Не е опасен до 10 г. 0%, смъртност.
==
Абе хора , какво като няма смъртност . То и от Чернобил нямаше смъртност , ама нервното отделение беше препълнено , с радикулити , а поне 50 процента от жените си направиха операции от "гуша" .Колко деца които тогава бяха на по 7 години , като станаха на 17 - не влязоха в казарма защото са носители на ракови клетки , знаете ли ??Аз познавам поне 3-ма . Е и те не умряха . А виждате ли колко деца са инвалидни колички днес с нарушени двигателни способмости ?
Всяко заболяване води до увреждане и всяко следващо го влошава .
За това и сега има хиляди хора със ракови заболявания , За това и днес има все по млади хора кото не доживяват годините на предците си .
Увреждането на дихателната способност , води до смърт . Тези стари хора които умират сега са с все такива предшестващи дихателни проблеми и един грип ги праща в гроба .
Ще ви питам за последствията след 5 години например , ако съм жива де , щото съм на 70 години .
Я си пазете децата а и себе си . Я слагайте маските и си сядайте на дупетата у дома . , като имате тая възможност , да работите и да сте си у дома . Какви почивки , какви екскурзии ви гонят , м ???
После ще плачете някой да ви помага , да ви дава пари да си гледате инвалидизираните деца , нали ?