Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 931 462
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 13 710
  • Варна
Интересно, че възрастната жена е с два пъти повече контактни лица, отколкото младият мъж в Плевен.
Не, просто са направили и изпратили два пъти повече проби.
Тепърва ще има още, предполагам.
А и предвид вторите случаи...

В Б- я по - опасна пандемия е невежеството и егоизма.
Измиването с вода на улиците не е никаква дезинфекция...

+100

Скрит текст:
Не вярвах, че ще се случи, Viviana91...Stuck Out Tongue Closed Eyes
Не друго, а да дам + ...

# 13 711
Хм

Борисов: Считаме, че единият нулев пациент е дошъл от Гърция

# 13 712
Къде е на Берлускони гледачката дето каза, че ще имаме 1-2 случая.
Още на старта сме с 4ма (най малко).

# 13 713
И сега, когато вече е тук, какво?
Днес трябваше да отида в мола. 8 март е. Време за дамите.
Ще отида, надявам се, че болните ще си останат вкъщи.

Бойко Борисов ти каза току що от ефира да спазваш строга дисциплина. Какво, не можеш да минеш без МОЛ? И какво е времето за дамите, да се заразят?
Болните щели да останат в къщи. А безсимптомните, които не знаят, че са болни?

# 13 714
Интересно, че възрастната жена е с два пъти повече контактни лица, отколкото младият мъж в Плевен.
Не, просто са направили и изпратили два пъти повече проби.
Тепърва ще има още, предполагам.
А и предвид вторите случаи...
Как така? Аз разбрах, че са издирили контактните лица и на двамата и са им направили проби. При жената са около 40, а при мъжа около 20. Не помня точната бройка.
Сега ще търсят контактните лица от втора линия.

# 13 715
  • Варна
... А безсимптомните, които не знаят, че са болни?

Сигурно можем да им дадем съвет?
Първо да се допитат до кристалната топка, за да знаят дали са от тази група, вероятно?

# 13 716
... А безсимптомните, които не знаят, че са болни?

Сигурно можем да им дадем съвет?
Първо да се допитат до кристалната топка, за да знаят дали са от тази група, вероятно?
Не.
Да си седнат всички на задниците и да не се бутат на обществени места, пазете дистанция. просто е.

# 13 717
Жената е приета в болницата на 3ти,което значи, че е заразена поне от 1ви март. Ако тръгнем по пътя на логиката, който е доказан и се наблюдава и в други държави, а именно двойно увеличение на заразените на ден, т.е. първо има 1 заразен, на втория ден са двама, на третия четири, на четвъртия осем и прочие И ако приемем, че има 0лев пациент в България поне от 1ви март (в най-добрия възможен случай), то значи към момента имаме мимимум 128 недоказани, но заразени хора.
Личното ми мнение е, че са повече и че вероятно 0левия пациент не е само един,а са много (предвид притока на хора) в различни градове.

# 13 718
Какъв Мол, нали постоянно по телевизията казват да се избягват подобни места, на които се събират хора - театри, кина, културни събития и мероприятия за цялата страна, ей сега го предложиха - за това ги поздравявам, че взеха решението, не е лесно!
Такъв е периода, изисква лишения и съобразяване със ситуацията.

# 13 719
Някой може да не обвини в конспиратор , но аз си мисля комшиите имат огнище. И това си е много логично.

# 13 720
Кои комшии имат огнище?

# 13 721
Добре, де , стига с тая паника...ще се отменят обществени събирания, това е за сега.Утре в метрото ще сте с 200 души натъпкани поне...

# 13 722
  • Варна
Как така? Аз разбрах, че са издирили контактните лица и на двамата и са им направили проби. При жената са около 40, а при мъжа около 20. Не помня точната бройка.
Сега ще търсят контактните лица от втора линия.

Добре. Каква е логиката млад мъж да има по-малко контакти от възрастна и самотно живееща жена (която някой тук дори прати да живее на село...)?
Няма и резон в болницата в Габрово да има повече персонал, отколкото тази в Плевен. Вероятно става дума за брой открити и обхванати.
Ще намерят и другите.

Ей, на, 128 трябва да са... минимум! Scream
Болните! Scream

Някой може да не обвини в конспиратор , но аз си мисля комшиите имат огнище. И това си е много логично.

За Турция ли говориш?

# 13 723
Кои комшии имат огнище?
Южните.

# 13 724
Търците не са ЕС, и ако искат ще се тестват.
Няма как да няма, там е най натоварено летище в целия ни район.

Общи условия

Активация на акаунт