме над това.
Това го казвам не с цел да ви успокоя само, а защото е истина. Който е следил темата, знае, че винаги съм била честна.
Темата е не само за броене на новите случаи и даване на съмнителни линкове, а и за изразяване на мнения, дискусия...Но Вие, явно не търпите мнение, различно от Вашето. А моето не е апокалиптично, а точно обратното..но явно четете през страховете си, не реално написаното.
Не зная каква е професията Ви, явно нещо, свързано с медицината и аз благодаря, че давате информация и тя е прецизно подбрана, но нетърпимостта Ви към чуждата позиция провокира да изпадам в словесни полемики.