Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 929 626
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 15 195
То няма полза да бързат да обявят новите резултати. Паниката вече е налице.

# 15 196
  • Bulgaria
Това тестване в един момент ще стане напълно безсмислено, то и сега няма особен смисъл като се прави избирателно и бавят резултатите с дни. Дано наистина измислят тест, който ще е лесен за употреба, дава бързи резултати и може да се използва масово.

# 15 197
Май и съдът в Габрово е отменил заседанията си. Той как е разбрал какво пише в заповедта, а други граждани-не са?
Като няма желание за нещо.. се търсят оправдания. И тук така...не било ясно, ма аз пак не съм разбрал...бла..бла...

# 15 198
  • Mediterraneo
Пробите се обработват изключително бавно Sad

В началото, докато нямаше никакви или имаше броени случаи, в Испания, докато кажеха, че е активиран протокол и са направени проби на някого, до час- два изкарваха резултатите. Не знам какво е това нещо в Бг!

# 15 199
  • Пловдив
Май и съдът в Габрово е отменил заседанията си. Той как е разбрал какво пише в заповедта, а други граждани-не са?
Като няма желание за нещо.. се търсят оправдания. И тук така...не било ясно, ма аз пак не съм разбрал...бла..бла...
а другите...си ходят на работа нормално, нали? Само те и учителите...или...?

# 15 200
От днес при личната: Обаждат й се непрекъснато по телефона. Тя пита "имаш ли задух? Не! Значи не е коронавирус"! И е така се диагностицираме тука в милата родина.
От днес при моята лична в Германия: Била ли сте в Италия? На карнавала? Аз: Не. Тя: Значи не е коронавирус! И е така се диагностицираме тука във велика Германия.

# 15 201
Докато резултатите излязат, картината ще е различна. На тези, на които са взели проби къде се намират, едва ли са изолирани персонално.

# 15 202
  • София
Аз се опасявам, че имаме още доста положителни проби, но ги тестват наново.
Дано не съм права, но е странно това бавене

# 15 203
Да отпуснат още пари, и ще имаме повече случаи.

# 15 204
Имам чувството,че както се бавят пробите от Габрово и Плевен може да се окаже , че от 4 да скочим на 174 случая. И пак да бъде обявено в 12 през нощта пред няколко полузаспали журналисти.

# 15 205
Именно поради тази особеност, а и не само и аз смятам, че е човешко производство и не случайно удари Китай и после Европа, дестабилизацията, на която е висша политическа цел на някой.
Ако жънеше наред нямаше ли да е по-дестабилизиращ?
Да речем, че тези, дето са го пуснали, имат някакво зрънце морал, макар че е парадоксално да се говори за морал в случая.
Ха! Морал! Ако трябва да дам воля на конспиративните си фантазии, тук морал и състрадание няма. Та ето ви поредната конспирация, не ме обявявайте за луда) Simple Smile - Вирусът е дело на човека. Ваксина има, но само за избраните - за тези, които искат да управляват един нов свят, в които няма място за хората, които знаят какво е свобода и демокация. Остават живи само децата и най-младите хора, за да бъдат управлявани, манипулирани и моделирани по новите правила. Едни нови роби. Както казах, ако дадем воля на конспирациите, материал за  трилъри достойни за Оскар можем да създадем.

# 15 206
  • Bulgaria
Те сега като видяха какво става в болницата в Плевен и сигурно "фалшивите" положителни резултати ще ги повтарят по 4 пъти, барем накрая поне един отчете отрицателно, за да излязат спокойно пред медиите с отрицателни резултати. То в един момент като започнат да им излизат положителен след положителен в различните градове сигурно ще започнат и да ни спестяват.

# 15 207
https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sviat/2020/03/06/403 … 1Bu6SwE0dKBhcEJ6g
Възможните варианти за развитие на ситуацията

# 15 208
Това тестване в един момент ще стане напълно безсмислено, то и сега няма особен смисъл като се прави избирателно и бавят резултатите с дни. Дано наистина измислят тест, който ще е лесен за употреба, дава бързи резултати и може да се използва масово.

Днес, на една от пресконференциите, казаха, че се очаква скоро да има, не знам защо ми прозвучаха думите, все едно не са много надеждни тия тестове. Та, ако този тест даде положителен резултат, тогава ще му направят и от тези тестове, които сега правят, че трябвало до Берлин да ги пращат после. И тези бързи тестове май ще са, който иска да си направи.

# 15 209
Тия конспирации почти ми звучат по добре от тези кошмари в главата ми с хиляди увредени хора в бъдещето

Общи условия

Активация на акаунт