Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 941 526
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 8 550
nia_r, AI-ят, на базата на какво би изчислил, че избухването на първата епидемия в Европа, ще стане точно в Италия? По същото време са отчетени по 1-2-ма заразени в Англия и във Франция.
Теорията не е правилна.
Още нещо, което според мен доказва, че този е имал предварителна информация:
Someone asked, When will it collapse? He said.. March.

Този въпрос аз изобщо не разбирам в каква връзка е "Кога ще се срине?" Какво кога ще се срине?

Англия и Франция имаха вече случай, но само Италия говореше за някакви мерки, даже май беше взела някакви мерки, не съм напълно сигурна.
Няма никаква връзка в това, което този човек говори. Първо казва, че СЗО знае, че в Италия ще има огнище и ще я използва за опитна мишка. После говори, че едва ли не тези действия, няма да спрат епидемията, но ще осигурят време за изработването на ваксина.

# 8 551
За борсата говори, според мен.
Някъде има ли Италия по градове как е?

# 8 552
39 годишната жена в Навара, Испания е пътувала до Белгия!

# 8 553

Тоест се е заразила в Белгия или е разнесла заразата там?

# 8 554
  • на пистата
В Италия заразените никнат като гъби..1128 случая за една седмица(май толкова беше).

# 8 555

Тоест се е заразила в Белгия или е разнесла заразата там?

Пътувала е до Белгия, върнала се е преди няколко дни в Испания. Предполага се, че се е заразила там. В интензивно е. Още двама има в интензивно, на 77 и на 66 г., състоянието им се подобрява, макар и бавно.

# 8 556
nia_r, AI-ят, на базата на какво би изчислил, че избухването на първата епидемия в Европа, ще стане точно в Италия? По същото време са отчетени по 1-2-ма заразени в Англия и във Франция.
Теорията не е правилна.
Още нещо, което според мен доказва, че този е имал предварителна информация:
Someone asked, When will it collapse? He said.. March.
Less, аз дадох пример с една канадска компания, но съм сигурна, че има доста по-съвършени софтуерни продукти, които примерно се ползват от институции от ранга на СЗО. Ясно е, че там имат информация, която остава секретна за обществеността. Събират и анализират данни / доклади на болници, здравни министерства на различни страни. Достатъчно е в  една все пак цивилизована държава да се задейства алармата на "предположение за коронавирус" или "положителен тест за коронавирус" и това вече е стигнало до по-голям кръг от представители на СЗО. Щом анонимният пишещ има връзки в СЗО или информационния им отдел, нищо чудно и самият той да работи за тях, вече се знае - вирусът е в Европа, по-точно в Италия. Ние не можем да знаем, какви са статистиките за Италия в края на януари и дали вече не са имали и те примерно увеличен брой на пневмонии или хора с респираторни проблеми, които не се поддават на стандартното лечение, но в СЗО вече са имали подобни протоколи.. За човек, на когото работата му е свързана с потока от информация или AI дава висок процент вероятност това да е следващото огнище, не е трудно да "предскаже": Италия е следващата.
Щом  AI се използва и във военни и разузнавателни институции, това означава, че е благонадежден.

# 8 557
  • Mediterraneo
Служител на Google е положителен в Цюрих
Google регистрира първия заразен от коронавирус в офисите си в Цюрих, неговия център за развитие в Европа. Компанията вече отмени всички пътувания на работниците си до Китай преди дни и разшири ограничението до други страни.
Amazon също поиска да не планират пътувания поне до края на април.

# 8 558
Папата е болен. Леко неразположение? Ще се чуе.

https://www.flashnews.bg/papata-e-bolen/

# 8 559
  • София
Щом анонимният пишещ има връзки в СЗО или информационния им отдел, нищо чудно и самият той да работи за тях, вече се знае - вирусът е в Европа, по-точно в Италия.
Вие лично видяхте ли това писание в първата десетдневка на февруари или айде преди 20-ти???

# 8 560

Пак питам, защото никой не ми отговори - как разбират че всички тези зачестили случаи на остри вирусни респираторни инфекции напоследък, се дължат на грип и други вируси, а не на корона вируса, като се не правят изследвания на всички пациенти с такива симптоми. Нали в Италия вируса точно така е навлязъл толкова дълбоко в страната - отначало случаите са били като тези на грип и други вируси и никой не е подозирал че е корона, защото не са правени изследвания.
Имам съвсем основателни подозрения и че при нас ще стане така - на ден се проверяват 10-20 случая от стотиците случаи с грипоподобни симптоми на ден, които без изследвания с лека ръка ги класифицират като обикновен грип или не знам си какво там...

# 8 561
  • на пистата

Според мен ,страх лозе пази 😉

# 8 562
Щата Вашингтон обявява извънредно положение

CDC: Три нови потвърдени случая. Единият от тях е починал.

BNO

# 8 563
  • София

Пак питам, защото никой не ми отговори - как разбират че всички тези зачестили случаи на остри вирусни респираторни инфекции напоследък, се дължат на грип и други вируси, а не на корона вируса, като се не правят изследвания.....

Не питаш там, където трябва.... и мен ме вънува този въпрос... дъщеря ми е с кашлица и хрема ... кой да питам от какво е ... грип тип В, корона, настинка .... ако има журналисти да задат въпроса ...при изследвани 20-30 човека на ден, едва ли скоро ще хванат короната... на колко ли хора им отказват тестове .....

# 8 564

Миналата седмица на месата кашляше и добре че отмени следващите. Няма смисъл да ги подлага хората на масово заразяване.

Общи условия

Активация на акаунт