Мен особено ме притеснява този вирус. Не толкова колко е смъртоносен и заразен, ами и без това в България сме първи по смъртност съм чела (не е официално , но се доверявам) Притеснено ми е какво ще стане с другите хора, които имат нужда от лечение. Примерно да имаш бъбречна криза или друго сериозно нещо с температура, болки и т.н. кой ще те вземе и лекува. Преди години мой близък едвам го спасиха от инфекция направена от излизащо камъче и със сепсис (по епикриза описано, не аз да си съчинявам) Лично ме касае, защото и в момента се грижа за болен тежко и дори сега едвам приет в болница и то за 3 дни (нямало легла и имало много нуждаещи се) На мен ми предстои сериозна интервенция и ако се окаже нещо най-лошото, не виждам къде бих могла да лекувам честно казано и оперирана, ако има епидемия тук. То и сега е отчайващо, а с този вирус ще стане само за него да се грижат , да го ограничават и да лекуват хора, заради някои дето не пожелаха да погледнат сериозно и поне да предпазят себе си и другите (не пиша за маски, но да си слагат ръка при кашлица, кихане, да не пътуват без нужда)
На мен не ми е спокойно за децата, че не боледували тежко, няма смъртни случай и т.н. Ами от 10 до 20 г има . Малките също се заразяват и то лесно, а вирусът казват не изчезва, стои си в организма, кое ви успокоява , ако ви бъде поразено детето. Че не боледува, че само разпространява, че е живо. Ами , някой знае ли този неизвестен вирус какво може да прави и предизвика дори след месеци и години няколко. Това ли е успокоението. За мен спокойствие е да има по-малко заразени независимо от коя възрастова група са. Защото може да е нищо и с това да приключи, а може и да е страшно след известно време, да даде много поражение, да се активира неочаквано, учените не знаят още това.
Не следим темата и заразените, за да се радваме и пируваме. Искам поне аз да има по-малко засегнати, не само болни.
Страх ме е , че болните сега които са , а и други заболели по време на епидемията или както искате го наречете у нас, няма да могат да се лекуват никъде. Просто няма да има къде и от кой. Всичко ще е заето с този вирус , както е в Китай, лекарите ще изнемогват с него, а другите...у дома, да мине вирусът и тогава ще са на ред. Ама този ред понякога... не може да се чака.

Ти продължаваш обаче. Имаш ли идея колко хора в момента имат такива симптоми? Наистина ли разбираш това, което предлагаш-всеки проявяващ ги да се изследва за корона? Хиляди хора? Ама ти дори и практиките на Китай и Италия подобряваш, иновативни предложения имаш, патентовай ги!